צריך עזרה ....

177לירון

New member
צריך עזרה ....

היום נישבר לי הגלשן עקב סקי מיים לא נכון מחפש גלשן מודל 2001 + מאזור השרון או המרכז 1.89 במחיר סביר תודה למגיבים למי שיש משהו שיכנס לאייסי שלי 254838787

cyb3rmaniak

New member
שמח לעזור. אבל אל תודה לי עדיין...

נכון. אתה באמת צריך עזרה. משקפיים יעזרו? אני יודע, קל לפספס את זה - זה קצת מעל הכותרת (הענקית) "גלישת גלים" (!). לינק בשם "לוחות". מעניין מה יש שם... כנס לשם. אולי תמצא משהו שיתאים לך.

maorubin

New member
תסביר לי...

איך בדיוק עושים סקי מים עם גלשן גלים?...

b m x

New member
אני יודע על "סקי" בוגי

ולא על סקי עם גלשן גלים, אלא אם כן אתה שם אותו על המים הרדודים ורק וקופץ על הגלשן, והגלשן מחליק על המים ,אבל זה מאוד טיפשי.

maorubin

New member
חשבתי...

חשבתי לעשות כמו שהם עושים על הגלים הגדולים.. חחחח זה יכול להיות אלוף.!

JACKASS 4 LIFE

New member
יש כמה אפשרויות

לוקחים חבל-צד אחד קשור לטרקטורון/ג'יפ/טרקטור או משהו והצד השני עם לולאה אתה מחזיק ואז אתה לוקח את הגלשן על המים הרדודים, שם רגל אחת על האסטרודק (ככה החרטום מחוץ למים והטייל בתוך המים) ואז איך שמתחיל הג'יפ לנסוע אתה שם גם אתה הרגל השניה ומתחיל לגלוש.כמובן שמורידים את החרבות לגלשן והכל.

maorubin

New member
ובעומק?

איך אפשר לעשות את ז\ה עם גלשן בעומק?.. יענו לא משו שמיועד לזה

maorubin

New member
טובב...

לפחות תגידו איך אפשר לבנות את הגלשן הזה של הסקי מים!....

177לירון

New member
כל גלשן רחב וארוך ....

אבל רצוייי שהוא יהיה דק כי אז אין חיכוך כימעט אפשר לעשות סקיי מיים אבל עזוב לא מומלץ

קרנו

New member
זה ממש לא ממלץ

אני מכיר מישהו ששבר את האגן מזה (לא בדיחה)

177לירון

New member
אז ככה....

ניכנסים עם הסירה לעומק יורדים למיים עם הגלשן שוכבים עליו ברגע שהוא מתחיל לינסוע אתה ישר עומד עליו כמו שאתה עומד על גל ואז הוא מרים טורים במנוע ואז אתה עושה סקי מיים מטורף והגלשן נישבר לי ביגללל שקפצתי איתו גל אויייששש זה ממש כאב בקיצור לא מומלץ

maorubin

New member
חחחחח סאאאתום!

אני רוצה את זה לימים של הפלטה... לחבר שלי יש אופנוע ים.... ננסה את מה שאתה אומר ככה זה נשמע משו טוב לאללה חחח אני מוכן לזה שאני אשבור איזה עצם אואת הגלשן אבל זה נשמע (ונראה) כל כך כיף שזה לא ממש אכפת לי!.. חחחחחח

קרנו

New member
יא נטחן

מה הקשר לגלים יא דבע , החוף לא ישר ויש סלעים ,כשגולשים על גלי ענק בהוואי מגיעים גג ל 40 קמ"ש ואתה לא נראה לי ברמה של מישהו שיכול לשלוט על גלשן במהירות של 2 קמ"ש(בטח אם תוריד לו את החרבות כמו שאתה מתכנן) ואם חבר שלך הנהג בג'יפ הוא מתלהב כמוך אז בקלות הוא יעבור 40 ויגיע ל 60 כמו הבן אדם שאני ראיתי את זה קורה לו . אתה יכול לדבר כמה שאתה רוצה כמו ילדה מתלהבהת שקיבלה ברבי ראשון אתמול אבל לעוף למים ב 50 קמ"ש זה כמו להכנס בקיר בטון אתה יכול גם למות ממזה ילד . אבל האמת , פחות גולשים ---> יותר גלים , לך על זה גבבבר

177לירון

New member
אחי עם ג'יפ זה יותר מסוכן...

כי אם סירה אפשר להגיע מקסימום ל50 קמ"ש ואם ג'יפ אפילו יותר

177לירון

New member
אגב שנישבר לי הגלשן...

הייתי במהירות 45 קמ"ש משהו כזה וזה כאב אז תארו לכם מה יהיה אםזה היה מעל 45 קמ"ש הייתי כולי מיתפרק זה היה כמו ליפול מיקומה שניה חחחח הסקי הזה שווה את זה אם לא קורה כלום חחחח

אממ... נראה לי שאני לא היחידה פה..

.. עם אישיות מפוצלת.
מצד אחד אתה אומר כמה שמסוכן
לעשות את זה ולא
כדאי ואז שורה אחרונה אתה אומר משהו כמו:"לך על זה גבר
" ואם כבר הזכרנו את המילה "גבר"
רציתי לשאול
: מה הקטע הזה של לומר לכל אחד "גבר"
? אצל נשים אין דבר כזה
. הן לא צריכות תזכורת שהן נשים
. הן יודעות את זה גם ככה
. אז מה הקטע? להיות כאלו סנילים
?!

W u t a n g

New member
עם סירה כמו שאתה מדבר עליה

אתה מגיע מקסימום ל 15 קמ"ש.. סירות שעוברות ה-50 קמ"ש כבר נחשבות לג'ט באוט.. וסירה כזאת עולה בסביבות ה 50 אלף שקל, עם מנועים שכבר לא מדברים איתך בסמ"ק, מדברים איתך בליטרים.

177לירון

New member
אחי בוא אני יתאר לך תסירה...

ספיד בורד מנוע פנימי 165 כוח סוס מנוע מחברת מרקורזר דגם לרסון בסמ"ק הוא 5700 רק בישבילך אז אני מזמין אותך אליי לחוף במיכמורת ותיראה מה אני מדבר זה לא סירת גומי 3.20 עם מנוע 4 כוח סוס זה סירה שהאורך שלה 6.90 על 2.50 זה מיפלצת קטנה אז תבין מזה

JACKASS 4 LIFE

New member
כולכם מזיניים ת'שכל.

נתחיל בזה שאין מצב שמישהוא יצליח לעשות סקי עם גלשן בים! מילא כינרת אבל בים בחיים לא (מנסיון). אני עושה כבר כמה שנים טובות KNEE-BOARD שזה גלשן בירכיים, תאמין לי שאנחנו עוברים את ה40-50 בכיף וזה בכלל לא מהיר כמו שזה נישמע. אנחנו עושים גם על החוף וגם בעומק.. כשעושים בעומק ונוסעים על מהירות נמוכה (30-+) זה נירא לך כאילו אתה עומד לשקוע! והרבה יותר קשה לשלוט בגלשן... **וסירות עוברות את ה50 קמ"ש...בהרבה...

למעלה