צריך עזרה

ZAZI1800

New member
צריך עזרה

טוב אז ככה, חברה שלי עזבה אותי אחרי שנתיים וחצי ביחד בגלל שאני הראשון שלה והיא רוצה לנסות דברים חדשים. איך אני מחזיר אותה בחזרה אלי בבקשה תעזרו לי

לפעמים...

קשה לשנות החלטות של אנשים. מה לעשות. היא בטוחה שהיא רוצה משהו חדש אז שיהיה לה לבריאות. כנראה שהיא כבר לא אוהבת אותך, ולא רוצה לומר לך כי זה יפגע. יש סיכוי שזה מה שזה לא? עזוב, אל תקרצץ! יש המון דגות בים

עבר על חברה שלי סיפור דומה ../images/Emo163.gif

קיצור תשמע. עם כל הכבוד שנתיים זה לא זמן מועט. סבבה אתה החבר שלה,הראשון שלה וזה אומר משהו. אבל לדעתי היא צודקת,זה קצת כבד להיות שנתיים עם מישהו.שיגרה זה אויב גדול בזוגיות. תתן לה להתפרפר קצת.אח''כ תראה אתה למי שהיא תחזור...איפה היא תכיר? במסיבה?!שיהיה לה בסבבה..שהיא לא תחשוב שאתה תשאר שלה.אולי זה יהרוס לך אבל מתישהו אתה תצטרך גם קצת חופש,וזמן לעצמך.תנצל את זה שאתם לא ביחד ומי יודע.אולי זה הגורל ותכיר אהבה חדשה?! מאמי עם כל הכבוד,כמעט כל הבנים שהיום פנויים הם סתם מנייאקים שמחפשים חברה בשביל לספר לחבר'ה איזה גבר יצאתי ואיזה כוסית השגתי. אז תתן לה קצת להתפרפר.תראה בסוף שהיא תחזור אלייך. תגיד לה אתזה.ואתה תראה שכשהיא תפגע וזה יגיע מתישהו היא תחזור אלייך אחרי כל החרא שיש בחוץ.והיא תתאהב בך (או שהיא אף פעם לא הפסיקה) מחדש. אני לא יודעת תקבל אותה או שלא-החלטה שלך,חיים שלך. לדעתי אתה צריך להגיד לה את זה. זה קצת סיפור...יש לי הרבה הרבה הרבה הצעות. קרו לחברות שלי מקרים דומים. אבל מאמי אני חייבת לזוז. אז לילה טוב אני מקווה שעזרתי קצת. אני יהיה כאן מחר. תגיד לי עם זה הכיוון או שאתה לא מתכוון לסלוח לה על זה. תנצל גם קצת ת'זמן. תחשוב על כמה תשובות שיכולות לעזור לי לעזור לך- אולי יש לזה קשר לאחת החברות שלה? תבדוק את העיניין... אתה יכול להרדם או שאתה חושב עלייה בלילה. נראה לך שתוכל להתסדר בלעדייה? או שיש מישהי שיכולה למלאות את מקומה? היא שווה את זה בכלל,את כל האהבה והסבל הזה?! תחשוב על זה ותתן עוד פרטים.אולי יש לה ידיד שהיא רוצה איתו משהו יותר גדול? אתם חייבים לדבר. תנסה לקבוע איתה למחר.אני כבר יעזור לך מה להגיד.יש לי הרבהההההה טקסטים..שאני בטוחה שיעזרו. השאלה עם אתה בכלל מסוגל להבין ולסלוח אחרי כל הסיפור הזה. עם אתה תאמין לה אח''כ שהיא אוהבת אותך..או שזה הסוף ואתה לא מוכן להמשיך. תקבע איתה.מקסימום יצא מזה פגישה אחרונה. שבזמן הזה היא תסביר לך עם זה זמני או לתמיד.

אין מדובר

כאן ברכוש. אם היא החליטה שהיא רוצה לנסות קשרים אחרים זו בהחלט זכותה. אתה יכול לדבר איתה על זה ולנסות לפתור את המצב. אבל ההחלטה בגדול, היא שלה. בהצלחה.

אוי...../images/Emo10.gif

האמת?אני מאמינה שהיא תחזור אליך לבד. אבל עזוב.. שמע,אתה לא יכול להחזיר אותה אליך, אני מבינה את הצורך שלה לנסות דברים, תן לה להיות לבד, תן לה לצאת,להכיר. זה טבעי. אני מאמינה שאם היא באמת אוהבת אותך, היא תחזור. ואם היא לא מספיק אוהבת אותך, אז אתה לא צריך אותה בתור חברה. אני מאמינה שהיא תחזור.

moshiaa

New member
אתה לא צריך אחד כמוה..

מה זה הגועל הזה?! לך תדע אם היא נשארה איתך ככה זמן בשביל דברים כאלה!?

למעלה