צריך עזרה

צריך עזרה

מישהו יכול לתת הסבר על ההבדלים בין שני הדגמים של ניקון coolpix : 2000, 2500 ? פשוט הרבה פעמים כבר המליצו עלייהם ואני אשמח אם מישהו יסביר מה כל כך טוב בהם ומה ההבדלים בין שני הדגמים (בבקשה אל תשלחו אותי לאיזה אתר עם נתונים כי את רוב המונחים שהם משתמשים בהם אני לא מכיר ולא מבין) תודה מראש

Jazzphoto

New member
גם לי לא ברורה מה כל ההתלהבות

סה"כ מדובר בדגמים קומפקטיים די מוגבלים של היצרן ניקון: הדגם 2500 מופעל ע"י סוללה נטענת,זום מוגבל,38-111 מ"מ,חסר רחב זוית, הכל אוטומטי ויש אפשרות לפיצוי חשיפה, מהירות סגר טובה מאוד לצילומי אור יום ופחות בלילה,טיימר,וידיאו,צילום רצף והמסגרת הטובה ביותר (פטנט של ניקון),ו 6 מצבי התאמת איזון הלובן (מצוין) הדגם 2000 מופעל ע"י סוללות אצבע נטענות (האופציה המועדפת לטעמי),זום דומה, יותר רגישויות CCD ,צריך להקפיד בצילום באור יום מלא ,כי מהירות הסגר איטית מדי לתנאים מסויימים,פיצוי חשיפה,וידיאו, אפשרות לבחירת כמה סוגי מדידת אור (מצוין,לא ראיתי בדגם השני,אבל אולי פיספסתי) ,צילום פנורמי (בשני אין?) גם פוקוס אוטומטי וגם ידני (בשני אין?) חסר צילום אוטופוקוס רציף?מילא. נתוני העדשות דומים - לפי המיפרט שראיתי בקישורים המצ"ב. זהו. כמה עולה כל דגם ?לפי מה שביררת?

למעלה