צריך עזרה וייעוץ אל מול הונדה

shayph

New member
צריך עזרה וייעוץ אל מול הונדה

למי שקרא ולמי שלא, בקצרה מכרו לי אופנוע מוגבל שלא נמכר בארץ.
הבטיחו לי שיזמינו לי חלקים והחלקים הגיעו. הבעיה שאי אפשר להשיג אף אחד טלפונית ואף אחד לא חוזר אליי. מספר הודעות שהשארתי במהלך השבוע לא עזרו.

המזכירה חזרה אליי אתמול ורצה לקבוע לי תור למוסך ליום רביעי, שאין לי זמן לעזוב את העבודה וביקשתי גרירה למוסך וחזור. אבל שאני חושב על זה אין לי זמן עכשיו לבצע גרירה באמצע שבוע בזמן עבודה וגם לא רוצה שיגררו לי את האופנוע שהוא חדש.

נראה לי חוצפה שאף אחד לא חוזר אליי, שאני צריך להקדיש כלכך הרבה זמן לנושא (גם לזיהוי הבעיה וגם לאחר מכן, עשרות שעות).

מה אני יכול לעשות מבחינת החוק? עורך דין? בא לי פשוט להחזיר את האופנוע וזהו במקום כל ההתעסקות הזאת

תודה מראש לעונים

המחשמל 64

New member
מנהל
אני לאור הארוע,השרות הלקוי לא מדבר

עם שום גורם זוטר בחברה. מגיע ישירות למנכ"ל הונדה ישראל. פונה ומבקש להחזיר את האופנוע מסביר את הטעות והשתלשלות הארועים ובנוסף,מתאר את "תלאותיך" בהקשר לשרות ומבקש פתרון. לדעתי האופציה להחזיר את האופנוע תלויה בעיקר בך. כמו כן ניתן לפנות לרשות להגנת הצרכן. פקסס מכתב למנכ"ל הונדה,תדרוש טיפול ובקש התייחסותו בכתב בכל מקרה לפנייתך. זו דעתי בכל אופן ההליך.

shayph

New member
תודה, אבדוק מחר עם מי אפשר לדבר מההנהלה

התקשרי למשאבי אנוש של "מאיר" ושאלתי עם מי אפשר לדבר מעל רצפת המכירה. אמרו לי שלא יודעים ואנסה בראשון שוב..

gradar

New member
אין, פשוט אין על שיימינג.....

מה זה "אופנוע מוגבל שלא נמכר בארץ" ? רישוי אפור ? אם כן הרי הם לא חייבים לך כלום...
מה זה "חזרה אלי... תור למוסך.... שאין לי זמן..." למה שמישהו יגרור לך את האופנוע לטיפול/שרות ? ואחכ את עו מוסיף שאתה לא רוצה שיגררו לך את האופנוע... הלו זה רדיו ?
מה זה הקדשת "עשרות שעות" הקדשת למה ?
ולמחשמל 64 בתור מנהל פורום אתה צריך לברר פרטים ולא להחליט ישר שהשרות לקוי וצריך לפנות למנכל הונדה/יצרן/מלאכי שרת.
לי זה מריח כמו...

המחשמל 64

New member
מנהל
אני מקווה שראית את כל השרשור שפתח הבחור. אני לא החלטתי

שהשרות לקוי אני ראיתי שכתוב תאור ופרוט על שרות לקוי.
שאני רואה, אני כותב איך שאני הייתי פועל. זכות לחשוב שונה ממני
אבל אני אכתוב את דעתי כי כך אני הייתי פועל.פונה למנ"כל ישירות.
חמור/לא תקין/מחדל כל מילה שתרצה המעשה שנעשה או לא ,יבדוק הגורם המברר בחברה בדרג הבכיר ביותר כך לתפיסת עולמי.
למי שיש חשש מפניה למנכ"ל זה או אחר שיחשוש בעיה שלו.
למה זה מריח לך כמו.... לא הבנתי.
אתה רוצה שאכתוב לך שזה מריח לי מה שאתה כותב כמו.... כי אתה בא בטענה לפותח השרשור שבכלל העלה זאת. הערת לו גם במדיה האחרת על כך?
מה יש לי או לו איזה אינטרס נגד הונדה או מה?
ואיפה ראית כאן שיימינג? מה פלוני אלמוני יסיק כעת מסקנה שהכל שלילי בהונדה מאיפה הגעת לשיימינג בחייאת מה אנחנו ילדים. אני ראיתי לדעתי ולהבנתי תאור ארוע שנגרם מסיבה מסויימת ולא טופל לתאורו של פותח השרשור כייאות להבנתו כלקוח. זה שאתה חושב שהכל נראה לך בסדר זכותך, אני לא נגד, אבל אתה לא הלקוח אתה לא זה שעבר את שהוא עבר.
בו נשאיר את הביקרות והרחות בחוץ ולא נרמוז אחד על השני כי חבל זה לא במקום לדעתי.

gradar

New member
בדיוק, אז זהו ש... לא

לא ראיתי שרשור אחר בנושא למען האמת גם לא חיפשתי, התייחסתי רק לכתוב פה. רוצה התייחסות לשרשור אחר אז שייתן קישור. או שיפרט, כן לפתוח שרשור נפרד ללא פרוט זה (על גבול ה)שיימנג כי לא רואים מה היה ובמה מדובר.
ד"א לא נחשפתי/הגבתי לסיפור במדיות אחרות, שוב אין לי מושג במה מדובר ולכן זו הייתה תגובתי.

המחשמל 64

New member
מנהל
הכל בסדר לי אין טענה וחצי טענה אליך באמת אנחנו בוגרים מספיק

אין גם שום סיכוי שתהיה לי דעה שלילית על אדם בגלל תגובה שאינה כפי דעתי.
אבל היה שרשור קודם, אני אתן לך קישור בהמשך רק שבאמת זה יעניק לך מידע. בכל מקרה הנה אני אומר הונדה אופנועים מעולים קטנועים מעולים אני מאחל לעצמי הונדה גם ברכב לאחר שלא יהיה ברשותי רכב מהעבודה שהוא יפני כהונדה כפי שהיו קודמיו 15 שנה וכפי שיש לילדי 2 יפנים.
בכלל חברה מצויינת לא אשנה את דעתי במילימטר אחד זה למען הסר כל ספק.
באמת שלא היתה לו כוונה להבנתי ולו במילה אחת לשיימינג בכל תאור הארוע כך אני רואה את הדברים.
השרשור ההתחלתי בנושא כאן

למעלה