צריך עזרה והרבה כנסו בבקשה

• פותח הנושא A2x
  • פורסם בתאריך

A2x

New member
צריך עזרה והרבה כנסו בבקשה

היתקנתי לינוקס הפצה פנדורה יש לי קונן אחד של הלינוקס יש לו קיבולת של 20 גיגה ולמשהו שאני בא לינוקס הוא לא מזזה תקוננים האחרים[c,e] הם על FAT32 איך אני יכול לעשות שהוא יזהה אותם ------ ועוד בעיה אחת שיש לי בלינוקס היא שקול כמה זמן הלינוקס ניתקה וממשיך לעבוד הוא ניתקה לפות לשנייה כמו לאגים יש לי מחשב P 4 2.8 גיפורס 4 256 זיכרון ראשי -- אולי זה כי לא היתקנתי את זה טוב: אני היתקנתי קצת אחרת מי המדריך שפה בחרתי באפשרות שתים לא בAutomatically partition ואז מחקתי קונן ויצרתי קונן [הוספתי שם ''/''] וזהו בעיקרון] ...ובחבילות תוכנה נוספות עשיתי שזה יתקין לי אוטומטי מה שצריך... זהו בעיקרון *אני מדבר על המדריך הזה: http://www.atraf-f.com/showthread.php?t=62350 *

אז ככה.

1. פדורה לא מזהה כוננים נוספים במחשב, מה לעשות? 2. ההתקנה נתקעת לכשניה מדי פעם, מה יפתור את הבעיה? 3. --- תודה. 1. מה הפלט של fstab? כותרת ההודעה שגויה "צריך עזרה והרבה כנסו בבקשה" כותרת הודעה שגויה "צריך עזרה דחוף!!!! כנסו!!!!!" בותרת נכונה "בעיות זיהוי כוננים לאחר התקנת פדורה" כותרת נכונה "צרות בפדורה 3 לאחר התקנה"

ezaton

New member
אני לא חושב שההתקנה (2)

למרות שאני לא סגור על זה, נראה לי שמדובר במערכת עובדת שקופאת למשך כמה שניות כל פעם. כמובן, בלי לוגים, אין מה לעשות עם זה, וגם עם, לא תמיד יש.

A2x

New member
ומרינדק יזהה תקוננים?

אם אני יתקין מרינדק זה יזהה תקוננים?

ezaton

New member
אולי מנדרייק?

למרות שאי אפשר ממש לדעת מהתשובות שלו. אני נשבע לך שאת נדב אני מבין יותר טוב. כמו כן, פיסוק, לפעמים, מוסיף המון. לפחות קריאות...

ezaton

New member
חשבתי על זה שוב, ואני מתנצל

אני חושב שראשית, כדאי לקנות מקלדת שיש בה את סימני הפיסוק הבסיסיים. יכול להיות שבמקלדות של ה-30 ו-40 תווים, אין. קטנות, אתם יודעים. או אולי חבר מרושע עקר לו את המקשים האלו (למרות שבזמנו, כשבמקלדתי שלי החתולות עקרו את ה'ת', החזקתי עיפרון בצד שבאמצעותו לחצתי עליו כל אימת שהיה צורך בכך. קצת קטע את רצף ההקלדה, אבל עבד. לפחות עד שמצאתי את המקש הסורר), ולכן כדאי, ראשית, להחליף מקלדת לאחת שיש בה את כל האותיות, וכל סימני הפיסוק הנכונים. אני לא ממליץ על מקלדות דבורק (למרות שהן נדירות בארץ בכל מקרה), אלא קוורטי רגיל, כי ככה ניתן לאמת היכן נמצאים המקשים הסוררים בקלות, עוד בטרם הקניה.

A2x

New member
לא ממש היבנתי מה המקלדת קשורה לפה?[

אתה יכול לפרט... יש לי אחלה מקלדת.. בת איזה 4 שנים חחחח

למעלה