צריך עזרה דחופה בנושא mp3!!!!!!

shoomdavar

New member
צריך עזרה דחופה בנושא mp3!!!!!!

הייתי רוצה לדעת בבקשה איך הופכים קובצי mp3 לקבצי מוזיקה רגילים לצורך צריבה על דיסקים ושמיעה במערכת הסטראו. ניסיתי דרך ווין אמפ ודרך תוכנת הצריבה אבל לא הצלחתי.... תודה מראש!

similar

New member
basin-לא הצלחתי (וזה קשור להודעה של

מצ"ב תשובותיך לשאלתי בעמוד 10:להרבה מערכות יש בעיות דומות כאשר DMA מאופשר עם הצורב (!!!). במקרים הנ``ל יש לחסום את DMA על הצורב. איתחול ה-DMA מאפשר לבקר ה-IDE שימוש בגישה ישירה לזיכרון וזו אחת הבעיות עם הצורבים. ניתן לחסום זאת ע``י: לוח בקרה -> מערכת -> TAB של מנהל התקן תחת CD-ROM : לחיצה כפולה על הצורב שלך. עכשיו כשאת בתוך מאפינים של הצורב שלך גש ל SETTINGS. ישנו CHECKBOXE עם כיתוב DMA. תחסמי אותה.תקליקי OK וסגרי את מנהל ההתקנים. תאתחלי את המערכת וזה אמור לעזור. דבר שני, ב-BIOS יש לחסום את UDMA (ב-INTEGRATED PERIPHERIALS ) לערוץ ה-IDE איפה שהצורב שלך מחובר. מצב תקין לגבי הצורב כאשר הוא מחובר בכבל IDE נפרד או ביחד עם ה-CDROM כאשר הצורב הוא MASTER וה-CDROM הוא SLAVE. עוד אפשרות: אם יש לך דרייברים ספציפיים ללוח אם עבור דיסקים קשיחים,יש לשנותם ל-STANDART. הדרייברים המיוחדים הנ``ל, בהרבה מאוד מקרים לא עובדים עם הצורבים.(אצלי זה פתר המון בעיות!!!) גשי למנהל התקנים כמו קודם וכנסי לבקרת דיסק קשיח. אם יש שם משהו עם BUSMASTER, תקליקי עליו ובצעי UPDATE DRIVER. תבחרי באופציה ``CHOOSE FROM THE LIST`` ובחרי ב- STANDART DUAL PCI IDE CONTROLLER, תתקיני אותו ותאתחלי את המחשב. אם יש לך עדיין בעיות תמיד תוכלי ליצור קשר עם היצרן(עדיף בחו``ל) בדוא``ל. מקווה שעזרתי. DEVICE MANAGER CDR PROPERTIES SETTINGS כאן ישנם כמה ריבועים קטנים עם הגדרות ואחד מהם הוא DMA (יש גם האות של הכונן CDR (הצורב שלך)) בהצלחה כנראה יש לך WIN2000 (או אולי XP ?) ואז הגדרות ה DMA נמצאות בהגדרות כרטיס ה IDE (שאליו מחובר הצורב ) . אז הפעולות שעשיתי: לוח בקרה-מערכת-TAB של מנהל ההתקן תחת CD ROM, לחיצה כפולה על הצורב, בתוך מאפיינים של הצורב: SETTINGS ועכשיו ב - CHECHBOXE יש לי כמה עם הכיתובים הבאים: התנתק סנכרן העברת נתונים הודעה אוטומטית על הכנסת. זהו. זה עדיין לא מצליח לי. ה - CD CREATOR עובר את שלב בדיקת הנתונים שנתתי לו, הנורה האדומה נדלקת בצורב אך ברגע שהוא עובר לשלב ההקלטה כשהוא נמצא ב - 51% הצורב נפתח והוא מאותת לי על שגיאה. תודה תודה תודה תודה SIMILAR

basin

New member
SIMILAR

עדיין לא הבנתי, את כן מצליחה לצרוב לאחר הבדיקות והדיסקים נהרסים לך?? אם כך הוא המצב אז כמה מקום פנוי יש לך על הדיסק הקשיח?? האם יש לך כמה דיסקים קשיחים??? הצורב דורש שיהיה לך לפחות מחצית מהגודל שאת רוצה לצרוב על CD בדיסק הקשיח. ממליץ שיהיה לך 1G פנוי תמיד. אם עדיין יש לך בעיה אז יכול להיות שיש לך תקלה ב-BUFFER. שלחי לי את מאפייני המערכת שלך לדוא"ל של תפוז ונמשיך משם. יום טוב, אלכס

התייחסות ל shoomdavr../images/Emo45.gif

ראשית לא ברור לי למה אתה צריך להפוך את ה mp3 למשהו, אם אתה משתמש בתוכנות צריבה חדשות כמו- EASY CD CREATOR 5 NERO 5.5 אתה יכול לצרוב מ mp3 ישר ל cd audio בלי שום המרה אם בכל זאת אתה רוצה להפוך, מומלץ שתשתמש ב CDEX שהיא תוכנה חופשית וקלה להפיכת mp3 ל wav ולהיפך

§metallman§

New member
לא יודע מה כתבו או בילבלו את המוח

את צריכה קודם להמיר מ-MP3 ל-WAV Uיש תוכנה בשם...CDex 1.30 Aאפשר להוריד אותה..והיא ממירה בקלות מ-MP3 ל-WAV ןההיפך: ואח"כ את צורבת..... הבנת¿ מקווה שעזרתי... ביי

Little Bear

New member
עבור shoomdavar

אחד התוכנות הטובות היא : MUZIC MATCH.שפשר למצא אותה ו תוכנות אחרות ב-אTUCOWS

למעלה