צריך עזרה דחוף דחוף - וירוס קטלני

צריך עזרה דחוף דחוף - וירוס קטלני

יש לי את הוירוס שנפתח לי חלון והוא סופר לי 60 שניות לאחורה וכשנגמרים ה 60 שניות המחשב נכבה ונדלק מחדש הבנתי שיש לזה פיתרון ! מישהו יכול לעזור לי ???? יש לי אנטי וירוס קספרסקי וזה לא עוזר

lmmax

New member
מה הזיהוי המדוייק של קספרסקי ?

הקספרסקי שלך ברשיון ומעודכן ? - נא לצרף צלום מסך עם סיכום הסריקה וגם לוג של HijackThis לאחר התנתקות מהאינטרנט וסגירת כל החלונות (כולל דפדפן). - בתור התחלה, Start --> Run להקליד Shutdown -a וללחוץ Enter... זה יפסיק את האיתחולים. - ונשאר הטפול בתולעת. - * ישנם מספר פתרונות *, אני מציע להתחיל עם הקלים: 1 הרץ את הכלי של Grisoft ( ראה Vcleaner ) ב"מצב בטוח", לאחר "כיבוי שחזור מערכת" . בסיום ההרצה לבצע איתחול וסריקה נוספת עם קספרסקי ב"מצב רגיל". אם המערכת נקייה, יש לבטל את "כיבוי שחזור מערכת". 2 באותו אופן אפשר לנסות את Trendmicro כאשר יש לבחור אופציה Autoclean . נא לדווח תוצאות.

lmmax

New member
שתי הערות -

- לגבי Trendmicro : הרצה ב"מצב רגיל" אחרי "כיבוי שחזור המערכת". לרשום שם מדוייק של הממצא, במקרה של כשלון בניקוי. - לגבי Kaspersky : ל KAV6 ישנה פונקצית Proactive המוסיפה יכולת להתמודד עם מגוון רחב של גירסאות התולעת גם ללא עדכון מסד החתימות. האם האנטיוירוס שלך ברשיון, מעודכן ומשודרג לגירסה אחרונה ?

הסתבכתי טילים

גם בקישור שהביאו לאתר שמסביר הבנתי עד האמצע ומשם לא הבנתי כלום תודה למי שיעזור (וגם למי שינסה)

lmmax

New member
אנסה לעזור לך בתנאי שתבצע

את מה שהצעתי. וגם תענה בבקשה לשאלות.

אין לך

כדור בדולח

lmmax

New member
אני מעדיף לעבוד בצורה מסודרת

- זה מעניין יותר ובהרבה מקרים גם אפקטיבי יותר. מה שמוזר ולא ברור לי, במקרה הזה, הוא הכשלון של קספרסקי.

למעלה