צריך עזרה בקניית מחשב נייד.

  • פותח הנושא RJT
  • פורסם בתאריך

RJT

New member
צריך עזרה בקניית מחשב נייד.

אני מחפש מחשב נייד לאבי. הדרישות לא מיוחדות: אופיס, אינטרנט (אני מניח שצריך כרטיס רשת או משהו כזה. כאן המקום לציין שאני לא מבין בנושא יותר מדי). אני לא יודע איך זה עובד במחשבים ניידים, אני מניח שצריך לקנות מן המוכן ואי אפשר להרכיב מפרט על פי טעמנו, ואני גם מניח שבמקרה הזה זה לא נחוץ. לכן מה שאני מחפש הוא בעיקר מחשב אמין וחזק, במחיר לא בשמיים. תודה מראש :)
 

RJT

New member
תוספת

עוד תכונות חשובות: עמידות וניידות אמיתית (שלא יהיה כבד מדי אבל כן חזק שעומד בטלטולים ויחס לא בשמיים). גם הארדיסק גדול יחסית נחוץ.
 

יאיר B

New member
כל נייד מתאים כיום לאופיס ואינרטנט.

כל הניידים כיום מגיעים עם כרטיס רשת אלחוטי (זה סטנדרט), כמו גם כרטיס רשת קווי. הממוצע לדיסקשיח כיום הוא 250GB. יש גם 320GB. מחשבים ניידים מגיעים מורכבים מהמפעל, אי אפשר לבחור רכיבים כמו במחשב שולחני. האחריות עליהם ניתנת ע"י היבואן בישראל ולא ע"י החנות כמו במחשבים שולחניים שמורכבים בחנויות. לאופיס ואינטרנט לא צריך מחשב חזק (לדעתי לפחות). הינה דוגמא למפרט נחמד (אתה לא חייב דווקא את באג, זה רק לצורך הדוגמא): http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7560&perur=2&t=1&c=441 3 שנים אחריות בבית הלקוח. המחשב הזה לא מאוד עמיד (אלו יהיו סדרות עסקיות). האם אביך מתכנן לקחת אותו לטיולים?
 

RJT

New member
תשובה

בעקרון עמידות זה חשוב. רוב הסיכויים שהמחשב יהיה בטיולים. אני אשמח גם לחוות דעת אישיות מההתנסויות שלך ושל חברי הפורום. ותודה :)
 
למעלה