צריך עזרה בחיבור לאינטרנט ע"ג GPRS

Or Jacob

New member
צריך עזרה בחיבור לאינטרנט ע"ג GPRS

דבר ראשון שלום לכולם ... אני אור ואתמול קיבלתי את הפוקט הראשון שלי.. חרשתי עליו כל דקה ב 28 שעות האחרונות אז אני כבר דיי מכיר אותו.. ועכשיו לבעיה שמטרידה אותי: אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט מאייפאק 3870 דרך בלוטות' ע"ג GPRS עם אריקסון טי68 . גם לא דרך אינפרא אדום . התקשרתי למוקד הדאטה של אורנג' , הגדרתי את חבילת הדאטה בטי68 , ושאלתי אותם איך להתחבר מהאייפאק דרך בלוטות' לטי68 ולגלוש באינטרנט דרך GPRS . הם אמרו שהם לא יכולים להסביר לי איך עושים את זה עם בלוטות' כי זה לא מאושר בארץ אבל הסבירו איך לעשות עם אינפרא אדום . ניסיתי ביחד עם הנציג ולא הצלחתי . הוא אמר שהם לא משווקים את המכשיר ומעבר לזה הוא לא יכול לעזור לי. חרשתי על המכשירים ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך בלוטות' (וגם לא דרך אינפרא אבל אני גם לא רוצה דרך אינפרא). הבלוטות' עובד (כי אני מצליח לתקשר בינהם כשאני משתמש בתוכנה RUNNING VOICE). אבל איך גולשים באינטרנט ? מה לעשות ? המון תודה, אור.

Raa

New member
הם הגדירו חיבור?

כשיצרת קשר עם אורנג הם עזרו לך להגדיר חיבור GPRS? כולל ה STRING של המודם?

Or Jacob

New member
היה שם איזה STRING להגדיר והגדרנו

את זה וזה לא עבד . בכל מקרה הם הסבירו על אינפרא ואני מעוניין בבלוטות'. שוב תודה אור.

Raa

New member
טוב....

אני אנסה להסביר איך אני עשיתי את זה אבל אני עובדת עם 5450 אז יכול להיות שינויים קטנים בצורה שבה ה BT עובד: 1) קודם כל ליצור PAIR בן ה IPAQ ו ה טלפון עם פרופיל PHONE. (כתוב שם Pair with a Cellphone או משהו בסגנון) 2) לאחר שהPAIRING קיים צריך להיות לך SERVICE של Dial Up Networking 3) לאחר מכן כנס ל CONNECTION ברירת המחדל צריכה להיות ה BLUETOOTH SETTING או שתיצור CONNECTION חדש 4) השתמש ב BLUETOOTH DIALUP MODEM רוקן את ה country code ו area code והכנס # 99 * (בלי הרווחים משמאל לימין) כמספר טלפון. 5) הורד את ה "V" מה "WAIT FOR DAIL TONE..." 6) הכנס את הסטרינג הבא ב DIAL STRING MODEM : "internet",, = cgdcont+ בסטרינג אחד בלי רווחים (המערכת של תפוז לא אוהבת סימנים ו אנגלית במשפט אחד) 7) שנה את ה DIALING LOCATION שיעבוד בלי AREACODE ו COUNTRY CODE וחיוג רק של מספר בטלפון (G בכל האפשרויות) לאחר מכן נסה להתחבר. החיבור אמור לעבוד ולבקש ממך USER ו PASSWORD

Or Jacob

New member
המון תודה ! הבנתי הכל חוץ מ2 הצעדים

הראשונים (נקודות 1 ו- 2 ) .... אה ועוד משו: לא אמורים להגדיר איפשהו שזה GPRS ? שוב תודה! אור.

Or Jacob

New member
לא משנה כבר הצלחתי לפי המדריך

ששלחת לי באי מייל . למי שמעוניין זה קובץ PDF ששוקל יותר מחצי מגה אז אי אפשר להעלות אותו לכאן אבל אני יכול לשלוח באי מייל למי שרוצה . זה מדריך ממש מעולה ! אני מאושר! אור.

למעלה