צריך עזרה בבקשה, מדיזנגוף לראשל"צ..

מצב
הנושא נעול.

eliranri

New member

צריך בבקשה עזרה, ביום רביעי הזה (1.9) אני אהיה בדיזנגוף ובערך בשעה 22:30 אני צריך לקחת אוטובוס בחזרה לתחנה מרכזית בראשל"צ, למישהו יש מושג איזה קו אני צריך לקחת? תודה רבה למי שיעזור

sannis

New member
129/229

צריך בבקשה עזרה, ביום רביעי הזה (1.9) אני אהיה בדיזנגוף ובערך בשעה 22:30 אני צריך לקחת אוטובוס בחזרה לתחנה מרכזית בראשל"צ, למישהו יש מושג איזה קו אני צריך לקחת? תודה רבה למי שיעזור
129/229

צביקוש23

New member
אדוני נוסע מדיזנגופה לרשלצא..?..

ועכשיו שומע מבצע.. אתה עולה על אוטובוסה בדיזנגופה.... אתה עומדת... כל לדרך.... מקבל ריח זיעתה נעימה.... זה יופי יופי...... מגיע לרשלצא ולא בא בלובה....:)

ארזS

New member
../images/Emo6.gif

ועכשיו שומע מבצע.. אתה עולה על אוטובוסה בדיזנגופה.... אתה עומדת... כל לדרך.... מקבל ריח זיעתה נעימה.... זה יופי יופי...... מגיע לרשלצא ולא בא בלובה....:)

צביקוש23

New member
ואגב.. כיכר דיזנגוף חוזרת למקור

שנה הבאה יתחילו העבודות שאושרו כבר להנמכת כיכר דיזנגוף ולהחזרתה למראה המקורי שלה. כיכר דיזנגוף חוזרת להולכי הרגל ולמראה המקורי וההסטורי שלה.

טוארג

New member
הגיע הזמן... ../images/Emo175.gif

שנה הבאה יתחילו העבודות שאושרו כבר להנמכת כיכר דיזנגוף ולהחזרתה למראה המקורי שלה. כיכר דיזנגוף חוזרת להולכי הרגל ולמראה המקורי וההסטורי שלה.
הגיע הזמן...

הכיכר הזו מכוערת ברמות קשות... תיהרס כיכר אתרים לאלתר!

מההההה!?

מההההה!?
למהה?!?!?! לא! זה ממש להרוס!

טוארג

New member
להרוס?!

מההההה!?
למהה?!?!?! לא! זה ממש להרוס!
להרוס?!
בתור אחד שגר באחד הרחובות בהמשך של דיזנגוף, אני רק שמח על ההחלטה להרוס את הגועל נפש הזה. מוקד להומלסים והזנחה פושעת, ובלי שום קשר הכיכר הזו מכוערת בצורה מפחידה, והספסלים משמשים מיטות לכל הילדים העזובים של תל אביב, דבר שעלול לגרור את כל האיזור להיות "מוקד פשע". הכיכר הזו צריכה להיות כיכר רגילה.

מה הקשר לכיכר אתרים../images/Emo35.gif

להרוס?!
בתור אחד שגר באחד הרחובות בהמשך של דיזנגוף, אני רק שמח על ההחלטה להרוס את הגועל נפש הזה. מוקד להומלסים והזנחה פושעת, ובלי שום קשר הכיכר הזו מכוערת בצורה מפחידה, והספסלים משמשים מיטות לכל הילדים העזובים של תל אביב, דבר שעלול לגרור את כל האיזור להיות "מוקד פשע". הכיכר הזו צריכה להיות כיכר רגילה.
מה הקשר לכיכר אתרים

נראה לי שהתבלבלת קצת, כיכר אתרים ליד בריכת גורדון.

צביקוש23

New member
אגב כיכר אתרים מישהו מכיר אולי

מה הקשר לכיכר אתרים

נראה לי שהתבלבלת קצת, כיכר אתרים ליד בריכת גורדון.
אגב כיכר אתרים מישהו מכיר אולי
ויכול לספר מה הסיפור האמיתי מאחורי סגירת ושריפת מועדון הקולסיאום הנוסטלגי שהיה קיים בשנות ה 70-80 (כיום נותר רק השלד) מעל כיכר אתרים? העובדות הידועות הם שהקוליסאום נשרף בסוף שנות ה 80 והבעלים שלו נעלם לאחר מכן בחו"ל. מישהו יכול לספר את הסיפור האמיתי ולהפיג אחת ולתמיד את הערפל מאחורי המסתורין בנושא?

יששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יששששששש

היה פעם משאל של 3 אופציות מה לעשות עם הכיכר הזו ואחת מהן היתה "להחזיר עטרה ליושנה" וכמובן הצבעתי למען החזרתה לקדמותה והתברר שהרבה מאוד אנשים הצביעו כך למעשה הרוב והנה זה בא.

55מוטי

New member
לכל המבסוטים

לכל המבסוטים
בעיני רוחי אני כבר רואה את הפקקים האדירים שיהיו שם אם חס וחלילה יחזירו את הכיכר לקדמותה. גהנום זה כלום לעומת מה שיהיה שם.

טוארג

New member
למה אתה חושב שזה מה שיהיה? ../images/Emo175.gif

לכל המבסוטים
בעיני רוחי אני כבר רואה את הפקקים האדירים שיהיו שם אם חס וחלילה יחזירו את הכיכר לקדמותה. גהנום זה כלום לעומת מה שיהיה שם.
למה אתה חושב שזה מה שיהיה?

55מוטי

New member
אני לא חושב. אני בטוח !!!

למה אתה חושב שזה מה שיהיה?
כשאתה טרם נולדת אני כבר נהגתי שם. וכבר אז היה ברדק גדול בכיכר הזאת. כשהרימו את הכיכר התנועה התחילה לזרום וככה היא זורמת עד היום. אם יחזירו "עטרה ליושנה" כפי שכתבתם כאן זה יהיה יותר גרוע. תחשבו כמה אוטובוסים שעוברים שם כל הזמן ואם תהיה כיכר זה יהיה גהנום. תאמין לי שלא אומר סתם. זאת תהיה צרה לדורות.

טוארג

New member
זה לא חייב להיות כ"כ נורא...

כשאתה טרם נולדת אני כבר נהגתי שם. וכבר אז היה ברדק גדול בכיכר הזאת. כשהרימו את הכיכר התנועה התחילה לזרום וככה היא זורמת עד היום. אם יחזירו "עטרה ליושנה" כפי שכתבתם כאן זה יהיה יותר גרוע. תחשבו כמה אוטובוסים שעוברים שם כל הזמן ואם תהיה כיכר זה יהיה גהנום. תאמין לי שלא אומר סתם. זאת תהיה צרה לדורות.
תהיה כיכר, אבל רק הרחובות דיזנגוף, ריינס ופינסקר יחוברו אליה... (בעבר גם זמנהוף ובן-עמי היו מחוברים, לא?) ולכן אפשר לעשות את הפניות ימינה לריינס ולפינסקר (מהצד השני) מוטות בצורה שלא תגרום להתעכבות מיותרת, בדומה למצב היום. פשוט לא חייבים את התוספת המזעזעת הזו מעל הכיכר, אפשר לעשות אותה כיכר יפה. ומצידי שיהיו פקקים, אל תשכח שמאז עברו קצת מים בירקון, והפקקים במרכז ת"א קצת השתנו אני מניח...

55מוטי

New member
בטוח שהפקקים במרכז ת''א קצת השתנו

תהיה כיכר, אבל רק הרחובות דיזנגוף, ריינס ופינסקר יחוברו אליה... (בעבר גם זמנהוף ובן-עמי היו מחוברים, לא?) ולכן אפשר לעשות את הפניות ימינה לריינס ולפינסקר (מהצד השני) מוטות בצורה שלא תגרום להתעכבות מיותרת, בדומה למצב היום. פשוט לא חייבים את התוספת המזעזעת הזו מעל הכיכר, אפשר לעשות אותה כיכר יפה. ומצידי שיהיו פקקים, אל תשכח שמאז עברו קצת מים בירקון, והפקקים במרכז ת"א קצת השתנו אני מניח...
בטוח שהפקקים במרכז ת''א קצת השתנו
פשוט הם הפכו לקטסטרופה לעומת מה שהיה אז. שמע לי חבר, זה יהיה גרוע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה