129/229צריך עזרה בבקשה, מדיזנגוף לראשל"צ..
צריך בבקשה עזרה, ביום רביעי הזה (1.9) אני אהיה בדיזנגוף ובערך בשעה 22:30 אני צריך לקחת אוטובוס בחזרה לתחנה מרכזית בראשל"צ, למישהו יש מושג איזה קו אני צריך לקחת? תודה רבה למי שיעזור
Oops. Not at this time...129/229
ויהיה ב-10 וחצי בלילה 174?Oops. Not at this time...
174 מאבן גבירול
כן, הוא פועל בערך עד חצות...ויהיה ב-10 וחצי בלילה 174?
ויהיה ב-10 וחצי בלילה 174?
אדוני נוסע מדיזנגופה לרשלצא..?..צריך עזרה בבקשה, מדיזנגוף לראשל"צ..
צריך בבקשה עזרה, ביום רביעי הזה (1.9) אני אהיה בדיזנגוף ובערך בשעה 22:30 אני צריך לקחת אוטובוס בחזרה לתחנה מרכזית בראשל"צ, למישהו יש מושג איזה קו אני צריך לקחת? תודה רבה למי שיעזור
אדוני נוסע מדיזנגופה לרשלצא..?..
ועכשיו שומע מבצע.. אתה עולה על אוטובוסה בדיזנגופה.... אתה עומדת... כל לדרך.... מקבל ריח זיעתה נעימה.... זה יופי יופי...... מגיע לרשלצא ולא בא בלובה....![]()
ואגב.. כיכר דיזנגוף חוזרת למקורצריך עזרה בבקשה, מדיזנגוף לראשל"צ..
הגיע הזמן...ואגב.. כיכר דיזנגוף חוזרת למקור
שנה הבאה יתחילו העבודות שאושרו כבר להנמכת כיכר דיזנגוף ולהחזרתה למראה המקורי שלה. כיכר דיזנגוף חוזרת להולכי הרגל ולמראה המקורי וההסטורי שלה.
מההההה!?ואגב.. כיכר דיזנגוף חוזרת למקור
שנה הבאה יתחילו העבודות שאושרו כבר להנמכת כיכר דיזנגוף ולהחזרתה למראה המקורי שלה. כיכר דיזנגוף חוזרת להולכי הרגל ולמראה המקורי וההסטורי שלה.
להרוס?!מההההה!?
למהה?!?!?! לא! זה ממש להרוס!
מה הקשר לכיכר אתריםלהרוס?!
בתור אחד שגר באחד הרחובות בהמשך של דיזנגוף, אני רק שמח על ההחלטה להרוס את הגועל נפש הזה. מוקד להומלסים והזנחה פושעת, ובלי שום קשר הכיכר הזו מכוערת בצורה מפחידה, והספסלים משמשים מיטות לכל הילדים העזובים של תל אביב, דבר שעלול לגרור את כל האיזור להיות "מוקד פשע". הכיכר הזו צריכה להיות כיכר רגילה.
אגב כיכר אתרים מישהו מכיר אולימה הקשר לכיכר אתרים![]()
נראה לי שהתבלבלת קצת, כיכר אתרים ליד בריכת גורדון.
לא התבלבלתימה הקשר לכיכר אתרים![]()
נראה לי שהתבלבלת קצת, כיכר אתרים ליד בריכת גורדון.
ישששששששואגב.. כיכר דיזנגוף חוזרת למקור
לכל המבסוטיםואגב.. כיכר דיזנגוף חוזרת למקור
למה אתה חושב שזה מה שיהיה?לכל המבסוטים
בעיני רוחי אני כבר רואה את הפקקים האדירים שיהיו שם אם חס וחלילה יחזירו את הכיכר לקדמותה. גהנום זה כלום לעומת מה שיהיה שם.
אני לא חושב. אני בטוח !!!למה אתה חושב שזה מה שיהיה?![]()
זה לא חייב להיות כ"כ נורא...אני לא חושב. אני בטוח !!!
כשאתה טרם נולדת אני כבר נהגתי שם. וכבר אז היה ברדק גדול בכיכר הזאת. כשהרימו את הכיכר התנועה התחילה לזרום וככה היא זורמת עד היום. אם יחזירו "עטרה ליושנה" כפי שכתבתם כאן זה יהיה יותר גרוע. תחשבו כמה אוטובוסים שעוברים שם כל הזמן ואם תהיה כיכר זה יהיה גהנום. תאמין לי שלא אומר סתם. זאת תהיה צרה לדורות.
בטוח שהפקקים במרכז ת''א קצת השתנוזה לא חייב להיות כ"כ נורא...
תהיה כיכר, אבל רק הרחובות דיזנגוף, ריינס ופינסקר יחוברו אליה... (בעבר גם זמנהוף ובן-עמי היו מחוברים, לא?) ולכן אפשר לעשות את הפניות ימינה לריינס ולפינסקר (מהצד השני) מוטות בצורה שלא תגרום להתעכבות מיותרת, בדומה למצב היום. פשוט לא חייבים את התוספת המזעזעת הזו מעל הכיכר, אפשר לעשות אותה כיכר יפה. ומצידי שיהיו פקקים, אל תשכח שמאז עברו קצת מים בירקון, והפקקים במרכז ת"א קצת השתנו אני מניח...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.