צריך עזרה באופציות בבקשה

מצב
הנושא נעול.

moranch15

New member
צריך עזרה באופציות בבקשה

צריך עזרה באופציות בבקשה
בסוף החודש יום חמישי הקרוב הפקיעה של האופצויות מעוף נניח והמדד לקראת סיום המסחר ביום חמישי עומד על שער 790 ואני ממש לפני הנעילה קונה יחידה אחת של P820 או של C760 לחודש יולי כמובן השאלה שלי היא האם אני מקבל את ההפרש בין הנקודות כלומר יחידה אחת שקיניתי שווה 100 נקודות מעוף וההפרש הוא 30 נקודות בין המדד לאופציות הנל 100*30=3000 האם זה אפשרי? תודה על העזרה

yk3823

New member
תשובה

צריך עזרה באופציות בבקשה
בסוף החודש יום חמישי הקרוב הפקיעה של האופצויות מעוף נניח והמדד לקראת סיום המסחר ביום חמישי עומד על שער 790 ואני ממש לפני הנעילה קונה יחידה אחת של P820 או של C760 לחודש יולי כמובן השאלה שלי היא האם אני מקבל את ההפרש בין הנקודות כלומר יחידה אחת שקיניתי שווה 100 נקודות מעוף וההפרש הוא 30 נקודות בין המדד לאופציות הנל 100*30=3000 האם זה אפשרי? תודה על העזרה
תשובה
המחיר שתשלם על רכישת פוט 820 או קול 760 יגלם בתוכו את ערך הרווח שתרוויח בפקיעה ואפילו יותר מכך כלומר שאתה תוציא כסף מכיסך כך שבהחלט לא עשית כלום ,ממש לא האפשרות שלך במצב שתיארת היא שנניח כי אתה צופה תנודה במדד לאיזה כיוון ובעקבות כך אתב רוכש פוט או קול ביחס לצפיה שלך וממילא המחיר שלהם לא גילם את התנודה במדד אז יתכן שתרוויח ,וגם זה יתכן כי המדד יכול לעלות אך לא תראה שום שינוי משמעותי בערך האופציה שלך (סטית התקן לא תשתנה). בכל אופן בהצלחה

moranch15

New member
../images/Emo208.gif

תשובה
המחיר שתשלם על רכישת פוט 820 או קול 760 יגלם בתוכו את ערך הרווח שתרוויח בפקיעה ואפילו יותר מכך כלומר שאתה תוציא כסף מכיסך כך שבהחלט לא עשית כלום ,ממש לא האפשרות שלך במצב שתיארת היא שנניח כי אתה צופה תנודה במדד לאיזה כיוון ובעקבות כך אתב רוכש פוט או קול ביחס לצפיה שלך וממילא המחיר שלהם לא גילם את התנודה במדד אז יתכן שתרוויח ,וגם זה יתכן כי המדד יכול לעלות אך לא תראה שום שינוי משמעותי בערך האופציה שלך (סטית התקן לא תשתנה). בכל אופן בהצלחה

זה שאתה "מקפיץ"-

זה שאתה "מקפיץ"-
אני מבין מכך שהתשובה של yk3823 לא ענתה לך, אשמח אם תפרט מה בדיוק לא היה ברור בתשובה שלו כי הוא ענה לך בצורה די מפורטת. אני רק אחזור על הנקודה המרכזית והיא שאתה צודק, [URL='http://']התקבול[/URL] לאחר הפקיעה אכן יהיה 3,000 ש"ח, אבל האופציות עולות כסף, אופציה כזו תעלה לך כ 3,000 ש"ח (ואף יותר) כך שלא תרוויח דבר בעסקה, אין מתנות חינם. כמו כן חשוב לדייק, שער הפקיעה נקבע ביום חמישי בתחילת המסחר (ולא בסופו), בזמן רנדומלי בין 09.45 ל 09.50 בבוקר, כך שאת הטריק הזה יש לבצע ביום רביעי בסוף המסחר. עוד הערה- כדי להקפיץ הודעה בתפוז יש לרשום בתגובה לפחות 10 תווים או אמיטוקיון אחד, לא מספיק לרשום רק נושא בהודעה.

moranch15

New member
תודה תודה

זה שאתה "מקפיץ"-
אני מבין מכך שהתשובה של yk3823 לא ענתה לך, אשמח אם תפרט מה בדיוק לא היה ברור בתשובה שלו כי הוא ענה לך בצורה די מפורטת. אני רק אחזור על הנקודה המרכזית והיא שאתה צודק, [URL='http://']התקבול[/URL] לאחר הפקיעה אכן יהיה 3,000 ש"ח, אבל האופציות עולות כסף, אופציה כזו תעלה לך כ 3,000 ש"ח (ואף יותר) כך שלא תרוויח דבר בעסקה, אין מתנות חינם. כמו כן חשוב לדייק, שער הפקיעה נקבע ביום חמישי בתחילת המסחר (ולא בסופו), בזמן רנדומלי בין 09.45 ל 09.50 בבוקר, כך שאת הטריק הזה יש לבצע ביום רביעי בסוף המסחר. עוד הערה- כדי להקפיץ הודעה בתפוז יש לרשום בתגובה לפחות 10 תווים או אמיטוקיון אחד, לא מספיק לרשום רק נושא בהודעה.
תודה תודה
האמת שרק אחרי שכתבתי את ההודעה הבנתי למה הוא התכוון כך שבגדול זה לא שווה כל כך הסיכון יש אנשים שבאמת סוחרים בשיטה הזאת והאם היא יכולה להפיק משו?

helpforcamera

New member
בוא נגיד ככה, ככל שיכולת הניבוי שלך

תודה תודה
האמת שרק אחרי שכתבתי את ההודעה הבנתי למה הוא התכוון כך שבגדול זה לא שווה כל כך הסיכון יש אנשים שבאמת סוחרים בשיטה הזאת והאם היא יכולה להפיק משו?
בוא נגיד ככה, ככל שיכולת הניבוי שלך
יותר טובה "ורחוקה" אתה מרוויח יותר. מי שיכול לנחש מה יהיה בסוף אוגוסט/ספטמבר או אפילו להמר הימור מוצלח ירוויח ואפילו בגדול. "יכולת חיזוי" של שבוע לא תפיק כלום. אני מציע לך להסתכל בביז - פורטל ולראות מחירי אופציות - זה יעזור לך להבין. זה נמצא תחת נגזרים.

פקיעה

תודה תודה
פקיעה
יש סוחרים שמהמרים על שער הפקיעה, וחונכים פוזיציות די בסמוך לתום המסחר ביום רביעי מתוך מטרה להרוויח מההימור שלהם. חשוב להבין שמדובר בהימור לכל דבר וענין, ובחלק מהמקרים עם סיכון די גבוה. קשה מאד לנבא את שער הפקיעה המדוייק, היו לא פעם תזוזות מאד חדות בשער הזה (יחסית לסגירה ביום רביעי או להמשך המסחר ביום חמישי), ובכל מקרה מומלץ קודם להכיר את האופציות במסגרת המסחר הרגיל והשוטף ורק כשמתמקצעים לעבור להימורים כגון אלה. סוג הפודיציות האלה נפוץ יותר באופציות בארה"ב, שם ניתן לסחור באופציות (ביום שישי) עד ממש סמוך לרגע הפקיעה; אי לכך הסיכון שם מעט נמוך יותר מאשר בארץ (למרות שהוא קיים וגם שם היו הפתעות), אבל כך גם גודל הסיכוי להרוויח משהו משמעותי מפוזיציה כזו.

miki887

New member
איפה אתה גר? יש הרצאה בהרצליה

צריך עזרה באופציות בבקשה
איפה אתה גר? יש הרצאה בהרצליה
כנס ללינק הבא..... http://www.unionbank.co.il/UnionBank/ManageFiles/News/maof.htm

מצב
הנושא נעול.
למעלה