צריך מספרי פרקים לגבי כמה אירועים משמעותיים..

fatisshexy

New member
צריך מספרי פרקים לגבי כמה אירועים משמעותיים..

אני צריך את את מספרי הפרקים שבהם: 1. סיילו מגלה שג'ונסס הוא איברלוסיה. 2. סיילו מגלה שברטו הוא פושע 3. טיאגו מגלה שברטו הוא פושע 4. ניקו מגלה שברטו הוא פושע תודה לעוזרים :]

angelita3

New member
תשובה =]

אממ.. איני לא זוכרת מתי זה קרה אבל אני יודעת שבפרק 68-69 סיילו אומרת לניקו שאיברלוסיה זה ג'ונסס.. אם יש לך עוד שאלות אז בכיף... ראיתי כבר את כל העונה והיא לא תגמר ממש יפה =((( באמת! ברוש =]

fatisshexy

New member
גמאני אבל...

אני סיימתי ממש ממזמן ועכשיו נדבקתי בעלילה שבטלוויזיה אז אני רוצה לראות את הקטעים הטובים שוב פעם.... תודה!

סיוקי2

New member
צריך עוד 2 פרקים

צריך להוסיף גם את הפרק שניקולאס וסיילו מתנשקים!!!!!! ואת הפרק שהם מתחתנים ואיברלוסיה (ג'ונסס) חוטף את מלווינה וכריסטובל וקושר את קרלה...!!!!

angelita3

New member
..

הפרק שהם מתנשקים זה 52 ו53 מתחיל בזה שהם מתנשקים באויר.. כשהם מתחתנים זה פרק 162 ופרקק 130 זה הפרק של האירוסין... וכשאיברלוסיה חוטף אותם זה נראלי מתחיל מ164 עדסוף העונה!

סיוקי2

New member
כמעט מלאכים

איך את יודעת באיזה פרקים הדברים האלה מתרחשים???????

angelita3

New member
תשובה =]]]

כי ראיתי כבר את כל העונה אני יכולה להגיד שהיא לא נגמרת משהו משהו =(( שני אמשים מתים שני אנשים נחטפים אחד פצוע קשה בלב ואחד נעלם תנחשו לבד מי אלה

sivan5353

New member
אבל..

הם לא מספיקים להתחתן עפ"י הדת.. (מה שנחשב יותר בארגנטינה זה הטקס הדתי לא הרשמי..) כי קורה משהו שמונע מהם.. אבל אני לא אספר.. סתם יהרוס..

sivan5353

New member
כל התשובות

בפרק 65 סיילו מגלה שג'ונס הוא איברלוסיה. סיילו מגלה שברטו פושע בכל מיני פרקים אני לא בדיוק יודעת.. בואי נגיד שבפרקים 90 + היא כבר יודעת את האמת. טיאגו מגלה שברטו הוא פושע בפרק 107. ניקו מגלה שברטו הוא פושע באיזה פרק 130 בערך... אולי קצת פחות או יותר אני לא זוכרת בדיוק.

למעלה