צריך לשמוע את חוות דעתכם על הסרטים הבאים:

IDoz1

New member
צריך לשמוע את חוות דעתכם על הסרטים הבאים:

1. חלון אחורי 2. שבעת הסמוראים 3. קן הקוקייה 4. מונטי פייטון בעקבות הגביע הקדוש אני אשמח עם תפרטו בבקשה

Mr Majar

New member
קו הקוקיה. (../images/Emo58.gif קטנטן)

מגדולי הסרטים אי פעם. סרט שבו הרעים הם אנשי המערכת שרוצים לעשות "רק טוב". תפקיד מצוין של ג'ק "הגדול" ניקולסון. הוא משחק דמות של מורד, זחוח שיורק למערכת בפרצוף ומגלה מאוחר מידי שגם הוא כמו כולם שבוי. לא רק שהוא לא מיוחד אלא הוא נחות במובנים מסויימים מה"רוב הרדום" שהוא כל כך מנסה להעיר. לי הסרט היה קשה לצפיה כי אין בו מסר מתחנחן ואופטימי.

4 סרטים גאונים

חלון אחורי- יותר מזה סרט מתח (וזה סרט מתח מעולה) זה סרט על גבריות במשבר, על היצר האנושי להצצה וחדירה לפרטיות, על חוסר יכולת לשמוח וגם על בימוי קולנוע. 2. שבעת הסמוראים- שילוב בין יופי מהמהם, אקשן מספק וסיפור אנושי, על גיבורים שאיבדו את אדונם ומתמסרים להגנת כפר. 3. קן הקוקיה- סרט אנטי-ממסדי על בן אדם שפוי במוסד למשוגעיםץ ביקורת חזקה על המשעמת במוסדות, הטפיול בהלם חשמלי וניתוחי כריתת אונה (שכבר לא מבוצעים). משחק מעולה של ג'ק ניקולסון. 4. מונטי פיתון והגביע הקודש- פשוט סרט מטורף ומצחיק.

ניר4819

New member
סרטים מעולים

חלון אחורי - אחד מסרטי המתח הטובים והמדהימים והמיוחדים ביותר של היצ'קוק. שבעת הסמוראים - יש הרבה שטוענים שזה ה-סרט של קורסאווה. שילוב נהדר בין פעולה, דרמה וקומדיה. טושירו מיפונה בתפקיד הכי טוב שלו אצל קורסאווה, לפחות לדעתי. קן הקוקיה - סרט מדהים. ג'ק ניקולסון באחד מתפקידיו הטובים ביותר. מונטי פייטון - כל סרט של החבורה הזו נהדר. אני לא זוכר את הסרט הזה יותר מדי - עברו שנים מאז ראיתיו לאחרונה - אבל אני זוכר שנהנתי ממנו מאד. זה לא בראיין כוכב עליון - הסרט של מונטי פייטון, לדעתי - ועדיין, סרט נהדר. ואגב, לפחות אחד (ואולי יותר) מהסרטים שציינת יופיעו בפרוייקט הנירוג שלי, שיעלה בפורום לימודי תסריטאות וקולנוע בעוד שבוע בדיוק (פרומושן קטן. מקווה שזה בסדר...)

למעלה