רוב הזמן נח
Well-known member
נערך לאחרונה ב:
סתם להשכלת המגיש, גם סוריה הייתה ריבונית על רמת הגולן כבשה את השטח והחליטה לספח אותו בדיוק, אבל בדיוק, אחד לאחד מאותם שיקולים שסובוביץ מציין כאן ביחס לדרום לבנון.
למה האמריקנים דוחפים את זה?
יש לך תאוריה מוזרה על כל דברלמה האמריקנים דוחפים את זה?
זה האיום שלהם על לבנון,לא תפרקו את החיזבאלה ניקח לכם את השטח.
אני מסתכל על העובדות ולא על מה שדוחפים לי בתקשורת.יש לך תאוריה מוזרה על כל דבר
אני מסתכל על העובדות ולא על מה שדוחפים לי בתקשורת.
בטח צריך
כן צריךלא צריך.
חלומות הסיפוח הזה מצטרפים לחלומות
סיפוח בחלקי ארץ אחרים.
תבינו שהחלומות הללו נחשבים בכל העולם
לסטיה מינית שהוא הפרה של החוק הבינלאומי.
אתם בימין הקשה לא מצייתים לחוק הבינלאומי גם לא מצייתים לבית המשפטאחרי מה שקרה ב 7.10 אנחנו כבר לא מצייתים ל"חוק הבין לאומי" ולא לאו"ם שמום ופחות מחפשים "לגיטימציה בין לאומית" , אפיל לארה"ב אנחנו מעיזים להגיד "לא" כשזה נוגד את האינטרסים הבטחוניים שלנו.
ה 7.10 היה ארוע מכונן שהחזיר אותנו ל 48 שמדינות ערב ובמופתי הנאצי יצאו למלחמת השמדה נגד הישוב היהודי , ולכן בן גורין סיפח בלי היסוס את כל השטחים שנכבשו מעבר לתוכנית החלוקה וסירב בכלל לדון על חזרה ל"מצב הקודם" , כך היה גם במלחמת ששת הימים ( לגבי יו"ש והגולן ) .
האקסיומה של השמאל שכאילו "היום לא עושים דברים כאלו" כלומר "היום לא כובשים ולא מספחים שטחים" נשברה ב 7.10 !
הערבים ב 7.10 עשו דברים שהזכירו לנו את השואה , אף אחד בחמאס וקרב שונאי ישראל לא אמר "היום לא עושים דברים כאלו" .
אם ככה אז גם היום מותר לספח שטחים ולא להתחשב בכלל בגבולות של המפות של האו"ם שמו"ם שלא רלוונטיות מזמן בטח לא אחרי ה 7.10. אין מצב שתושבי הצפון יסכימו לחזור למציאות של דגלים צהובים ואנשי חיזבאללה מעבר לגדר , ולתושבי שדרות והקיבוצים בעוטף ל"צעדות שיבה" מול הבית שלהם.
חלומות הסיפוח הזה מצטרפים לחלומות
סיפוח בחלקי ארץ אחרים.
תבינו שהחלומות הללו נחשבים בכל העולם
לסטיה מינית שהוא הפרה של החוק הבינלאומי.
אבל מי שהציע את הסיפוח בסרטון, אני בטוח שהוא לא מצביע של בן גביר. אז יש לכם כבר בעיה שהדרך שלכם עם " החוק הבנלאומי" הפך להיות הדרך ההזויה.אתם בימין הקשה לא מצייתים לחוק הבינלאומי גם לא מצייתים לבית המשפט
העליון במדינה. מעשינו כבר מביאים לחרם כלל עולמי עלינו. מדינות יפסיקו
להשקיע בארץ. חברות ענק ימשכו כספים שהושקעו בארץ ויסרבו לתת הלוואות.
אתם מתפלאים ולא מבינים למה זה קורה.
תבינו שזה כבר קרה. היה חרם כלל עולמי על דרום אפריקה. ועד שלא הוסר
האפרטהייד על השחורים המדינה שקעה בבוץ כלכלי וחברתי.
בגלל מהלכים דומים אנו נידונים לחרם ומשבר מכוון מכל העולם.
מה זה חשוב של מי ההצעה. אם הממשלה תעשהאבל מי שהציע את הסיפוח בסרטון, אני בטוח שהוא לא מצביע של בן גביר. אז יש לכם כבר בעיה שהדרך שלכם עם " החוק הבנלאומי" הפך להיות הדרך ההזויה.
אתם בימין הקשה לא מצייתים לחוק הבינלאומי גם לא מצייתים לבית המשפט
העליון במדינה. מעשינו כבר מביאים לחרם כלל עולמי עלינו. מדינות יפסיקו
להשקיע בארץ. חברות ענק ימשכו כספים שהושקעו בארץ ויסרבו לתת הלוואות.
אתם מתפלאים ולא מבינים למה זה קורה.
תבינו שזה כבר קרה. היה חרם כלל עולמי על דרום אפריקה. ועד שלא הוסר
האפרטהייד על השחורים המדינה שקעה בבוץ כלכלי וחברתי.
בגלל מהלכים דומים אנו נידונים לחרם ומשבר מכוון מכל העולם.
בדימיון שלך,זמנית ישראל בעד התוכנית של ארה"ב בגלל אינטרסים שחשובים במיוחד לארה"ב - דרך סחר...אנו מזמן לא מתחשבים באום שמום שתומך באויבנו.
חד פעמי - עבר לך חלק כי הערבים השתינו על החלטת האו"ם,שהחליט ללמד אותם לקח ובפועל לא לאכוף את החלטת החלוקהעובדה שסיפחנו שטחים גם אחרי מלחמת השחרור
ו... לא הלך לך,מלחמה עד היום.וגם אחרי מלחמת ששת הימים
וכך צריך להיות גם אחרי 7.10 ,
כי אתה לא צריך לכבוש אותם - חשיבה קולוניאלית.לא נסכים לקטע הזה שהאויבים סביב מנסים להשמיד אותנו + מנהלים איתנו מלחמת התשה בלתי פוסקת , וכשאנו מגיבים בכיבוש שיטחיהם במחיר כבד של חיילינו ואזרחינו אז אנו נידרשים לחזור לקווים הקודמים כדי לתת להם שוב עוד הזדמנות להכות בנו ( כמו למשל שקרה שנסוגנו מעזה לקו הירוק בהתנתקות )
לדעתך ו"לדעת האמריקאים"(במרכאות כי זה רק לצורך הדרך סחר) אבל לא לדעת שאר העולם...האקסיומה של השמאל שכאילו "היום לא עושים דברים כאלו" כלומר "היום לא כובשים ולא מספחים שטחים" נשברה ב 7.10 !
הערבים ב 7.10 עשו דברים שהזכירו לנו את השואה , אף אחד בחמאס ובקרב שונאי ישראל לא אמר "היום לא עושים דברים כאלו" .
אל תסכים...לא נסכים לקטע הזה שהאויבים סביב מנסים להשמיד אותנו + מנהלים איתנו מלחמת התשה בלתי פוסקת , וכשאנו מגיבים בכיבוש שיטחיהם במחיר כבד של חיילינו ואזרחינו אז אנו נידרשים לחזור לקווים הקודמים כדי לתת להם שוב עוד הזדמנות להכות בנו ( כמו למשל שקרה שנסוגנו מעזה לקו הירוק בהתנתקות )
האויבים מסביב מהמרים על חסולינו וכשהם נכשלים אנו נידרשים לחזור לקווי הגבול שלפני הניסיון האחרון ובהמשך לקווי גבול שלפני נסיונות קודמים ( הקו הירוק , וקויי החלוקה ).
העולם תומך בעיקרון בפלסטינים כי הוא יודע שאין לפלסטינים סיכוי מול ישראל וארה"ב ביחד - זה אפילו לא הימור...ראיתה פעם מהמר שמפסיד בהימור ודורש את כספו בחזרה ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.