אנסה לעזור לך + שאלה בסוף לכולם
קית', בנו של דייויד פאלמר, לא ממש מעוניין להפגין תמיכה פומבית באביו, כי הוא מרגיש שהקריירה חשובה לו יותר מהמשפחה. דווקא ניקול מסכימה לשתף פעולה. אשתו של פאלמר מציעה לו לא לצאת עם הסיפור, ולנסות בכל אמצעי גם למנוע ממורין לפרסם אותו. הרוצח של פאלמר (המתחזה לצלם) יוצא לדרך. (דרך אגב, איזה מין פאק ענקי זה-אני לא יודעת אם בעלילה או בסוכנות עצמה-שהם לא רואים שהצלם של פאלמר היה במטוס שהתרסק?!) טרי מצליחה להערים על המתחזה לאלן יורק ולקשור אותו. היא לא מצליחה להשיג את ג'ק (מן הסתם) ומטלפנת לסוכנות. ג'יימי עונה לה, לוקחת ממנה את מקום הימצאה ואומרת שהיא שולחת מישהו מהסוכנות שיאסוף את טרי. אבל מי שמגיע הם החוטפים שחוטפים אותה... לפיכך נראה שג'יימי היא החפרפרת, כי רואים אותה כזה מוחקת בסתר את הכתובת שטרי נתנה לה... אבל לפחות לדעתי זו לא הוכחה חותכת. לקים ולריק יש הזדמנות חלקה להימלט, אבל בדיוק אז קים רואה שאמא שלה מגיעה למקום, והיא מבזבזת את הזדמנות הפז הזאת, די בטיפשות יש לציין, למרות שקשה לשפוט אותה. איירה מורה לג'ק להחליף את הכרטיס שמיילו עובד עליו. כאשר מיילו ממש קרוב לפיענוח, ג'ק מחליף את הכרטיס, אבל מיילו מבין שהכרטיס הוחלף ע"י ג'ק. נינה עולה לדבר על כך עם ג'ק, וג'ק מכוון אליה אקדח ולוקח איתה איתו. איירה אומר לו לירות בה. ג'ק עושה זאת, אבל מסתבר שהוא הלביש אותה אפוד מגן בלי שאף אחד (לדעתי כולל היא עצמה) ישים לב. בינתיים כל העסק נראה לטוני חשוד, איך שנינה וג'ק עזבו בפתאומיות, והוא אומר לג'יימי לתת לו מוסרט את מה שהיה בין ג'ק לנינה בחדר. ג'יימי עושה זאת בחוסר שביעות רצון, וטוני רואה את ג'ק מכוון אקדח על נינה. מה הוא יעשה עם המידע הזה?... מה תעשה כעת נינה?... וכמובן יש עוד הרבה שאלות בוערות. אני אשמח אם המנהלים ישרשרו את הדבר הזה לשרשור הכללי, כי העליתי כאן גם 2-3 שאלות ואני אשמח אם מישהו יגיב, בעיקר לגבי האם נינה ידעה שהוא לא באמת יורה בה. אני הבנתי שהיא לא ידעה, האם מישהו הבין אחרת? (לא מישהו שיודע ספויילרים, רק מי שראה את הפרק וזהו)