צריך לבטל את בג"ץ, כעת גם שופטים בדימוס אומרים את זה

Harrington

Well-known member
מנהל
אין חוקה ובג"ץ לא פוסק על פי חוקה כי אין חוקה למדינת ישראל.
נראה שמיצינו.
אשריך, ביטלת בהינף יד את פסיקת בג"צ בעשרות השנים האחרונות :). כדאי שתלמד מעט את הסוגיה. יימנע ממך מלדבר שטויות.

אכן מיצינו עד שתעשה כן.

1ספי11

Well-known member
אשריך, ביטלת בהינף יד את פסיקת בג"צ בעשרות השנים האחרונות :). כדאי שתלמד מעט את הסוגיה. יימנע ממך מלדבר שטויות.

אכן מיצינו עד שתעשה כן.
המציאות לא חייבת דבר להמצאת החוקה שלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
המציאות לא חייבת דבר להמצאת החוקה שלך.
כאמור, ספר את זה לבית המשפט. לי אין בעיה לא עם קביעתו שיש חוקה בישראל (והתבססו על קביעתו זו ברוב פסיקותיו) ולא עם קביעתך שאין :cool:.

1ספי11

Well-known member
כאמור, ספר את זה לבית המשפט. לי אין בעיה לא עם קביעתו שיש חוקה בישראל (והתבססו על קביעתו זו ברוב פסיקותיו) ולא עם קביעתך שאין :cool:.
בית המשפט יודע יפה שאין חוקה לישראל. לא ברור לי מאיפה יצרת את החוקה הזאת?

Harrington

Well-known member
מנהל
בית המשפט יודע יפה שאין חוקה לישראל. לא ברור לי מאיפה יצרת את החוקה הזאת?
שמח בשבילך על התפקיד שקיבלת לדברר את בית המשפט. הוא בדבריו, מדבר אחרת, קובע אחרת ופוסק אחרת. אם תתעמק ולו ברמה המינימלית ביותר, תגלה זאת בעצמך. עד שתעשה זאת, לא ברורה לי התועלת של 'דיון' ה'כן-לא' המטופש הזה. כאילו, זה בסדר גמור לא להבין במשהו. זה די מגוחך להתעקש על עמדה שגויה מתוך בורות כזאת, רק בגלל סירוב לבדוק את הדברים ו/או בגלל ששמעת מאיזה פרשן משהו אחר.

בקיצור, מיצינו לפי שעה. אם וכאשר תחליט שנמאס לך לדבר שטויות ושאתה בוחן/מתעמק במטריה שאתה משוכנע שאתה כבר בקי בה, נוכל אולי לקיים דיון ענייני ביום מן הימים.

1ספי11

Well-known member
שמח בשבילך על התפקיד שקיבלת לדברר את בית המשפט. הוא בדבריו, מדבר אחרת, קובע אחרת ופוסק אחרת. אם תתעמק ולו ברמה המינימלית ביותר, תגלה זאת בעצמך. עד שתעשה זאת, לא ברורה לי התועלת של 'דיון' ה'כן-לא' המטופש הזה. כאילו, זה בסדר גמור לא להבין במשהו. זה די מגוחך להתעקש על עמדה שגויה מתוך בורות כזאת, רק בגלל סירוב לבדוק את הדברים ו/או בגלל ששמעת מאיזה פרשן משהו אחר.

בקיצור, מיצינו לפי שעה. אם וכאשר תחליט שנמאס לך לדבר שטויות ושאתה בוחן/מתעמק במטריה שאתה משוכנע שאתה כבר בקי בה, נוכל אולי לקיים דיון ענייני ביום מן הימים.
אין עליך בחירטוטים.
בית המשפט לא יכול לקבוע שיש חוקה אם אין חוקה והוא גם לא עשה דבר כזה.
לא פעם ראשונה שאתה יוצר מציאות חלופית מה שנקרא "אמת אלטרנטיבית" בלשונכם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין עליך בחירטוטים.
כאמור מעלה, מיצינו ברגע שהחלטת שאין לך צורך ללמוד את הנושא שאתה מדבר עליו ושאתה כבר מבין ויודע הכל גם בלי לעשות זאת. כל סטודנט מבוא למשפטים יוכל להעמיד אותך על טעותך, אבל לפני שזה יקרה תצטרך להכיר באפשרות שאתה טועה (אם כי ספק אחרי כל כך הרבה תיקונים שעדיין ניתן לדבר על טעות ולא לראות זאת הטעיה מכוונת של הקוראים).

אם וכאשר תחליט שנמאס לך לדבר שטויות (וכמובן לייחס את מעשיך לאחרים, כהרגלך בקודש), נוכל לקיים דיון ענייני בנושא.

נסיך.333

Well-known member
אין עליך בחירטוטים.
לאאאא, "אמת לשעתה" זה בסדר..

Harrington

Well-known member
מנהל
הוכחת שאתה ממש לא מכיר במציאות
בעיה ידועה אצל הגולש היקר. אלא שבאותה מידה שהוא מתעלם (בעקשנות ועקביות כמעט ראויות לציון) מהמציאות והמתרחש בה, כך הוא טוען כלפי המתדיינים שמולו שהם עושים זאת :cool:. שיטת ההשלכה הזאת אמנם לא הומצאה על-ידו והמחנה שלו נוהג כך מיום שהוקם (ראה למשל את י. לפיד צווח על מכונת הרעל של הימין, בעוד שהוא זה שהכניס את המכונה הזאת לפעולה בקמפיין 2013*), אבל הוא בהחלט אחד המדגימים העקביים שלה :).

* אמנם גם בעבר הרחוק מכונה כזאת הייתה בשימוש כפי שתיקנו אותי כאן בעבר. אבל בדורנו, בהיסטוריה המודרנית-קרובה, לפיד היה בהחלט מי שהציג לראשונה את השיטה כאשר כל קמפיין 2013 שלו כלל אך ורק טענות נגד המגזר החרדי והתקפות עליו (אגב כשישב בהמשך על כס שר האוצר, ברגע של כנות ויושרה נדירים הודה שכל מה שנטען במסגרת הקמפיין בענין זה היה מחורטט מן היסוד ושהמספרים שנטענו שם לא היו קרובים אפילו למספרי האמת. למרבה הצער מאוחר יותר כששוב נזקק לעלה תאנה שאפשר לתקוף אותו כדי לגרוף קולות, הוא חזר חיש מהר לסורו ושכח את הכנות שלו עצמו ואת מה שלמד כשנחשף לנתוני האמת).

צביקה5311

Well-known member
כאמור מעלה, מיצינו ברגע שהחלטת שאין לך צורך ללמוד את הנושא שאתה מדבר עליו ושאתה כבר מבין ויודע הכל גם בלי לעשות זאת. כל סטודנט מבוא למשפטים יוכל להעמיד אותך על טעותך, אבל לפני שזה יקרה תצטרך להכיר באפשרות שאתה טועה (אם כי ספק אחרי כל כך הרבה תיקונים שעדיין ניתן לדבר על טעות ולא לראות זאת הטעיה מכוונת של הקוראים).

אם וכאשר תחליט שנמאס לך לדבר שטויות (וכמובן לייחס את מעשיך לאחרים, כהרגלך בקודש), נוכל לקיים דיון ענייני בנושא.
ערוץ 14 זה ערוץ אג'נדה מוצהר.
שיראיינו לפחות למראית עין את לפיד, בנט, אייזנקוט, בני גנץ, ליברמן.
הפסקתי כבר לספור את הראיונות שהעניק בן גביר ל ערוץ 12. מה הבעיה? ינון מגל וחבריו פוחדים להתעמת עם אחד או יותר מהם?

נסיך.333

Well-known member
הפ,קתי כבר לספור את הראיונות שהעניק בן גביר ל ערוץ 12. מה הבעיה? ינון מגל וחבריו פוחדים להתעמת עם אחד או יותר מהם?
מזל שיתר הערוצים אובייקטיבים, עם כתבלבים אובייקטיבים, ישרים, ללא אג'נדה..

Harrington

Well-known member
מנהל
הפסקתי כבר לספור את הראיונות שהעניק בן גביר ל ערוץ 12. מה הבעיה? ינון מגל וחבריו פוחדים להתעמת עם אחד או יותר מהם?
נדמה לי שהאישים הנכבדים שהזכרת מחרימים את הערוץ. מבחינת האחרון אין שום בעיה לראיין כל אחת ואחד (ואכן נשמעים שם קולות שונים לרוב).

נסיך.333

Well-known member
וכן, ויתר הערוצים הם מה זה נייטרלים, מכובדים, ריאלים, מביאים את כל האמת ואך ורק האמת..
פפפככככ

Harrington

Well-known member
מנהל
ארשה לעצמי להניח שגם אתה יודע שיש בדיוק 0 קשר בין דבריך אלו לדברי עליהם התיימרת להגיב (שנוגעים לשאלת קיומה של חוקה או היעדרה בישראל). זה מעבר לכך שאין בדבריך אלו כל אמת כפי שכבר השבתי קודם (האישים הם המחרימים את הערוץ, לא להיפך).

למעלה