אשריך, ביטלת בהינף יד את פסיקת בג"צ בעשרות השנים האחרונותאין חוקה ובג"ץ לא פוסק על פי חוקה כי אין חוקה למדינת ישראל.
נראה שמיצינו.
אכן מיצינו עד שתעשה כן.
אשריך, ביטלת בהינף יד את פסיקת בג"צ בעשרות השנים האחרונותאין חוקה ובג"ץ לא פוסק על פי חוקה כי אין חוקה למדינת ישראל.
נראה שמיצינו.
המציאות לא חייבת דבר להמצאת החוקה שלך.אשריך, ביטלת בהינף יד את פסיקת בג"צ בעשרות השנים האחרונות. כדאי שתלמד מעט את הסוגיה. יימנע ממך מלדבר שטויות.
אכן מיצינו עד שתעשה כן.
כאמור, ספר את זה לבית המשפט. לי אין בעיה לא עם קביעתו שיש חוקה בישראל (והתבססו על קביעתו זו ברוב פסיקותיו) ולא עם קביעתך שאיןהמציאות לא חייבת דבר להמצאת החוקה שלך.
בית המשפט יודע יפה שאין חוקה לישראל. לא ברור לי מאיפה יצרת את החוקה הזאת?כאמור, ספר את זה לבית המשפט. לי אין בעיה לא עם קביעתו שיש חוקה בישראל (והתבססו על קביעתו זו ברוב פסיקותיו) ולא עם קביעתך שאין.
שמח בשבילך על התפקיד שקיבלת לדברר את בית המשפט. הוא בדבריו, מדבר אחרת, קובע אחרת ופוסק אחרת. אם תתעמק ולו ברמה המינימלית ביותר, תגלה זאת בעצמך. עד שתעשה זאת, לא ברורה לי התועלת של 'דיון' ה'כן-לא' המטופש הזה. כאילו, זה בסדר גמור לא להבין במשהו. זה די מגוחך להתעקש על עמדה שגויה מתוך בורות כזאת, רק בגלל סירוב לבדוק את הדברים ו/או בגלל ששמעת מאיזה פרשן משהו אחר.בית המשפט יודע יפה שאין חוקה לישראל. לא ברור לי מאיפה יצרת את החוקה הזאת?
אין עליך בחירטוטים.שמח בשבילך על התפקיד שקיבלת לדברר את בית המשפט. הוא בדבריו, מדבר אחרת, קובע אחרת ופוסק אחרת. אם תתעמק ולו ברמה המינימלית ביותר, תגלה זאת בעצמך. עד שתעשה זאת, לא ברורה לי התועלת של 'דיון' ה'כן-לא' המטופש הזה. כאילו, זה בסדר גמור לא להבין במשהו. זה די מגוחך להתעקש על עמדה שגויה מתוך בורות כזאת, רק בגלל סירוב לבדוק את הדברים ו/או בגלל ששמעת מאיזה פרשן משהו אחר.
בקיצור, מיצינו לפי שעה. אם וכאשר תחליט שנמאס לך לדבר שטויות ושאתה בוחן/מתעמק במטריה שאתה משוכנע שאתה כבר בקי בה, נוכל אולי לקיים דיון ענייני ביום מן הימים.
כאמור מעלה, מיצינו ברגע שהחלטת שאין לך צורך ללמוד את הנושא שאתה מדבר עליו ושאתה כבר מבין ויודע הכל גם בלי לעשות זאת. כל סטודנט מבוא למשפטים יוכל להעמיד אותך על טעותך, אבל לפני שזה יקרה תצטרך להכיר באפשרות שאתה טועה (אם כי ספק אחרי כל כך הרבה תיקונים שעדיין ניתן לדבר על טעות ולא לראות זאת הטעיה מכוונת של הקוראים).אין עליך בחירטוטים.
בית המשפט לא יכול לקבוע שיש חוקה אם אין חוקה והוא גם לא עשה דבר כזה.
לא פעם ראשונה שאתה יוצר מציאות חלופית מה שנקרא "אמת אלטרנטיבית" בלשונכם.
לאאאא, "אמת לשעתה" זה בסדר..אין עליך בחירטוטים.
בית המשפט לא יכול לקבוע שיש חוקה אם אין חוקה והוא גם לא עשה דבר כזה.
לא פעם ראשונה שאתה יוצר מציאות חלופית מה שנקרא "אמת אלטרנטיבית" בלשונכם.
תלמד את המושגים לפני שאתה עושה מעצמך בדיחה.לאאאא, "אמת לשעתה" זה בסדר..
ברור שאני יודע מה אני מדבר, בניגוד לך שיודע רק להפריח סיסמאות ועוד דברים..תלמד את המושגים לפני שאתה עושה מעצמך בדיחה.
ברור למי?ברור שאני יודע מה אני מדבר, בניגוד לך שיודע רק להפריח סיסמאות ועוד דברים..
לפחות אנחנו חיים במציאות כלשהי, כשאתם בכלל חיים בעולם לא מציאותי..ברור למי?
עדר הביביסטים חי במציאות אלטרנטיבית.
?????לפחות אנחנו חיים במציאות כלשהי, כשאתם בכלל חיים בעולם לא מציאותי..
אתה בטח לא יודע מה אני מכיר..?????
לוגיקה לא חלק מהעולם שאתה מכיר.
בעיה ידועה אצל הגולש היקר. אלא שבאותה מידה שהוא מתעלם (בעקשנות ועקביות כמעט ראויות לציון) מהמציאות והמתרחש בה, כך הוא טוען כלפי המתדיינים שמולו שהם עושים זאתהוכחת שאתה ממש לא מכיר במציאות
ערוץ 14 זה ערוץ אג'נדה מוצהר.כאמור מעלה, מיצינו ברגע שהחלטת שאין לך צורך ללמוד את הנושא שאתה מדבר עליו ושאתה כבר מבין ויודע הכל גם בלי לעשות זאת. כל סטודנט מבוא למשפטים יוכל להעמיד אותך על טעותך, אבל לפני שזה יקרה תצטרך להכיר באפשרות שאתה טועה (אם כי ספק אחרי כל כך הרבה תיקונים שעדיין ניתן לדבר על טעות ולא לראות זאת הטעיה מכוונת של הקוראים).
אם וכאשר תחליט שנמאס לך לדבר שטויות (וכמובן לייחס את מעשיך לאחרים, כהרגלך בקודש), נוכל לקיים דיון ענייני בנושא.
מזל שיתר הערוצים אובייקטיבים, עם כתבלבים אובייקטיבים, ישרים, ללא אג'נדה..ערוץ 14 זה ערוץ אג'נדה מוצהר.
שיראיינו לפחות למראית עין את לפיד, בנט, אייזנקוט, בני גנץ, ליברמן.
הפ,קתי כבר לספור את הראיונות שהעניק בן גביר ל ערוץ 12. מה הבעיה? ינון מגל וחבריו פוחדים להתעמת עם אחד או יותר מהם?
נדמה לי שהאישים הנכבדים שהזכרת מחרימים את הערוץ. מבחינת האחרון אין שום בעיה לראיין כל אחת ואחד (ואכן נשמעים שם קולות שונים לרוב).ערוץ 14 זה ערוץ אג'נדה מוצהר.
הפסקתי כבר לספור את הראיונות שהעניק בן גביר ל ערוץ 12. מה הבעיה? ינון מגל וחבריו פוחדים להתעמת עם אחד או יותר מהם?
וכן, ויתר הערוצים הם מה זה נייטרלים, מכובדים, ריאלים, מביאים את כל האמת ואך ורק האמת..ערוץ 14 זה ערוץ אג'נדה מוצהר.
הפסקתי כבר לספור את הראיונות שהעניק בן גביר ל ערוץ 12. מה הבעיה? ינון מגל וחבריו פוחדים להתעמת עם אחד או יותר מהם?
ארשה לעצמי להניח שגם אתה יודע שיש בדיוק 0 קשר בין דבריך אלו לדברי עליהם התיימרת להגיב (שנוגעים לשאלת קיומה של חוקה או היעדרה בישראל). זה מעבר לכך שאין בדבריך אלו כל אמת כפי שכבר השבתי קודם (האישים הם המחרימים את הערוץ, לא להיפך).ערוץ 14 זה ערוץ אג'נדה מוצהר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.