חה, הצגה זולה.
כרגיל אצלךחה, הצגה זולה.
אילו השתמש השופט במערכת headset משלו (אזניות ומיקרופון שלו) עוד היה טעם להקשיב לו, אולם משהחליט לאחוז במקרופון C14 (או שהסכים שיתחבוהו לידיו) - אין עוד טעם להקשיב...
שכל הרשעה כולה כעשן תכלה, ותעבור מכשלת זדון מן הארץ...
זו הצגה זולה ותו לא...אני חסיד הופעות איכותיות יותר...כרגיל אצלך
התיחסות לזוטות ולא לתוכן
שוב.זו הצגה זולה ותו לא...אני חסיד הופעות איכותיות יותר...
מה זה משפט מנהלי?חה, הצגה זולה.
אילו השתמש השופט במערכת headset משלו (אזניות ומיקרופון שלו) עוד היה טעם להקשיב לו, אולם משהחליט לאחוז במקרופון C14 (או שהסכים שיתחבוהו לידיו) - אין עוד טעם להקשיב...
להעביר סמכויות לבתי משפט מינהליים זה לא לבטל זה להעביר סמכות.
כי כשיש את המילה צדק בשם של בית משפט לחוקה, בית המשפט מרגיש את החופש לקבוע מה צודק ולא רק מה חוקי ומה לא חוקי.להעביר סמכויות לבתי משפט מינהליים זה לא לבטל זה להעביר סמכות.
מה איכפת לי איך קוראים לזה?
אף אחד לא קונה את הסיפור של הצדק אל תהיה ילד.כי כשיש את המילה צדק בשם של בית משפט לחוקה, בית המשפט מרגיש את החופש לקבוע מה צודק ולא רק מה חוקי ומה לא חוקי.
זה צדק לפי מה שאהרון ברק מאמין בו ולכן מרדכי דוד חסם אותו ואני לא מצדיק זאת, אבל הטענות שלו כלפיו נכונות למרות גילו והיותו מחוץ לכל תפקיד ציבורי כי בבג"צ הצ' של הצדק = השקפת העולם של אהרון ברק.אף אחד לא קונה את הסיפור של הצדק אל תהיה ילד.
זה צדק לפי חוק בינלאומי לא לפי צדק אבסולוטי.
גם מוקי לא מאמין:
מספיק עם הסיפורי ילדים של הימין,ברק מזמן כבר לא קובע(וגם הברק השני לא - לקישקושים האחרים שלכם).זה צדק לפי מה שאהרון ברק מאמין בו
ברק הוא נשיא קפלן, על מה אתה מדבר?מספיק עם הסיפורי ילדים של הימין,ברק מזמן כבר לא קובע(וגם הברק השני לא - לקישקושים האחרים שלכם).
שקר, כמובן.ברק הוא נשיא קפלן, על מה אתה מדבר?
הוא התייחס למר ברח ואתה התייחסת לשופט ברח (מהאג בתירוץ של עניינים אישיים).שקר, כמובן.
ברק הוא השליח של נתניהו למקרים שהוא זקוק להם.
לא מכיר את מר ברח . ולא את ההמצאות המטופשת של המארבו.הוא התייחס למר ברח ואתה התייחסת לשופט ברח (מהאג בתירוץ של עניינים אישיים).
החליף את BB בקדנציה הראשונה.לא מכיר את מר ברח . ולא את ההמצאות המטופשת של המארבו.
אתה מתכוון לאהוד ברק?החליף את BB בקדנציה הראשונה.
נו באמת הוא האזרח הישראלי היחיד שמממן את קפלן.אתה מתכוון לאהוד ברק?
באיזה עולם ממוצא הוא מכתיב משהו למחאת קפלן?
החוק משרת את החברה . לא אותך אישית.אם החוק לא משרת אותי איזה מין חוק זה?
בזה שמונעים מאנשים לחצות קו הפרדה רצוף נמנעות תאונות בוודאות,
והמחיר נמוך יחסית שמירה על נתיב בלי זיגזגים בכביש מתי שבא לך.
תשווה לחגורת בטיחות חובה,חוק לרעת הציבור:
מרגישים לוחץ כל הזמן כי המחיר לחברת הביטוח הממשלתית יותר זול לדעת מומחים מסוימים,
ובשביל אנשים שמעדיפים אנשים נכים מהחגורה(עיוות בעמוד שידרה ובצוואר) יחסית לאנשים מתים מלעוף מול
השימשה(אמורה להיות בחירה אישית).
כמו כן הסיכוי לתאונה בכל רגע נתון נמוך מאוד(לא ראלי פאריז דאקר) יחסית למחיר הגבוה של הרגשה לוחצת קבועה.
אם נחזור למסתננים,יש צדק בכך שיהיו ב"כלא"/במחנה עבודה,הרי הם עברו על החוק...
ואם אף מדינה לא רוצה לקלוט אותם מה זה אומר על העולם?
ולמה המדינה שלא רוצה לקלוט צריכה לשלם מחיר?
ז"א החוק הבינלאומי כאן לא צודק.
1. לא נכון.נו באמת הוא האזרח הישראלי היחיד שמממן את קפלן.
נתתי לך דוגמאות של חגורת בטיחות ומסתננים שלא משרת את רוב האזרחים.החוק משרת את החברה . לא אותך אישית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.