צריך המלצה על קניית רכב...

sn310

New member
צריך המלצה על קניית רכב...

שלום, אני זקוק לעזרה בהמלצה על רכב חדש. אני מתלבט בין: יונדאי טוסון בנזין סובארו B4 ומזדה 5. *נכון שמדובר ב3 סוגים שונים. כרגע יש לי מיצובישי ספייס וואגון 4X4 והיא גבוהה. ולכן אני רוצה לעבור למשהו שהוא גם גבוה. העניין הוא שגם לגובה יש מחיר. המקסימום הוא 170,000 ש"ח. ושלושת הרכבים נמצאים בסכום הנ"ל. אני זקוק לרכב גבוה. ובגלל זה קשה לבחור את הB4 של סובארו שהיא מצויינת וחזקה.. היתרון של הסובארו זה שהעיצוב שלה בפנים מרשים ומכובד יותר מהטוסון והמזדה. מזדה 5 כי גם לה יש גובה כמובן לא כמו הטוסון אבל יש לה גובה ואני מאוד רוצה שיהי גובה לרכב שלי. קשה לי עם רכב נמוך. אז מה עדיף? יונדאי טוסון? או האם יש עוד רכב יפני או קוריאני שיש לו גובה טוב ומחיר סביר עד 170,000 ש"ח. כמובן שהכוונה ל2005 או 2006. ורק אל תגידו לי קאיה קארנס כי כבר ראיתי אותה והיא לא בשבילי. יש לי 3 ילדים בוגרים כבר ובקארנס יש רק 2 מושבים מאחורה ועוד שניים קטנים יותר בסוף בסוף, ולכן היא לא בשבילי. מודה מאוד למי שתהיה תשובה

שי ז.

New member
אישית לא אוהב את המאזדה 5

והטוסון יקר לאחזקה (תבדוק מרווח טיפולים וצריכת דלק). יש לך את הפורסטר של סובארו שאם אני לא טועה נכנס גם לתקציב ואת הפיאט מולטיפלה אם אתה מוותר על אוטומט.

sn310

New member
כמה דברים..

לגבי האחזקה של הטוסון בנזין אני אבדוק... הפורסטר יקר יותר וגם.. מאחורה בפורסטר זה ממש צר. כאילו חשבו רק ברגע האחרון על זה שצריך גם מושב אחורי בפורסטר ל5 אנשים. הפורסטר יפה מבחוץ אך גם יקר עולה כ180.000 ש"ח וגם כמו שאמרתי ממש צפוף מאחורה. כבר עדיף טוסון על הפורסטר.. והמוליטפלה של פיאט יסלחו לי היוצרים שלה אבל היא מכוערת! העיצוב שלה רע מאוד וגם ירדית הערך שלה גדולה בהרבה מסובארו B4 או פורסטר.. תודה בכל זאת. מה שנשאר זה לבדוק בין כולם. עוד אופציה היא הפג'ו 307 סטיישן שהיא מעולה נראה לי אבל הבעיה שלה שהיא נמוכה.

שי ז.

New member
שינו את העיצוב של המולטיפלה

ועכשיו היא כבר לא מאוד מכוערת אלא רק סתם מכוערת.

oferm10

New member
מאזדה או סובארו

יש לי מאזדה 5 מהעבודה ואני יכול לאמר לך שהאוטו נוח מאוד ואף מפנק יחסית לדגמים הישנים אך עדיין לא בסטנדרט של רנו. סה"כ אני מרוצה
הבעיה שתהיה לך במאזדה 5 היא שכדי להושיב שלושה ילדים בוגרים תצטרך לפתוח כסא אחורי אחד, דבר שיחסום לך חצי תא מטען
המושב האמצעי בשורה מאמצעית הוא מושב לילד ללא בוסטר.כיסא בטיחות בלבד!!! לגבי הB4, לא נהגתי בה אך ידוע לי שהמנוע החדש שלה עם 165 כ"ס שבהחלט מכובד. (במאזדה 145 כ"ס שמספק אך בטוח לא כמו 165 כ"ס) דבר אחרון זה הבטיחות: במאזדה5 יש 6 כריות אויר (כריות הצד מכסות את כל שורות המושבים) ועם 5 כוכבי בטיחות. בסובארו 4 כריות אויר ולא בוצעו מבחני ריסוק. לגבי הטוסון - כנראה שהיא יקרה מידי ואם בג'יפון אין לך באמת צורך אז כנראה שמ"פרייבט" מפנק תקבל יותר.

למעלה