צריך המלצה לקניית מחשב נייד

ERan500

New member
צריך המלצה לקניית מחשב נייד

שלום, אשמח להמלצה לקניית מחשב נייד. השימושים העיקריים: ** כללי - גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס וכו.. ** חיבור למערכת מולטימדיה סלונית - אני מחבר ומנגן סרטים באייכות גבוהה (10-15 ג'גיה לכל סרט) וחשוב מאוד שהם ירוצו חלק. ** רצוי מאוד מאוד שיהיה לו צורב דיסקים רב שכבתיים. מכיוון שראיתי שלרוב אין אשקול לקנות כונן חיצוני. מה פחות חשוב: גודל ומשקל - למרוב שמדי פעם אקח אותו לאוניברסיטה, השימוש העיקרי יהיה כמחשב נייח. הכיוון זה מסך 15.6 הרצת משחקים - לא משתמש אייכות מסך - כאמור, לצורך צפייה אייכותית מחבר למסך חיצוני כיום משתמש ב Dell inspirion 1525 שנקנה לפני כשלוש שנים. אולי נפלתי על מחשב לימון, אבל אני לקוח מאוכזב! הצירים של המסך שבריריים מאוד ולאחר שנתיים נשברו לחלוטין (אי אפשר לסגור את המחשב). הסוללה עשתה אין סוף בעיות ההארד דיסק הלך המחשב מאז ומתמיד התחמם בטירוף בניגון הסרטים דרך ה HDMI יש המון תקיעות (גם בסרטים השוקלים כ 4 ג'גיה) מחיר - התקציב בין 3 ל 4. כמובן שאעדיף קרוב ל 3. תודה רבה, רן

ERan500

New member
תודה. שאלה

מה אומר כונן Super-Multi DVD‎? קריאה של דיסקים רב שכבתיים? ללא כתיבה, נכון? ידוע לך האם הוא מצוייד במסך מט או מבריק? ראיתי באתר את המחשב הבא (מעט יותר יקר): לינק למרות שהוא DELL (שאיכזב), הוא מגיע עם צורב רב שכבתי, עם USB3.0, שוקל מעט פחות, ומגיע עם מגוון פורטים שאני לא בטוח שקיימים באסוס. מה אתה אומר? תודה רבה

RoyBO

New member
לגבי האסוס

צורב מולטי, זה כולל דו שכבתי. מסך מט. הקישור שלך לא תקין.

RoyBO

New member
הדגם הזה פחות מומלץ

אם אתה רוצה דל אז תיקח דל ווסטרו 3550.

ERan500

New member
הווסטרו יקר עוד יותר.. נראה לי שאלך על האסוס

כנראה עיסקה יותר משתלמת.. תודה רבה

שלום ERan500

הי, בגדול, אין לך צורך בדרישות מיוחדות ומתקדמות בעבור השימושים שציינת. לכרטיס המסך אין חשיבות גבוהה כי כל כרטיס של אינטל יכול לסחוב תכני HD. כמובן שמומלץ מאוד לוודא שאתה רוכש מחשב עם אחריות מקורית, של היבואן המורשה. חפש מחשב עם מעבד טוב ( core i5/3) שיעמוד בדרישות שלך כמה שנים קדימה. מכיוון ולא ציינת שימושים מיוחדים כמו תוכנות עריכה ואנימציה, אין טעם להשקיע בכרטיס גרפי חזק אבל כן כדאי להשקיע בזיכרון גבוה של 4GB ומעלה. מקווה שעזרתי, אורי נציג קבוצת ח.י.

jinji0

New member
רן, צור איתי קשר בבקשה

בפלאפון 054-9393923, (כל שעה טובה) מעוניין לשאול משהו בקשר למחשב של DELL 1525.. נדב.

למעלה