צריך את עזרתכם!

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
צריך את עזרתכם!

אני מחפש קטעי ג'אז של רקע, מוזיקת מעליות במקצת, if you will... מהסגנון שרואים חתונות אמריקאיות, אז יש להקת ג'ז נעימה ברקע... זה לא חייב להיות ממש ממש שקט לגמרי בלי כלום... אבל לא קטעים רועשים מדי, משהו שאפשר להנות ממנו ברקע... (אני זוכר שהורדתי מאמברוזיה להקה שנקראת nordlead - ממש ממש אהבתי את העבודה שלהם - אם זה עוזר לכם בהכוונה) ועכשיו לחלק שני: קטעי ג'אז יותר רועשים! נכין כמו michel camilo וכד'... אבל אנא מכם - הפרידו לי את ההמלצות לחלק של רועש וחלק של שקט... תודה המון מראש!

NiGa

New member
דודה שלכם!

תעזרו! חחחח (אם יש לכם המלצות ספציפיות של צ'יק קוריאה - גם יעזור. הורדתי כבר אלקטריק באנד ואקוסטיק באנד)

CKYGUY

New member
אין כאן הרבה

ששומעים ומכירים כאלה להקות...אז למה אתה מצפה?
ומה דודה שלי עשתה לך? כושאלה בן דוד של דוד של סבא של סבא רבה של הגיס שלך , שהוא בעצם האח המאומץ שלך , שעשה ניתוח לשינוי המיניות שלו ..ואחרי בירור קצר התברר שהוא הדודה שלך ...חחחחחחחחחחחחחחח
סתם בצחוק

TalKz

New member
אתה חייב ג'אז?

יש הרבה של דניס צ'מברס שהם כאלה מגניבים .. רגועיים כאלה בכל אופן אם זה לא חייב להיות רקג'אז אז יש לי המלצות בשבילך

לגבי מוסיקת מעליות

חפש קטעים של להקה בשם Yellow Jackets. המוסיקה שלהם היא די בסגנון שאתה מחפש אני חושב.

Max Roach

New member
הנה...

"רגועים": Sonny Rollins - On The Sunny Side Of The Street Ahmad Jamal - Poinciana Hank Mobley - Remember Hank Mobley - Soul Station יש אין סוף...

NiGa

New member
שמעו,

ברור לי שיש המון אבל בכוונה אני מבקש דברים ספציפיים כי אני יודע שיש דניס צ'ימברס, ועוד רבים וכאלה אבל אני לא רוצה סתם לחפש ולהתחיל לשמוע אני מעדיף לקבל המלצה ממישהו שיודע על מה הוא מדבר.. זה הכל.

gushi

New member
מוזיקה רגועה...

נינה סימון מיילס סיימון אלה פיצ'ג'רלד אלה האהובים עלי והרועשים (יותר..)- צ'רלי פרקר משתגע בפול קטעים תנסה למצוא משהו שלו וכמובן WEATHER REPORT שיש להם קטעים שז'קו פשוט מעלה את כולם לרמות אדירות

NiGa

New member
תודה, אבל שוב -

אם לא נתת לי שם של שיר/קטע מסויים - לא עשית כלום, כי אני לא אחפש סתם אלה פיצג'רלד, למרות שאני יודע שהיא טובה מאוד... תודה על הרצון הטוב, אבל עוד מאמץ קל כדי שגם אני אוכל להשתמש ברצון הטוב שלכם!

Reign Of Chaos

New member
../images/Emo45.gif באמת שיר טוב

לכוונות הזדוניות של יותם להרוויח כסף מהצד כנגן-חתונות!
ואולי גם השיר Peter gun (תחפש בקזאה, יש רק שיר אחד כזה) יכול להיות טוב. אם עושים אותו קצת יותר שקט

Vdrums

New member
יש לטייק 5 גם גירסת גיטרה חביבה

של ג'ורג' בנסון.

amiroshino

New member
אני חורש על השיר הזה.!!!

אני מתופף אותו, מנגן אותו בגיטרה ובפסנתר...אין יום שאני לא יושב ושומע אותו ואת ג'ו מורלו האשף הזה בפנים!!! למה אף לא שמעתי מילה עליו מכם???

למעלה