צריך את עזרתכם בקניית מצלמה

crazy puma

New member
צריך את עזרתכם בקניית מצלמה

שלום!! התחלתי לעבוד עם צלמים באירועים..וההורים שלי החליטו שהם רוצים לקנות לי מצלמה בדיו טיפארי אם יש שם בכלל..(הם טסים יום שישי) תקציב עד 10 אלף כולל הכל...עדשה פלש והכל אין בעיה ממש לתקציב אבל לא חייב את ההכי יקר.. אני לא ממש מבין בסוגי מצלמות אבל מישהו יכול להגיד לי איזה מצלמה ואיזה עדשה ופלאש לקנות כדי שהמצלמה תיהיה כמה שיותר טובה ואיכותית...תודה רבה

n2n2n2

New member
זה לא בדיוק המקרה, אבל בכל זאת

שלום, זה לא בדיוק המקרה כי בכל מקרה, לפי מה שהבנתי, ההורים קונים ומביאים את זה לארץ ורק אז מתחיל השימוש (ואז הטיעונים של הרגע האחרון והסוללה לא רלוונטים). יחד עם זאת קניית מצלמה ב10000 ש"ח היא פרויקט מורכב וכדאי שהקניה תהיה יד ראשונה (שהקונה הוא גם המשתמש). כדאי קודם לברר יותר, להרגיש את המצלמות ביד ואז לגשת למלאכת הקניה. מכיוון שכפי שאתה מציג, אתה עוד לא מבין מספיק, אל תמהר, תקפוץ לכמה חנויות תתייעץ, תרגיש את המצלמות ביד ואז תקנה. נושא העדשות מורכב אפילו יותר. אין מה להיחפז בדיוטי פרי לא יותר זול, אולי, אם כבר, בחו"ל... בכל מקרה להלן מספר מצלמות מומלצות כמצלמת DSLR ראשונה (לכל אחת חסרונות ויתרונות שכדאי לקרוא ולהכיר): קנון D400 Sony Alpha פנטקס 100 ניקון D40 או D40X. בהצלחה

Yoninissan

New member
כמו שאמרו...

לא כדאי בדיוטי פרי... מבחינת ציוד (אני משתמש בניקון וגם ממליץ) להתחלה הייתי ממליץ את ה D80/D70s עדיפות ל 80... תלוי בתקציב. עדשה 18-70 (הקיט של ה D70s) פלאש SB-800 יש אנשים שיגידו שה SB-600 מספיק. אני לא ניסיתי אותו אז אני לא יודע. עוד סוללה נטענת למצלמה בכדי שיהיו לפחות 2. מומלץ גם סוללות נטענות AA לפלאש. וכמובן תיק שיכיל את הכל. אחרכך אפשר לחשוב בכיוון של עדשה צרה. אפשר למצוא היום עדשות 80-200 f/2.8 יד שניה בפחות מ3000 שקל. ובסופו של דבר הייתי מחליף את הגוף של המצלמה כמו שעשיתי לא מזמן ל D200 - נ-ה-ד-ר-ת.

למעלה