צריבה של סרט עם סיומת NRG

greenzg

New member
צריבה של סרט עם סיומת NRG ../images/Emo53.gif

יש לי שני קבצים של הסרט מדגסקר עם סיומת NRG ועם גודל של מעל 700 מגה. מהאתר ממנו הורדתי אותו נכתב שפשוט ללחוץ על הקובץ ונייד יפתח נרו. הבעיה שלי נפתח ISOBUSTER (שאין לי מושג איך לעבוד איתו) וכל ניסיון אחר שלי לפתוח את הנרו קודם ואח"כ לצרוב נכשל ! אני יודע שיש דרך לבחור את התפריט של הקליק הימני בעכבר, מהי ? האם באמת יכנס בדיסק של 700 מגה קובץ גדול יותר? (ככה נכתב באתר) ומה היחוד של הסיומת הזו (NRG) ?

אם יש לך נרו מלא

אם יש לך את הגירסה המלאה של נרו, אז תראה את התמונה שצירפתי, שם אתה בוחר לצרוב תמונה של דיסק, ואז נפתח לך חלון קטן שבו אתה בוחר את הקובץ NRG שיש ברשותך, עושה אישור והצריבה מתחילה.

אם אין לך נרו מלא

אז תראה את התמונה שצירפתי, אתה שוב בוחר לצרוב תמונה של דיסק, שוב נפתח לך חלון קטן שבו אתה בוחר את קובץ ה-NRG שיש לך והצריבה מתחילה לאחר קליק אחד או שניים על כפתור NEXT...

אם יש לך נרו אבל אתה לא יודע איזה

אז בטח יש לך את התוכנה הרגילה, ואז תראה את הקובץ שצירפתי, שם אתה בוחר לצרוב תמונה של דיסק, בוחר את הקובץ NRG וצורב.. אם בכל זאת אתה לא מסתדר, אז תשיג תוכנה חינמית בשם DAEMON TOOLS, היא מדמה פעולת צריבה ובעצם פותחת את קובץ ה-NRG ישירות למחשב, ללא צריבה כלשהי. הסברים על הפעלת התוכנה ושימוש בה, תוכל למצוא בקישור הזה.

למעלה