צריבה בנרתיק לאחר פליטת זרע

צריבה בנרתיק לאחר פליטת זרע

שלום. יש לי חברה מזה מספר חודשים, אנחנו מקיימים יחסי מין מספקים ומהנים והיא משתמשת בגלולות (יסמין, כמדומני). הבעיה: שבכל פעם לאחר פליטת זרע, צורב לה בנרתיק. מדבריה, הבנתי שכך גם היה עם 2 בני הזוג שהיו לה לפני. דבר נוסף, אין כ"כ קשר לכמות או לריכוז הזרע (זה קורה גם ביחסי מין שקורים לאחר שבוע ללא פליטה וגם ביחסים שקורים פעמיים באותו היום). שנינו מעדיפים שלא להשתמש בקונדום. כמובן שהיא תלך לבדיקה גניקולוגית אבל הייתי שמח לבדוק מה אפשר לעשות ברפואה האלטרנטיוית ומה הגורמים לזה.

yperelman

New member
לא מעט פעמים זה נגרם

בגלל פטריה (בעיקר אצל נשים מתחת לגיל 30). בחלק גדול מהמקרים זה חולף בגיל 30. בינתיים קונדום הוא פתרון טוב משום שאחת הסיבות השכיחות היא העברת הזיהום ע"י הגבר. על שאלתך בנוגע לסוגי טיפולים בתחום האלטרנטיבי יענו חברי האחרים.

אין לה פטריה

זו בעיה שהיתה מאז ומתמיד - גם אצל שני בני הזוג הקודמים (היחידים) שהיו לה לפני.

זה אכן אומר שזו לא פטריה. אני

נוטה לחשוב שזו יכולה להיות אפילו אלרגיה, מה עוד שזה חזר עם גברים שונים. האם היא סובלת מאסטמה, אלרגיות עור? משהו? (הצד ההוליסטי שבי יבדוק האם היא באמת מעוניינת בקיום יחסי מין.)

גם לא

אין לה אלרגיות כלשהן (אלא אם כן, יש אלרגיה כלשהי שעדיין לא גילו). לעניין העניין ביחסי מין - היא מעוניינת מאוד בקיום יחסי מין. בחלק ניכר מהפעמים היא יוזמת ולא כדי לרצות אותי או משהו כזה.

מה אתה אוכל?

יתכן שמה שאתה אוכל משפיע על הזרע. נסה להוריד קפה/תה ומאכלים חריפים למשך כשבוע, לראות אם יהיה הבדל.

סטנדרטי

אני כמעט ולא שותה קפה ותה ולעיתים נדירות מאוד אוכל חריף. בגלל שגם אצל שני בני הזוג שקדמו לה היתה אותה בעיה אני חושב שלא הזרע הוא זה שגורם לזה

hal767

New member
לאחר שקראתי את הדיון

אני מציע לבצע בדיקה אצל גניקולוג. ממליץ לבדוק אם אינה סובלת מעודף סוכר. לבדוק אם לקחה או לוקחת היום תרופה כלשהי שזה חלק מתופעות הלוואי שלה. לפעמים התופעה קשורה לעישון. לאחר השלב הזה אוליי נדע יותר.

כמובן

השאלה פה לא באה במקום טיפול אצל גניקולוג. אין לה בעיות סוכר. היא לא מעשנת (עישנה לפני שנתיים בערך) וחוץ מהגלולות היא לא לוקחת תרופות.

hal767

New member
גלולות הם תרופות.כדאי לבדוק

אם יש קשר. נזקי העישון נמשכים זמן רב לאחר הפסקתו. שילוב של עישון וצריכת גלולות בעייתי במיוחד.כך גם אלכוהול עם גלולות.

הגב, בעיה נוספת שאולי קשורה

כבר היה לה בעבר מקרה של כאבי בטן מאוד מאוד חריפים. באחת הפעמים זה היה בגלל דלקת בשתן. במקרה אחר היא נבדקה לעומק בבית חולים כולל בדיקת גניקולוג מקיפה ולא נמצאה הסיבה לכאבי בטן החריפים...

hal767

New member
יכול להיות קשור

דבר שגורם נזק למערכת מסויימת,יגרום נזק גם למערכות אחרות. ישנן מחלות שונות,שנראה שלא קשורות אחת לשנייה,אבל יש להם גורם מחלה זהה. בקיצור,טיפול רציני ואחראי יעשה לאחר איבחונים והכרה יסודית של המטופל. כאן בפורום אנחנו מעלים סברות,מנסים ללמוד אחד מהשני,אבל לא נוכל לייעץ. לדעתי,כל עמיתיי יסכימו לזאת.

מצטרפת על ההמלצות על טיפול

האם זה קורה רק לאחר השפיכה? אם אתה גומר בחוץ, אין צריבה? יכול להיות שהיא סובלת מרגישות באזור. כמו שכתבו לפני, יכולות להיות לזה סיבות שונות. עמיתי ניסו למצוא סימנים לחוסר איזון של הכבד. לפחות על פי הרפואה הסינית זה יכול להשפיע מאוד על אברי המין. אני ממליצה על טיפול ברפואה הסינית, אצל מטפל/ת טוב/ה. בהצלחה

למעלה