הפרש בגובה לא נוח בחתונה לא נוח לרקוד למשל סלואו כשיש הפרש בגובה כנ"ל בחופה זה לא נוח מה את אומרת?
R R AND E New member 25/1/03 #41 הפרש בגובה לא נוח בחתונה לא נוח לרקוד למשל סלואו כשיש הפרש בגובה כנ"ל בחופה זה לא נוח מה את אומרת?
G gmgy New member 25/1/03 #42 למה באמת? בלי לפגוע באף אחד, אבל זאת אופנה שיש רק בארץ. מחוץ לגבולות המדינה לא יעלה על הדעת פלטפורמות לחתונה (גם ליום יום). לזכותן של הפלטפורמות יאמר שהרבה יותר נוח לרקוד עליהן מאשר על סטילטו...
למה באמת? בלי לפגוע באף אחד, אבל זאת אופנה שיש רק בארץ. מחוץ לגבולות המדינה לא יעלה על הדעת פלטפורמות לחתונה (גם ליום יום). לזכותן של הפלטפורמות יאמר שהרבה יותר נוח לרקוד עליהן מאשר על סטילטו...
כ כלה מפראג New member 25/1/03 #44 יש בינינו 10 ס"מ אבל.. לא יודעת, אף פעם לא היתה לי כימיה עם פלטפורמה בחיים לא יצא לי לנסות אפילו, אני גם ככה דיי שמרנית ואני מעריכה שתהיה לי בעייה למצוא נעל נמוכה עם עקב קטן, אם אפשר היה הייתי מגיעה עם נייקי לבנות ונגמר הסיפור
יש בינינו 10 ס"מ אבל.. לא יודעת, אף פעם לא היתה לי כימיה עם פלטפורמה בחיים לא יצא לי לנסות אפילו, אני גם ככה דיי שמרנית ואני מעריכה שתהיה לי בעייה למצוא נעל נמוכה עם עקב קטן, אם אפשר היה הייתי מגיעה עם נייקי לבנות ונגמר הסיפור