צפוניות.... בבקשה
...

סמיילי22

New member
עוד סימסטר למנאייק

וסיימתי את התואר. בינתיים על תקן סטודנטית חופשיה שמחפשת מה לעשות עם עצמה. מה אצלך?

יותר צפוני מת"א...ויותר זול בהרבה..

אני קניתי שני זוגות נעליים במחיר של זוג אחד בנתניה, ברחוב הרצל. יש שם המון חנויות נעליים, ובזמנו לפני 3 חודשים קניתי שם נעל עקב סגורה לבנה ונעל שניה- סנדל כסף פלטפורמה גבוהה. ביחד הם עלו לי 300 ש"ח. שבוע שעבר הייתי ברחוב הרצל בנתניה שוב, עם חברתי שמתחתנת עוד חודש והיא קנתה מגף גבוה לבן ב-200 ש"ח וסנדל פלטפורמה לריקודים לבן ב-99 ש"ח (סוף עונה). בקיצור שווה לנסות. אם את רוצה פירוט של מיקום מדויק את יכולה לשלוח לי מסר... עדי.

הוספתי תמונות של שני זוגות הנעליים

את הלבנות נעלתי עד אחרי החופה וקצת רקדתי איתן, אבל זה כאב...

Silvi k

New member
נעלים מקסימות

אבל יש שם יותר מחנות אחת ששוה לנסוע במיוחד לשם?

כל אחת מהנעליים היא מחנות אחרת...

מה שקורה ברחוב הרצל בנתניה זה ככה, בכל צד שלו יש לפחות 5 חנויות נעליים, וכולם באותם מחירים...

Silvi k

New member
וכולם נעלי כלה?

את חושבת שעכשיו יהיה להם גם סנדלים שם? ןנעלים לבנות אפשר לצבוע אח"כ?

כמו שכבר כתבתי...

היית ישם ביום ו´ שעבר עם חברה שמתחתנת, והיא קנתה מגף לבן וגם סנדל פלטפורמה... יש שם גם סנדלים (ראיתי...) ולגבי צביעה, לא שאלתי, אבל פשוט כדאי לשאול...

Silvi k

New member
סבאבה - תודה

עכשיו רק צריך למצוא זמן לנדידות הנ"ל.

המלצה בקשר לזה...

לא בימי שישי ולא בימי ג´ אחה"צ...נורא עמוס שם...חוץ מזה תשלחי לי מסר אם את רוצה שמות ספציפיים של חנויות וכתובות ספציפיות... אני אומנם כרגע בב"ש אבל אני אבקש מאחותי למצוא לך...

חנץ

New member
תגידי, את בטוחה שראית שם סנדלים?

כי זו לא העונה פשוט. בכל מקרה נראה לי שגם אני אקפוץ לשם.

משוכנעת...אני מנסה בכל כוחי להזכר

בשמה של החנות...היא לא ממש על הרצל, אלא בפניה לרחוב אחר, אני צריכה לבדוק עם אחותי...אבל תאמינו לי הם בהחל טמוכרים שם סנדלים...ויש להם די הרבה סוגים...

חנץ

New member
בטח לשער הגיא או שער העמק כי שם יש

הכי הרבה חנויות נעליים (הרחוב של הפלאפלים שממנו יוצא רח´ הנוטע, לא?!? יש שם נעלי ליאור ועוד...

התקלת אותי, אבל בואי ננסה...

נכון יש רחוב שיוצא כאילו מהתחנה מהרכזית ומקביל לרח´ הרצל? בפינה שלו עם הרצל יש את חנות מתאים לי...מוכר לך? שם חנות הנעליים בה אני קניתי את הסנדל שלי וחברתי את שלה (יש שם עוד מבחר רב..) זה אחרי מתאים לי, יש עוד חנות צילום ואז החנות הזו... יש ממול שווארמה או משהו כזה...

חנץ

New member
אוקיי הבנתי איפה, זה בטח ליאור

ועוד התקלה - זה לא "מתאים לי" אבל דומה - "עונות" (אותן מידות
) וכן, זה הרחוב שהתכוונתי אליו עם כל השווארמות. ד"א גם אני משם וגם אני לומדת בב"ש
.

אני לא ממש מנתניה, אלא ממושב ליד

ואני כבר לא ממש לומדת בב"ש, אלא סיימתי את התואר ואני פה בגלל בעלי...אני מנסה להתקבל עכשיו לתואר שני... טוב, אני שמחה שהבנת איפה זה... חוץ מזה, אםפ את נתנייתית, אז לבעלך העתידי את יכולה למצוא חליפות מדהימות בבוגארט בהמשך הרצל, קצת לפני שטמפר... קנינו שם חליפה מדהימה במחיר מצחיק!!!!

R AND E

New member
אני קניתי פלטפורמות עור לבנות 99 ש"

בחנות רגילה!! אחרי שנסעתי עד תל אביב וקניתי שני זוגות נעלי כלה לבנות מצאתי בפרובינציה נעלי פלטפורמה לבנות מה זה נוחות!! הפלטפורמה מצופה זמש חום והנעל עור לבן - רק 99 ש"ח
* לכן אני ממליצה לחפש בחנויות רגילות ולא של נעלי כלה פשוט לטייל בחנויות נעלים רגילות (ביאליק רמת גן, שנקין תל אביב, אזור מרכז דיזינגוף צתל אביב וכו...) שלי מקריית שמונה

R AND E

New member
כי הבעל גבוהה ופלטפורמה נוח לריק../images/Emo9.gif

הדגש גם הבעל גבוה וגם כי פלטפורמה יותר נוחה מנעל עקב אלגנטית לריקודים| | לא כולנו רקדניות דקיקות וחזקות שיכולות לרקוד 4 שעות עם נעל עקב אלגנטית

למעלה