צמ"ה - ציוד הנדסי כבד(
)

• פותח הנושא osi22
  • פורסם בתאריך

osi22

New member
עגלות תאומים-זקוקה להמלצה

מישהי/ו יכול/ה להמליץ לי על עגלת תאומים, לגיל 8 חודשים והלאה?

infusion

New member
עגלות

קשה להמליץ על עגלה לתאומים לכולן יש בעיקר חסרונות. מצרפת לך קישור לשרשור עגלות שהיה כאן בעבר. אם יש לך שאלות ספיצפיות תמשיכי לתחקר.

לנו יש פג אריה ואנחנו מאוד מרוצים

עשיתי מחקר על כל העגלות, אין עגלה מושלמת!!! אני חיפשתי עגלה שתהיה קלה, שיהיו לה גגון ומושבים נפרדים אבל בר משותף ושיהיו לה מגשים מקדימה. ויש בה את כל זה. הבנות שלי בנות ארבעה חודשים וחצי ואנחנו מאוד מרוצים. המקלארן מתקפלת כמו מטריה אם יש בעיה של אחסון ואם יש בעיה של מעלית צרה אפשר לקפל אותה עם הילדים בפנים.

נוקית4

New member
לנו יש בייבי ג'וגר

הייתה לנו עגלה אחרת והחלפנו כי היה מאוד קשה לדחוף אותה עם המשקלים של שניהם. בסופו של דבר ארגנו דרך הפורום קניי המשותפת של העגלה - ככה שיצא יותר זול ממחיר השוק. אנחנו מאוד מאוד מרוצים- פשוט עולם אחר!! אני מאוד ממליצה אבל זה תלוי גם ביכולת כלכלית- כי העגלה עדיין יקרה ביחס לאחרות.

michalhr

New member
שמחה על הביקורת

בוקר טוב,אני אמנם עדיין בפורום השכן (הריון מרובה עוברים),הזמנתי את הבייבי ג'וגר כי רציתי נוחות ולא היה אכפת לי מהמחיר למרות שאני ממש לא סובלת מעודף כסף.חסכתי כי ידעתי שזו העגלה שאני רוצה... איזה כייף לשמוע תגובות טובות עליה
. יש לי רק בעיה אחת וזו לא המכונית...אלא המעלית שלנו בבניין היא דיי צרה, לא נראה לי ששום עגלת תאומים תכנס אליה. איזה פתרון יש לי? לעלות עם 2 סלקלים? זה לא כבד מאד? האם כדאי לקחת אחד בסלקל ואחד במנשא הביתה?

נוקית4

New member
הפיתרון שלנו

כמה פיתרונות- לנו יש עגלת יחיד שקנינו במחיר מצחיק של 200 ש"ח- היא ממש פושטית אבל מאוד יעילה. אני שמה אחד עליי ואחד בעגלה- וככה יורדת במעלית- את הביבי ג'וגר אנחנו שמים או באוטו או למטה בכניסה- תלוי אם יש לך אינטרקום בבניין. אני יורדת למטה ומעבירה אותם לעגלת תאומים וככה יוצאת.העגלת יחיד נשארת למטה בחדר מדרגות או באוטו. את הבייביג'וגר אנחנו משתדלים אחרי הטיול לעלות הבייתה - כי חבל על הכסף אם היא תיגנב ....

michalhr

New member
עגלת יחיד

באמת הרעיון של עגלת יחיד הרבה יותר פשוט מלסחוב סלקל -כי זה ממש ממש כבד ויש גם התיק של העגלה ...עוד משקל...וכמובן המשקל של הקטנטנים שעולה מפעם לפעם

mishmish04

New member
צמ"ה - ציוד הנדסי כבד(../images/Emo6.gif)

עגלות, סלקלים והצטיידות.

למעלה