צלצול ותזכורת.

EranKR

New member
צלצול ותזכורת.

חברה קניתי לאישתי לפני שבועיים את TE ומאז אני חוגג עליו כל הזמן ב"חלונות" כשהיא לא משתמשת בו. החלטתי שאני הולך לפנק את עצמי בT3 וקיבלתי לשם כך את אישור הboard (אישתי)לעצמי בשבוע הקרוב. היות ואני חדש בעניין יש לי שאלה שאולי תשמע טירונית - איך אני יוצר תזכורת שתשמיע צלצול? כלומר ביומן הוספתי ארוע וסימנתי וי באופציה צלצול אבל אין שום צלצול, יש רק כוכבית מהבהבת בפינה השמאלית העליונה וזה לא עוזר לי אם ב22:00 אני זקוק לתזכורת ואני לא מול המסך.

EranKR

New member
cookie Ayelet Shed Yuval מישהו

אנה זו שאלה טיפשית אבל עדיין שאלה קונקרטית.

EranKR

New member
ניסיתי אני לא בהשתקה

אלה אם כן לא הסתכלתי במקום הנכון. ניסיתי במאפיינים בדף הראשי (הקרא לו?) תודה על התגובה עכבר

+++

האם צלילים אחרים אתה שומע במשחקים או במקרים אחרים? תנסה בהגדרות של היומן לשנות את סוג הצלצול ותראה אם כשאתה משנה אותו אתה גם שומע משהו.

EranKR

New member
הבנתי אתה אומר שיש גם ליומן

הגדרות צלילים משל עצמו? כי אני שומע שהרמקול עובד בהקלקות במסך למשל. עוד לא יצא לי לשמוע צלילים אחרים כיוון שעדיין לא קניתי כרטיס זכרון נוסף אולם באשרות כיוון הצלילים במסך הראשי (כפי שקראתי לו ואני לא יודע אם זה שמו - או דף הבית) כן שמעתי צליל כששיניתי מבינוני לגבוה.

galp1

New member
תבדוק בהעדפות (Preferanc) בתפריט

אפשרויות של היומן, יש אפשרות לכוון סוגי צליל. כשאתה משנה הוא אמור להשמיע דוגמה של הצילצול הנבחר. אם לא תבדוק בסרגל התחתון של הפאלם יש סימן של שעה. אם לוחצים מגיעים למסך שנותן נתוני בטריה, זכרון ואפשרות השתקה ל המכשיר. לבסוף עם עדיין לא עובד תבדוק במועדפים (Preferances) של המכשיר בתפריט "צלילי מערכת" יש כוונים שונים של צלילים. ניתן לכוון את העוצמה של ההתראות.

2cookie

New member
זה קורה לי גם ב-M105

הוא פשוט מסרב לצלצל. אבל אני גם ככה מעיף אותו לטובת פוקט אחר כך שלא טרחתי למצוא מענה

EranKR

New member
אני לא רוצה ל"חמם" את האוירה

אבל את הTE כבר יש לי כך שאין ברירה.ולכן אני (עבור אישתי) צריך לדעת איך לקנפג אותו - אבל - וזה אבל גדול - חשבתי - כפי שציינתי לקנות לעצמי T3 ואני חושב שאתה תמליץ לי משהו שקשור יותר למילה כיס ולא במובן הכספי שלו

2cookie

New member
ברור, X30

אבל אם מההתחלה אתה נעול על T3 אין טעם בכלל...

למעלה