צלמי וידאו

MENIMEN M

New member
צלמי וידאו

מישהו יכול להמליץ על צלם וידאו לאירועים לא חשוב לי דוקא שיהיה זול העקר שיהיה איכות שרות ושיהיה מקצוען
 
יש לי צלם וצלמת מעולים

הם בעל ואשה שעובדים ביחד (היא מצלמת אצל הנשים והוא אצל הגברים). הם ממש לא יקרים והצילומים שלהם טובים. הם צילמו את החתונה שלי ושל כמה מהחברות שלי. אם תרצה, אוכל לשלוח לך את מס' הטלפון שלהם במסרים.
 

MENIMEN M

New member
אני גולש מסלולרי

אבל תני לי שם ואם אני לא יצליח לברר את המספר כבר נראה מה לעשות
 
יש לי...

צלם מיוחד שנראה לי שהוא גם מסריט. בכל מקרה מנסיון, התמונות שלו מעולות...
 
אריאלה!

חבל שלא פירסמתי מייד לפני האזהרה,.. סתם בשביל ההומור...! ועכשיו רציני, איך אני יכול לעזור ליהודי כזה שמבקש ייעוץ?! זה צלם שאין לי קשר אתו או משהו כזה!
 
אין לזה קשר אם הוא קשור אליך או לא

הנהלת הפורומים של תפוז אוסרת על פרסום מספרי טלפון בפורומים. מספרי טלפון יש להעביר אך ורק באמצעים פרטיים יותר כגון תיבת מסרים / אי-מייל או צ'אט. נדמה לי שמני כתב כאן שיש אפשרות לשלוח אי-מיילים דרך הסלולארי.
 

MENIMEN M

New member
רק מסלולרי למחשב

ולא ההפך בכל אופן אם לא מספר לפחות שם אני כבר ישיג את המספר
 
אריאלה!

ידוע לך שבפורומים אחרים יש כן מספרי טלפון?! אין לי בעיה עם זה, רק מעניין האם זו הנחיה כללית או רק כאן.
 
זאת הנחיה כללית לכל מנהלי הפורומים

זה שיש מנהלים שמצפצפים על ההנחיה הזאת...זה משהו אחר.
 
למעלה