צלי מלוח מדי
הכנו את המתכון של הברון לצלי עוף: לטגן את חלקי העוף בשמן עד לצריבה משני הצדדים ולהוציא מהמחבת לטגן בשמן שהשתמשנו 2 בצלים גדולים פרוסים לטבעות עד שקיפות להוסיף 5-6 שיני שום כתוש או קצוץ דק לטיגון קל מאד ומוסיפים את חלקי העוף מעל הבצל ,מתבלים במלח ,פלפל שחור והרבה פפריקה מתוקה . יוצקים מעל העוף תערובת של 1/3 כוס רוטב סויה ,1/3 כוס רוטב צ'ילי חריף מתוק המעורבבים ב1/3 כוס מים רתוחים. מפזרים מעל העוף עלי תימין טריים להנמיך לאש קטנה ביותר ולבשל כשעתיים ,יש להפוך את חלקי העוף מידי פעם במידה ונוצרים במהלך הבישול יותר מידי נוזלים יש להוציא מעט את המתכון הכנו ללא מלח אבל עדיין נטען שלמרות שהצלי מעולה-הוא מלוח מדי החשוד העיקרי שלי הוא רוטב הסויה מה כדאי-להוריד בכמות הסויה או להעלות את כמות המים? (מתקבל המון רוטב,דרך אגב)
הכנו את המתכון של הברון לצלי עוף: לטגן את חלקי העוף בשמן עד לצריבה משני הצדדים ולהוציא מהמחבת לטגן בשמן שהשתמשנו 2 בצלים גדולים פרוסים לטבעות עד שקיפות להוסיף 5-6 שיני שום כתוש או קצוץ דק לטיגון קל מאד ומוסיפים את חלקי העוף מעל הבצל ,מתבלים במלח ,פלפל שחור והרבה פפריקה מתוקה . יוצקים מעל העוף תערובת של 1/3 כוס רוטב סויה ,1/3 כוס רוטב צ'ילי חריף מתוק המעורבבים ב1/3 כוס מים רתוחים. מפזרים מעל העוף עלי תימין טריים להנמיך לאש קטנה ביותר ולבשל כשעתיים ,יש להפוך את חלקי העוף מידי פעם במידה ונוצרים במהלך הבישול יותר מידי נוזלים יש להוציא מעט את המתכון הכנו ללא מלח אבל עדיין נטען שלמרות שהצלי מעולה-הוא מלוח מדי החשוד העיקרי שלי הוא רוטב הסויה מה כדאי-להוריד בכמות הסויה או להעלות את כמות המים? (מתקבל המון רוטב,דרך אגב)