שאלת שאלה מאוד קשה...
גם אני בתחילת דרכי התלבטתי קשות בדיוק כמוך. שאלתי עם איזה ספרים למדו, האם זה כדאי, איך שמשהו כתוב בספר אחד, אבל בפירוש הוא אחרת... שאלות בהחלט לגיטימיות. אז ככה, אני חושבת שקראתי לפחות 5 ספרים, כשהתחלתי דווקא בספר הכי לא מומלץ שיש של גידי גלבוע. אני מתעניינת גם בקלפי קראולי, אבל זה ממש לא מבושל אצלי. הריידר הם הכי נוחים והכי פשוטים לעבודה, בעיקר למתחילים. יש המון יועצים מקצועיים שמשתמשים בהם ואוהבים רק אותם. את צריכה לחפש את החפיסה שאת הכי מתחברת אליה מבחינה אישית. תתחילי עם הריידר, ואז תמשיכי הלאה. כל קלפי הטארוט הם בגדול אותו דבר, חוץ מדברים נוספים שיוצר החפיסה רצה להוסיף מהידע שלו.. יש אלפי חפיסות קלפים... אם אני אגיד לך שזה הרבה אינטואיציה וניסיון
אין לי תשובה אחרת.. זה פשוט איך שהקלפים מתחברים זה לזה בתמונה אחת כוללת. מה ההמלצות שלי? להתחיל להשתתף בפורום טארות, שכמובן המומלץ ביותר הוא כאן
(למעלה יש קישור באדום). זו דרך טובה ללמוד את הקלפים עפ"י דיעותיהם של אחרים. זה נותן המון
. לכל אחד יש את הזווית האישית שלו ויש פעמים שאני מקבלת גם דיעות שונות ולומדת מהם. תמיד לומדים עוד משהו. זה כמו בור בלי תחתית
מלבד זאת, את מוזמנת לקרוא כאן פריסות ופרשנויות ולנסות להבין את הפרשנות מול הקלפים. אין אפשרות אחרת. צריך הרבה עבודה קשה ורצון. זה לא פשוט ללמוד את הטארוט. פעם אפילו אמרתי שזה קשה לי יותר ממטימתיקה
ו.... אם יש אפילו ניסיון מועט בפירוש הקלפים, את מוזמנת לנסות לפרש כאן בפורום. תמיד אני בעד מצטרפים חדשים, וזה לא נורא אם טועים לפעמים. גם אני לא תמיד מדייקת. אז מה?
לקפוץ למים זו ההמלצה הכי הכי חשובה. אז... שיהיה