צליל, מבקשת פרשנות

נועָה

New member
צליל, מבקשת פרשנות ../images/Emo140.gif

האם עלי להתייחס ולהגיב לדברים שהיו קשים עבורי? האם עלי - מיזוג להתייחס - 10 מוטות ולהגיב - ירח לדברים - אביר המטבעות שהיו קשים עבורי - השטן קלף סיכום: 6 מטבעות עלי ל"סדר את העניין" (מיזוג), ולהתייחס לדברים על מנת להשתחרר מעומס יתר שאני סוחבת (10 מוטות). אני יכולה להגיב כי הפחדים שלי הם בלתי רציונאליים (ירח). הדברים היו איטיים מדי עבורי (אביר המטבעות) וגם נראו לי אפלים (השטן). הסיכום: אני אתן או אזכה לנדיבות (6 מטבעות). מודה לך מאוד, נועה

batgalim

New member
אמנם השאלה מופנית לצליל...

אך אם תוכלי לתת לנו מעט רקע לשאלה, ננסה לפרש אותה עבורך..

נועָה

New member
בת-גלים, המון תודה ../images/Emo24.gif

אלא שאני לא מעוניינת למסור פרטים או רקע, אז נעזוב את זה.

צ ל י ל 8

New member
ננסה פירוש "על עיוור". ../images/Emo31.gif

האם עלי - מיזוג להתייחס - 10 מוטות ולהגיב - ירח לדברים - אביר המטבעות שהיו קשים עבורי - השטן קלף סיכום: 6 מטבעות בגדול, התשובה שלילית
ההתיחסות והתגובה תגרום לך רק ייסורי מצפון. אין ספק שהדברים הי קשים מאוד עבורך (השטן) ואת מרגישה כמו "כבולה" למשהו בעקבות כך. קלך הסיכום מראה לדעתי שעלייך לקבל את הנעשה, והקלפים לא ממליצים לפעול בנושא. מקווה שעזרתי

נועָה

New member
צליל, עזרת מאוד-מאוד ../images/Emo184.gif

אויש, תודה צליל, איזו הקלה ! מאוד מרגיש לי טוב הדברים שכתבת. אין לי ספק שאזדקק לך לפירושים גם בהמשך, אבל כיון שאני רוצה לדעת את תחום הטארוט ולהבין אותו, על פי איזה פירוש היית ממליצה לי להבין ולפרש את הטארוט? יש כל-כך הרבה ספרים ואתרים בתחום! וקשה לי להחליט או לקבוע לעצמי דרך. אגב, קלף הסיכום בפריסה יצא 6 מטבעות. אני מבינה שהקלף הזה אומר: עליך לקבל את הנעשה ולא לפעול. "בספרים" כתוב שזה קלף של נדיבות...
ושוב, עזרת לי מאוד ותודה, נועה

צ ל י ל 8

New member
שאלת שאלה מאוד קשה...

גם אני בתחילת דרכי התלבטתי קשות בדיוק כמוך. שאלתי עם איזה ספרים למדו, האם זה כדאי, איך שמשהו כתוב בספר אחד, אבל בפירוש הוא אחרת... שאלות בהחלט לגיטימיות. אז ככה, אני חושבת שקראתי לפחות 5 ספרים, כשהתחלתי דווקא בספר הכי לא מומלץ שיש של גידי גלבוע. אני מתעניינת גם בקלפי קראולי, אבל זה ממש לא מבושל אצלי. הריידר הם הכי נוחים והכי פשוטים לעבודה, בעיקר למתחילים. יש המון יועצים מקצועיים שמשתמשים בהם ואוהבים רק אותם. את צריכה לחפש את החפיסה שאת הכי מתחברת אליה מבחינה אישית. תתחילי עם הריידר, ואז תמשיכי הלאה. כל קלפי הטארוט הם בגדול אותו דבר, חוץ מדברים נוספים שיוצר החפיסה רצה להוסיף מהידע שלו.. יש אלפי חפיסות קלפים... אם אני אגיד לך שזה הרבה אינטואיציה וניסיון
אין לי תשובה אחרת.. זה פשוט איך שהקלפים מתחברים זה לזה בתמונה אחת כוללת. מה ההמלצות שלי? להתחיל להשתתף בפורום טארות, שכמובן המומלץ ביותר הוא כאן
(למעלה יש קישור באדום). זו דרך טובה ללמוד את הקלפים עפ"י דיעותיהם של אחרים. זה נותן המון
. לכל אחד יש את הזווית האישית שלו ויש פעמים שאני מקבלת גם דיעות שונות ולומדת מהם. תמיד לומדים עוד משהו. זה כמו בור בלי תחתית
מלבד זאת, את מוזמנת לקרוא כאן פריסות ופרשנויות ולנסות להבין את הפרשנות מול הקלפים. אין אפשרות אחרת. צריך הרבה עבודה קשה ורצון. זה לא פשוט ללמוד את הטארוט. פעם אפילו אמרתי שזה קשה לי יותר ממטימתיקה
ו.... אם יש אפילו ניסיון מועט בפירוש הקלפים, את מוזמנת לנסות לפרש כאן בפורום. תמיד אני בעד מצטרפים חדשים, וזה לא נורא אם טועים לפעמים. גם אני לא תמיד מדייקת. אז מה? לקפוץ למים זו ההמלצה הכי הכי חשובה. אז... שיהיה

נועָה

New member
צליל, תשובה אמיתית...../images/Emo42.gif

לא קלה ולא פשוטה... אנ'חושבת שדבר ראשון אני פותחת ת'מקרר והולכת לאכול גלידה כדי להתאושש. אחר-כך באמת אלך לראות איזה קלפים נוספים יש בחנות. אין לך בתוכנית להוציא ספר? הפירושים שלך נראים לי מאוד. או אולי, אפילו, לכתוב רק עבור הפורום הזה? בטוחה שתמיד אזדקק אחר-כך גם לנסיון שלי. אבל יהיה בסיס טוב. לא כל-כך מתה על הספר של גידי גלבוע... אם יש לי שאלות בקשר לקלף מסוים, אני יכולה לשאול אותך או בפורום טארוט? תודה על ההצעה לקפוץ למים. מרגישה שקודם זקוקה ליותר בסיס רחב. אבל נראה. לילה נפלא, נועה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo13.gif

לא
, אני רחוקה מאוד מלכתוב משהו על טארוט. אני אגלה לך סוד... אבל.. שששש.... אל תספרי לאף אחד. אני חושבת שאני בעצמי עוד לא יודעת כלום על טארוט. (אבל..שש.. זה ביננו
) אומרים שהספר של אריק אייל הוא טוב. אני לא מכירה אותו ולא קראתי אותו מעולם. אני יכולה להגיד לך שהניסיון זה הדבר הכי חשוב. גם אני כשהתחלתי פחדתי פחד מוות להביע את דעתי על גבי דפי הפורום, אבל ככל שעושים את זה יותר, כך מקבלים יותר ביטחון וניסיון, וכך גם לומדים ומפתחים את האינטואיציה. בכל מקרה - את מוזמנת בשמחה

למעלה