צלילות חוף בסיני

• פותח הנושא roee
  • פורסם בתאריך

roee

New member
צלילות חוף בסיני

אנחנו מתכננים לרדת לכמה ימי צלילות בסיני. חשבנו להשכיר רכב ולנסוע דרומה לאיזור שארם ודאהב. מישהו יודע האם עדיין קיים החוק של צלילה עם מדריך בלבד, או שאפשר לצלול לבד? שמעתי מחבר שהיה שם לפני שנה שאחרי שהוא הציג לוג-בוק מסודר, השכירו לו ציוד בלי בעיה. יש למישהו פרטים בנושא? תודה וחג שמח

albanetc

New member
בטח שאפשר ../images/Emo140.gif

ואם תתעקש, הם ישכרו שני רכבים וישכירו לך אחד, במחיר הולם

FlorDaPele

New member
מידע כללי צלילות והשכרת רכב

חיובי, קיים החוק שחייב לצלול עם מדריך מקומי ולא נראה שיבוטל כי הם עושים על זה כסף טוב. בקשר להשכרת רכב אני לא ממליץ לך, מידי שנה אני יורד לסיני ושוכר רכב, עם הזמן נראה שאיכות הרכבים יורדת ברמה משנה לשנה. לפני כשנה שכרתי רכב Hudai וזה היה על הפנים, שתבין הרכבים שם זה ללא הגה כוח, מזגן לרוב לא עובד ואפילו דלתות לא ננעלות. אם בכל זאת אתה רוצה לשכור רכב תתקשר לטל' 08-6343222 זה נמצא בהילטון טאבה

yul11

New member
כמה הם מקפידים על החוק?

חבר שלי נסע לפני שנה ומילאו לו את המיכלים בלי לשאול שאלות. מה קורה שם היום?

puffush

New member
אם אתה בא עם ציוד, מיכלים ורכב

יהיו מועדונים שידחסו לך את המיכלים בלי בעיות. בשביל זה יש להם במחירון סעיף עבור refill. גם צולל מצרי שמגיע מקהיר עם רכב ומיכל, לא ממש מוגבל לצלילה עם מדריך. מאחר ורוב התיירים הצוללים בסיני הם מחוסרי מיכל מהבית, אין כמעט צוללים כמוך ולכן אולי נדמה שכולם נדרשים לצלול עם מדריך. מה שכן - יש אתרים כמו החור הכחול והקניון בדהב, בהם יושב שוטר של משטרת התייירות במשך שעות היום, והוא עשוי להתעניין ולשאול מי המדריך אם יראה קבוצה גדולה. במי שמגיע עם רכב פרטי וצולל בזוג/שלישיה, הוא לא מתעניין לרוב.

למעלה