צירי ברינקסטון???

קנגרו 73

New member
צירי ברינקסטון???

אני סובלת מהתכווצויות של הרחם, נראה כמו צירים. בעיקר אחרי פיפי, מעבר מישיבה לעמידה ובהליכה אפילו קצרצרה... האם משהי מכירה את התופעה? אני בשבוע 25+ והתופעה לא חדשה

ניקולי

New member
אוייי כמה שאני סובלת מזה

בעיקר בלילות.. וזאת מאחר שבלילה אנחנו שותות פחות.. חם לי בטרוף ואני מזיעה.. מזגן גורם לי ליובש וחלון פתוח ללחות יתרה... על כן מרגישה זאת יותר.. מלבד זאת.. עושה מוניטור כל שבוע לשלול צירים סדירים.. בשבוע כזה 32+5 כבר הספקתי להיות במיון והיה לי ציר וחצי.. בעיקרון צירים מסוג זה (ברינקסטון) אינם גורמים לפתיחה אבל בשביל הזקט הנפשי שלי אני עושה את המוניטור..ומעקב

glilac

New member
כל הזמן

מתחזקים כשאני הולכת, לרוב בשעות אחה"צ אבל יש גם בבוקר לפעמים - ולא כל יום. אם זה נרגע כשאת במנוחה אז בהחלט אלו בריקסטונים וזה טוב - הם מחזקים את השרירים לקראת הלידה הם נעשים פחות ופחות נוחים כל שהבטן גדלה - היום הם כבר ממש גורמים לי לאי נוחות ואני נאלצת לעצור את ההליכה ולחכות שיעבור.

רעיגאני

New member
סליחה על הבורות אבל מה

מרגישים בצירי בריקסטון האלה. יש לי חשדות ואני לא יודעת אם זה עובר גם עליי

BabyG4

New member
בריקסטון היקס...

בוודאי שיש... ובשפע...
הם התחילו לי לפני בערך שבועיים-שלושה (אני ביום בשבוע 25+4) והרופא שבדק אותי לא נלחץ בכלל וטען שיש אחוז גבוה של נשים שמתחילות להרגיש את זה בטרימסטר השני וכל עוד שאין התקצרות של צוואר הרחם, אין מה לדאוג... בריקסטונים מרגישים (למי ששאלה) כמו התאבנות של הבטן - היא הופכת להיות מאוד קשה וזה יכול להיות מלווה בכאב. לרוב, שתייה מרובה ושכיבה על צד שמאל (או קצת מנוחה באופן כללי) אמורים להעביר את זה. בריקסטונים יכולים להימשך כמה דקות או זמן ממושך יותר (לי, בהתחלה הם הופיעו למשך כמה שעות רצוף בכל פעם
)...

למעלה