צימרים באיזור הכנרתו ענת מהדרום

צימרים באיזור הכנרתו ענת מהדרום

היי
משהו יכול להמליץ לי על צימר נחמד בסביבה, אנחנו נוסעים עם רוי בן השלושה חודשים, אפשר לומר שזה יהיה הטיול הראשון שלנו כמשפחה וזה מאוד חשוב לנו שיהיה מקום נקי ומפנק (עדיפות לג´אקוזי) ושיהיה נוף יפה.
אגב אתמול רוי התקלח בפעם הראשונה עם הדפני (לפני כן עם מזרון מים, שזה נפלא בשביל החודש חודשיים הראשונים) והוא מאוד נהנה, תראו
- לא לאכול אותו?????? תודה ענת

keren27

New member
יש צימרים מהממים ומפנקים

בחד נס, יש מבחר עצום ורובם עם ג´קוזי, אני התארחתי שם. מצ"ב קישור לפירוט הצימרים בחד נס אך דרך האתר הזה את יכולה להגיע להרבה צימרים במקומות אחרים (www.weekend.co.il)

אכן נראה מהמהמם ומפנק אבל

התקשרתי ותפוס עד לחודש הבא
, אנחנו מתכננים לצאת סופ"ש הבא, כמה חבל, נראה מדהים!!! תודה קרן, אני אבדוק גם דרך האתר שהמלצת
עוד מישהו אולי התארח באיזור ויכול להמליץ?!

גם אני הייתי בחד נס

ובאמת נחמד ונקי. יש שם הרבה מאוד צימרים. אני הייתי "אצל אשתו של שמשון ובעלה"

עדי 4

New member
לאכול..לאכול..אבל רק לאחר החופש../images/Emo8.gif

תספרי איפה הייתם בסוף. אני רוצה להפתיע את בעלי היקר ומחפשת משהו..משהו...

רותי ע

New member
בטח שלאכול אותו, הוא מתוקי ../images/Emo9.gif

ולגבי הצימרים - יש מאמר עם צימרים מומלצים המאמרי הפורום.

תודה לכולן../images/Emo140.gif

לבנתיים אני עדין עושה טלפונים ואני מקווה למצוא מקום פנוי. עדי אני מקווה שנמצא צימר נחמד ואני יוכל להמליץ לך. אשמח לשמוע על עוד מקומות שהתארחתם ונהנתם כי ייש הרבה אתרים של צימרים אבל אין חכם כבעל ניסיון.

עדי 4

New member
אנחנו היינו ביסוד המעלה

בצימר נחמד מאד. ארוחת בוקר מדהימה. בעלי במילואים ואני אשאל אותו בטלפון מה שם המשפחה והטלפון.

RB28

New member
בקתות עץ בגולן

לקיבוץ כפר חרוב שבדרום רמת הגולן יש בקתות עץ מאד יפות ומסודרות עם נוף מדהים שמשקיף על הכינרת מצפת עד לצמח (180 מעלות) ויש גם ג´קוזי בכל חדר. בקיבוץ אורטל בצפון הגולן פתחו חמישה בקתות עץ חדשות (לפני כחודש) גם כולל ג´קוזי + ארוחת בוקר בחדר. אבל המקום הכי יפה והכי מיוחד זה שני הצימרים של היישוב נמרוד שליד החרמון (1200 מטר גובה)עם נוף לכל הגליל. שתהיה לכם חופשה מהנה.

zimes

New member
אולי תעזרו גם לנו לחפש?

אנחנו מחפשים משהו די פשוט, מקום בו תהיה לנו גישה לחדר אוכל (כדי שלא נצטרך לדאוג לכלום), ושלא נצטרך לשמור על הילדים בטירוף (ז"א - עדיף חדרי אירוח ע"פ מלון מפואר, עדיף ליד יער מליד כביש). מה שאנחנו באמת צריכים זה בית הבראה... מישהו מכיר?

שירי ל

New member
אנחנו נהננו מאוד בקיבוץ האון

על שפת הכינרת - חדרי אירוח, מולם מדשאה ענקית שהילדים יכולים לרוץ בכיף, כל חדר מצוייד במנגל בחוץ כך שאפשר לעשות על האש, ויש חדר אוכל. יש למקום חוף פרטי משלו לכנרת.

ענתש

New member
קום כל מקשרת לך אתר...

יש פה המון אתרחי בית של הצימרים. בנוסף - ממליצה מאד על "סייסטה" במושב רמות, זה צימר של מכרים שלנו, הוא ממש אחלה (כולל ג´קוזי) רק לא יודעת אם עוד יש מקום... (פרטים יש באתר שקישרתי). כמו כן, רק ראיתי מבחוץ אבל נראה מרשים, וילה מורגנה ביבנאל (ההורים שלי גרים שם, אז הלכתי לטייל וראיתי את זה מבחוץ) זה עם בריכה פרטית ונראה מאד מרשים, גם להם יש אתר (אפשר להכנס מהאתר שקישרתי). וצימעס - את צריכה תימר תגידי ? מה, חסר לך נוף הרים ואויר צלול ?
למה שאת מבקשת - שמעתי המלצות חמות חמות על מעגן-עדן בקיבוץ מעגן, היתה עליהם גם כתבה ב"להיות הורים" ופעם סיכמתי אותה פה... רגע אני אחפש את זה...הנה מצאתי. תהנו כולכם, אנחנו ביום ראשון נוסעים לטורקיה, טופקאפי. מפונקים...

zimes

New member
לא מחפשת נוף...

מחפשת שמישהו יאכיל וינקה במקומינו, ושיהיה קל עם הילדים. (כאמור - בית הבראה אנחנו צריכים.) (ו - לא, תודה. אנחנו לא רוצים להיות אצל סבתא
)

Kalla

New member
קל עם הילדים?

אפילו בבית ההבראה הנפלא ביותר לא נראה לי שיהיה קל עם שני צוציקים בגיל הזה. את לא רוצה נוף, אז לא אציע לך את משגב עם, מקום מהמם ממש. היינו 3.5 ימים, לא ניקינו, לא הכנו אוכל, הייתה בריכה לקטנים, דשא נפלא, מתקנים, עשינו מסלולים כיפיים ברמת הגולן ונהנינו עד הגג - אבל קל זה לא היה. לדעתי, בית הבראה אמיתי אפשרי רק אם את נוסעת בלי הילדים.

zimes

New member
../images/Emo13.gif אני מוכנה להתפשר על הנוף ../images/Emo8.gif

לגבי עם/בלי הילדים: הכל יחסי. יחסית לטיפול באוכל בית וילדים, טיפול רק בילדים הוא קל. ויחסית ללהיות בבית הישן והמוכר, טיפול בילדים במקום חדש ידידותי לילדים, גם קל.

Kalla

New member
כמובן שהכל יחסי

מקום מאוד מומלץ לדעתי הוא קיבוץ יראון. באמת אי אפשר להשתעמם שם - אגם, סירות, גן חיות, ברכה, מגרש משחקים נחמד. וגם הרבה אטרקציות בקרבת מקום, כגון עתיקון ברעם. יש גם חדר אוכל. אבל זה רק אם את מוכנה להתפשר על הנוף - זה לא חסר שם באזור

שירי ל

New member
אם לא אכפת לך להצפין קצת מהכנרת

מרחק עוד 40 דקות - שעה נסיעה, יש לי 2 צימרים שאנחנו מאוד אוהבים באמירים ובכרם בן זמרה

למעלה