צילצול חזק לנוקיה 6230 אני מחפש בנואשות עבור אימי צלצול הכי חזק ??? מי יכול לעזור ?
ש שמולמלון וקוקי New member 30/12/04 #1 צילצול חזק לנוקיה 6230 אני מחפש בנואשות עבור אימי צלצול הכי חזק ??? מי יכול לעזור ?
ש שמולמלון וקוקי New member 1/1/05 #4 אני מצטער אבל אין קישור אני אשמח אם אנשים יוכלו לעזור לי ...........
ל לו הייתי רוטשילד New member 1/1/05 #5 אם זה כל כך חלש הצילצול שיש לה עכשיו אולי תנסה להגביר את עוצמת הצילצול? או לעשות צילצול מתחזק
ש שמולמלון וקוקי New member 2/1/05 #7 תודה על התגובה אבל כבר ניסיתי את זה . המצחיק הוא שכאילו יש מגוןן מאוד רחב של צילצולים ובעצם אין כלום.
תודה על התגובה אבל כבר ניסיתי את זה . המצחיק הוא שכאילו יש מגוןן מאוד רחב של צילצולים ובעצם אין כלום.
ל לו הייתי רוטשילד New member 2/1/05 #8 אבל איך הצילצולים של ה 6230 לא מספיק חזקים בשבילה הר זה ספיקר והוא נותן עוצמה חזקה מאוד של צילצול ופי הניסיון שלי עוצמת הצילצול בנוקיה הזה היא חזקה מאוד
אבל איך הצילצולים של ה 6230 לא מספיק חזקים בשבילה הר זה ספיקר והוא נותן עוצמה חזקה מאוד של צילצול ופי הניסיון שלי עוצמת הצילצול בנוקיה הזה היא חזקה מאוד