צילומים של הנשיונל ג`יאוגרפיק מחר !

צילומים של הנשיונל ג`יאוגרפיק מחר !

מחר , במפגש המועדון בערב (החל מ2200) יצולמו האופנועים והאופנוענים לתוכנית`` חלון תרבות ישראלי`` של הארוץ שמתמקדת הפעם בתרבות האופנוענים בארץ...בואו בהמוניכם !

zataomm

New member
מישהו מגיע מירושלים?

אני קצת מתבייש להגיע עם הקטנוע B-(

אחת מהסיבות בגללן עברתי לתפוז

מופיעה בכתבה שבקישור כאן.. אומנם לא פוטרתי (אלא התפטרתי) ואומנם לא רבתי עם אף אחד בוואלה.. ומקומי היה מובטח בקהילות החדשות (אפילו מאוווד מובטח) אבל בכל זאת... יש יחס ויש יחס.. לא ? כRובי

*לי*

New member
אני עדיין לא מבינה מה קרה שם? הם

פגעו בך? או שהמעבר היה כתוצאה של אי נוחות מהפורום? תפוז מאוד איטי, ומאוד קשה לי להתרגל אליו, מה גם שכל רגע מוחקים אותי מרשימת חברי הפורום, נורא מעליב B-(

Easy_Rider

New member
מחר בשש וחצי בקרטינג נחשונים !

ותעשו לי טובה אנשים, תבדקו את הדוא``ל שלכם, הפרטים בפנים.

Easy_Rider

New member
המממ....

כל מי שהיה פעיל בקהילת היואל ז``ל וכל מי שהגיע רק עתה, ונפגע, ונשבה בקיסמי הפורום ... שיגיע מחר לנחשונים אף הוא.

Easy_Rider

New member
הנה זה בא ...

באדיבותו הרבה של מר כרובי , מנהל הפורום שלנו, פנו אלי מערוץ הנשיונל גאוגפיק הישראלי (יותר נכון פנו אליו, אבל לולה הטילה וטו...), והם מתכוונים לעשות כתבה על קהילת האופנוענים בארץ. מיד קפצתי על המציאה , והצעתי להם את פורום האופנועים שלנו כדוגמא לחיי החברה של האופנוענים, מה שנקרא - לגעת בפורום , הסאגה :) ... מחר בשעה 18:30 נפגשים בנחשונים לקרטינג (תיאמתי עם דוד) למספר מיקצים והקפות על המסלול ... מחיר מיקצה הוא 55 ש``ח, שווה את ההשקעה. מי שהיה יודע ומי שלא, באמת הגיע הזמן ! חוויה וכיף לא נורמאלי ! ובכל מקרה, לפגוש את החבר`ה אף פעם לא הזיק ! מעבר לכך, נוכל לספר להם כמה אופנוע זה נחמד וכיף, ופתרון תחבורתי נח ויעיל. חשיפה זה דבר חשוב ! מה עוד ? לאחר מכן נמשיך ביחד למפגש, והם יצלמו גם שם. זהו ! עוד שאלות ? להתראות מחר בקרטינג נחשונים. איך מגיעים ? ראש העין מכירים ? תפתחו מפה - www.mapa.co.il תקישו נחשונים, ותמצאו את זה. לא מסובך !

למעלה