צילומים של "הישנים והמוזנחים".

מצב
הנושא נעול.
עצוב../images/Emo10.gif

תמונה אחרונה.
עצוב

אורי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כל הכבוד לך על ההשקע

תמונה אחרונה.
אורי
כל הכבוד לך על ההשקע
ההשקעה המבורכת שלך. אתה משקיע שעות רבות בנושא ומגיע לך צל"ש !!! אין ספק שהתמונות שלך בעלות ערך הסטורי יחודי וחשוב כי הגרוטאות האלה תעלמנה מהנוף בעוד מס' חודשים או שנים בודדות וכל שישאר בידינו הן תמונותיך לתפארת ולזכרון.

אורי404

New member
ואללה, לא יודע את הנ.צ.

תגיד, כמה ק"מ רכבת ???
וחוץ מזה תמונות מעולות !!!
ואללה, לא יודע את הנ.צ.
היה שלט של נקודת הקילומטר, אך אני לא זוכר אותה. בכל מקרה, אתה בטח יודע איפה זה המפגש של רשפון (זהו מפגש קטן, ולא מאוד בולט)? בקיצור, המכונה נמצאת מרחק קטן (אולי 300 מטר) צפונית למפגש. הוא נמצא מזרחית למסילה.

לא הבנת,

ואללה, לא יודע את הנ.צ.
היה שלט של נקודת הקילומטר, אך אני לא זוכר אותה. בכל מקרה, אתה בטח יודע איפה זה המפגש של רשפון (זהו מפגש קטן, ולא מאוד בולט)? בקיצור, המכונה נמצאת מרחק קטן (אולי 300 מטר) צפונית למפגש. הוא נמצא מזרחית למסילה.
לא הבנת,
התכוונתי שעשית מסלול גדול: בית (איפה ?) אבן-יהודה, נתניה, רשפון, בית. חתיכת מסלול.

אורי404

New member
עכשיו אני מבין.

לא הבנת,
התכוונתי שעשית מסלול גדול: בית (איפה ?) אבן-יהודה, נתניה, רשפון, בית. חתיכת מסלול.
עכשיו אני מבין.
יצאתי מהבית (כפר סבא), לאבן יהודה, משמה כפי שכתבת נתניה דרום, יצאתי מנתניה על כביש החוף, ונכנסתי לרשפון, משמה הביתה. לפי הסיפדומטר המרחק היה 51.4 ק"מ. דרך אגב, אני זוכר שלא רחוק מהמפגש המסילה של בית יהשוע (כביש 553), היה אוטובוס מרצדס אדום (כמעט בטוח של אגד) זרוק. אתמול חיפשתי אותו, ולא מצאתי, מישהו מכיר בזה?

והכל באופניים ? בלי מנוע ?

עכשיו אני מבין.
יצאתי מהבית (כפר סבא), לאבן יהודה, משמה כפי שכתבת נתניה דרום, יצאתי מנתניה על כביש החוף, ונכנסתי לרשפון, משמה הביתה. לפי הסיפדומטר המרחק היה 51.4 ק"מ. דרך אגב, אני זוכר שלא רחוק מהמפגש המסילה של בית יהשוע (כביש 553), היה אוטובוס מרצדס אדום (כמעט בטוח של אגד) זרוק. אתמול חיפשתי אותו, ולא מצאתי, מישהו מכיר בזה?
והכל באופניים ? בלי מנוע ?

../images/Emo51.gif תמונות יפות. ועוד דבר קטן

אורי, תמונות יפות מאוד
תמונות יפות. ועוד דבר קטן
בעצם שניים: ראשית אני חושב שמקומן של התמונות הוא בגלריית הישנים..... (לא ביקרתי שם לאחרונה - ייתכן והקדמת אותי) שנית - היום עשיתי חצי טור בקו 940 מירושלים לחיפה וליד כביש 6 אחרי מחלף קסם לכיוון צפון מצד ימין שוכבת מכונה מסוג וולוו שהיה נפוץ מאוד בשנים 1978-1982 בעיקר במועצות האזוריות (אוטובוסים צהובים). מי שמכיר או יכול להביא תמונות ממנו ועוד פרטים עליו - תודה מראש.

אורי404

New member
אתה רוצה תמונה של האוטובוס

תמונות יפות. ועוד דבר קטן
בעצם שניים: ראשית אני חושב שמקומן של התמונות הוא בגלריית הישנים..... (לא ביקרתי שם לאחרונה - ייתכן והקדמת אותי) שנית - היום עשיתי חצי טור בקו 940 מירושלים לחיפה וליד כביש 6 אחרי מחלף קסם לכיוון צפון מצד ימין שוכבת מכונה מסוג וולוו שהיה נפוץ מאוד בשנים 1978-1982 בעיקר במועצות האזוריות (אוטובוסים צהובים). מי שמכיר או יכול להביא תמונות ממנו ועוד פרטים עליו - תודה מראש.
הוולוו הספציפי עליו כתבת?

אני חושב שלא רק אני הייתי רוצה

הוולוו הספציפי עליו כתבת?
תמונות ומידע על האוטובוס הזה, אלא עוד חברים מהפורום שלנו. אם זה הייתי רק אני - לא הייתי מטריד אף אחד במידע הזה.

אורי404

New member
בסדר הבנתי את הרמז...

תמונות ומידע על האוטובוס הזה, אלא עוד חברים מהפורום שלנו. אם זה הייתי רק אני - לא הייתי מטריד אף אחד במידע הזה.
בסדר הבנתי את הרמז...
אני אשתדל בשבוע הבא לקפוץ לשמה לצלם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה