צילומים של "הישנים והמוזנחים".

מצב
הנושא נעול.

אורי404

New member

אתמול נסעתי (יותר נכון, רכבתי) וצילמתי תמונות של אוטובוסים ישנים של "דן".

אורי404

New member
ג'מבו 616.

ג'מבו 616.
את "האח" שלו 606 צילמתי באלישמע (ראה גלריה). הוא נמצא ליד אבן יהודה. הוא משמש כמגורים לעובדים בשדה מהמזרח הרחוק.

אורי404

New member
השלט של מרכבים.

השלט של מרכבים.
אני מעלה תמונה שלו, אף על פי שגם במציאות קשה מאוד לראות את הספרות בבירור. על כל פנים, כתוב שם שתאריך הייצור הוא 1974.

9108701

New member
תמונות יפות שמעלות צביטה בלב תודה!!

השלט של מרכבים.
אני מעלה תמונה שלו, אף על פי שגם במציאות קשה מאוד לראות את הספרות בבירור. על כל פנים, כתוב שם שתאריך הייצור הוא 1974.
תמונות יפות שמעלות צביטה בלב תודה!!

מה בשלט והקשר ל- 606

השלט של מרכבים.
מה בשלט והקשר ל- 606
מרכבים 3170 (ובעברית: ג'מבו דן), מספר סידורי 13. תאריך יצור אוקטובר (נובמבר?) 1974. המעניין הוא של- 606, מספר פנימי מעט מוקדם יותר, שגם אותו צילם אורי, יש מרכב ג'מבו מדצמבר 1975. מה זה אומר? שה- 606 זכה לשני מרכבים במהלך חייו. את הראשון קיבל ב- 1974 (וגם אז זה היה ג'מבו), ושנה אחר-כך (עקב תאונה/בעיה מרכזית אחרת) קיבל לבוש חדש.

9108701

New member
אני חושב שאתה טועה

מה בשלט והקשר ל- 606
מרכבים 3170 (ובעברית: ג'מבו דן), מספר סידורי 13. תאריך יצור אוקטובר (נובמבר?) 1974. המעניין הוא של- 606, מספר פנימי מעט מוקדם יותר, שגם אותו צילם אורי, יש מרכב ג'מבו מדצמבר 1975. מה זה אומר? שה- 606 זכה לשני מרכבים במהלך חייו. את הראשון קיבל ב- 1974 (וגם אז זה היה ג'מבו), ושנה אחר-כך (עקב תאונה/בעיה מרכזית אחרת) קיבל לבוש חדש.
אני חושב שאתה טועה
606 הייתה המכונה של סבא שלי בקו 17 הוא קיבל אותה חדשה אני לא כל כך בטוח שזה האוטו הזה אבל אני אברר וכדאי וגם אתה תברר!!! ומה הכוונה 3170?

יכול להיות...

אני חושב שאתה טועה
606 הייתה המכונה של סבא שלי בקו 17 הוא קיבל אותה חדשה אני לא כל כך בטוח שזה האוטו הזה אבל אני אברר וכדאי וגם אתה תברר!!! ומה הכוונה 3170?
יכול להיות...
בכל מקרה, 606 עלתה לכביש בתחילת 1976, וזה לא מסתדר עם הפנימי שלה. לי אין הסבר יותר טוב ממה שהצעתי... 3170 זה הקוד של מרכבים לאוטבוס ג'מבו של דן.

אורי404

New member
מבט פנימה.

מבט פנימה.
האוטובוס, כאמור, משמש כמגורים. אני מעלה רק את התמונה הזו, כדי להראות רק על קצה המזלג מה הולך בו, וכדי לו להיכנס לצנעת הפרט.

מסכנים הפועלים הללו

מבט פנימה.
האוטובוס, כאמור, משמש כמגורים. אני מעלה רק את התמונה הזו, כדי להראות רק על קצה המזלג מה הולך בו, וכדי לו להיכנס לצנעת הפרט.
מסכנים הפועלים הללו
איפה משכנים אותם, הם לא נבהלו שצילמת? הם פןחדים ממשטרת ההגירה (מזכיר לי את הסרטים על המקסיקנים שמנסים להתגנב ומתגנבים לארה"ב)

אורי404

New member
הם לא נבהלו.

מסכנים הפועלים הללו
איפה משכנים אותם, הם לא נבהלו שצילמת? הם פןחדים ממשטרת ההגירה (מזכיר לי את הסרטים על המקסיקנים שמנסים להתגנב ומתגנבים לארה"ב)
הם לא נבהלו.
הם היו עסוקים בשדה, וגם החזות שלי לא מאיימת כלל. אני מסכים שהם מאוד מסכנים, בזה שזורקים אותם למגורים רעועים, עם תנאי עבודה עוד יותר רעים.

אוהד11

New member
האוטובוס הזה פעל קו 19 מרכבת

הם לא נבהלו.
הם היו עסוקים בשדה, וגם החזות שלי לא מאיימת כלל. אני מסכים שהם מאוד מסכנים, בזה שזורקים אותם למגורים רעועים, עם תנאי עבודה עוד יותר רעים.
האוטובוס הזה פעל קו 19 מרכבת
ארלוזרוב לרחוב אלנבי-שינקין וחזרה. הקו הזה אוחד בשנת 1977 עם קו 32.

אורי404

New member
כרטיסנית 274.

כרטיסנית 274.
את "אחותה" 275 צילמתי באלישמע (ראה בגלריה). הכרטיסנית הזו נמצאת ליד הטיילת של נתניה. היא נמצאת די סמוך לדרך בן גוריון (רחוב חדש, שעוד לו פתוח לתנועה). היא נמצאת בתוך אתר בנייה. סביר להניח שבעתיד הקרוב יפנו אותה משם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה