צילום דיגיטלי בהודו-יש איפה לפרוק?

alon666

New member
צילום דיגיטלי בהודו-יש איפה לפרוק?

שלום. אני מתלבט אם לנסוע להודו עם המצלמה הדיגיטלית או עם המצלמה הרגילה. החשש שלי הוא שלא יהיה לי איפה לפרוק את התמונות מהמצלמה הדיגיטלית ולצרוב אותן (כדי שאוכל להמשיך לצלם על הכרטיס הקיים). האם ידוע לכם על אפשרויות פריקה וצריבה של תמונות דיגיטליות בהודו (ובמנאלי-לדאק בפרט)? במיוחד לחבר'ה בפורום זה: מה עלי להביא איתי כדי שאוכל לפרוק את התמונות (אם יש מקומות כאלו....) דרייבר וכבל.... עוד משהו? דרייבירים למערכות הפעלה שונות? אולי יש למישהו מידע על המקומות שבהם אפשר לצרוב תמונות (באיזו מע' הפעלה הם משתמשים? .... כמה זה עולה בדר"כ? איפה נמצאים מקומות כאלו ומה הפיזור שלהם....

גלעד062

New member
תיקון קטן

המוצר נקרא XS-Drive. ויש לו 3 גירסאות: - הרגילה - עובדת בUSB רגיל - די איטי. - גירסה II - ההבדל העיקרי מהרגילה זה USB 2. - גירסת PRO - גם USB 2, וגם נגן MP3 וגם נראה יותר יפה ועוד כל מיני תוספות. לצרכים שלך מספיקה גירסה II, ולפי עדויות של אנשים אפשר להשיג אותו מאוסטרליה עם דיסק של 20G בסביבות 1000 ש"ח. תריץ חיפוש בפורום ותמצא קישורים.

alon666

New member
אז עדיף ללכת על פילים ולא לבזבז אלף

ש"ח על משהו שיהיה בשימוש ממש חד פעמי עבורי..... לא?

alon666

New member
הפתרון שקבלתי בפורום המז' הרחוק../images/Emo127.gif

shar75. כתבה לי שיש אפשרות לפרוק ולצרוב בכל אינטרנט שופ בהודו ושאני רק צריך להביא דיסקים ריקים וכבל. אז כדאי שתתעדכנו עבור שואלים שיבואו אחרי ותודה לכל מי שענה לי אלון

Malcolm X

New member
לא תהיה לך בעיה בערים הגדולות...

למצוא חניות צילום גדולות שמעבירות את הזיכרון שלך לדיסקים...לא בטוח שבמנאלי תמצא...אבל בערים כמו דלהי, בומביי, גואה, אגרה, סימלה...אני בטוח שתמצא...

גלעד062

New member
הפתרון הזה מאוד מקובל

בטיולים לאירופה, ארה"ב, אוסטרליה, ואפילו תאילנד. לא ידעתי שיש את זה גם בהודו. אם כן, מה טוב.

Malcolm X

New member
הודו מדינה מפותחת מאוד..רק שתדע..

ברור שיש את ה90 אחוז שחיים בכפרים ועוני..... אבל בערים הגדולות יש מרכזי קניות, מתקנים, מקומות בילוי שלא היו מביישות אף מדינה מערבית נאורה ומתקדמת..

למעלה