צייר ב חלונות 98 SEC

• פותח הנושא רש
  • פורסם בתאריך

רש

New member
צייר ב חלונות 98 SEC

האם הצייר אמור לאפשר לשמור תמונות ב JPEG , אצלי זה לא מתאפשר. האם זה קשור איך שהוא לקינפוג.

shafran

New member
לא... רק החל מחלונות 2000

אם אני לא טועה זה מאפשר שמירה בפורמטים אחרים מלבד BMP

א ו ר ח 1

New member
זה לא נכון

MPEG אני לא חושב שאפשר אבל אפשר לשמור כ GIF או כ JPG או כ BMP

א ו ר ח 1

New member
טעויות טעויות שלי!!!

סליחה סליחה סליחה!!!! התבלבלתי!!! אפשר כ JPEG וכ GIF וכ BMP אני מצוטער שכתבתי MPEG פשוט דיברתי עם חבר שלי באותו זמן.... ובילבלתי בין הדברים!!!

raya

Well-known member
אין שום בעיה לשמור תמונה... בתור jpeg בחלונות 98. אני עושה את זה הרבה פעמים. "שמור בשם" נותן את האפשרות לבחור בסוג הקובץ בו תישמר התמונה. רעיה

arik23m

New member
שפרן צודק, דיי א"א לשמור קובץ

בצייר כ JPG. בווינדוס 98. ולראיה תמונת מסך. אגב יש לי את 98 ואת XP התמונה צולמה מהצייר של 98 והודבקה לצייר של XP. (לכן היא בסיומת JPG. ).

רש

New member
צייר ב 98 SEC

בדקתי פעם נוספת ולצערי אין בתפריט שמאפשר בחירת פורמאט ה SAVE שום אופציה מעבר ל BMP ופורמאטים אחרים לא מזוהים. ניסיתי לשמור סתם קובץ מהצייר בפורמאט JPG על ידי כתיבת שם הקובץ כולל הפורמאט והשמירה התבצעה. האם אצלכם יש אופציה ל JPG בתפריט שמאפשר בחירת פורמאט השמירה. מישהו יכול להסביר מה קורה פה.

א ו ר ח 1

New member
לי יש WIN98SE

והכול עובד, (מצורפת תמונה) אני לוחץ על "שמירה בשם" ואז מופיע לי תפריט עם כל האפשרויות

רש

New member
ממש מוזר

איך קורה שאצלי זה פשוט לא קיים. דרך אגב, אלה שצרפו למעלה תמונת תפריט של אפשרויות השמירה, גם אצלם לא ראיתי את ה JPG. מה ניתן לעשות לדעתך להוספת האופציה של JPG , נראה לי כתקלה בתוכנה 98שהטענתי.

למעלה