ציטוטים נבחרים.......

ציטוטים נבחרים.......

"נו מה עם ההבטחה שלך לשרוף את המקום?" "מתי שורפים.... אה.... סוגרים פה?" "יש לך גפרורים? אתה יודע.... גפרורים.... טיימ-אווט." "יאללה בואו נעוף מפה, אני לא רוצה למישהו ייפגע אח"כ..." "שווה להזהיר את העובדים לפני.....?" "נשרוף, נצייר בגרפיטי כתובת של "פורום 20 פלוס עשו את זה, ונפיל בסוף הכל על מאסטרו*." לפי אורח הרוח כאן, ואני לא מבטיח שום דבר, אבל יש לי איזושהי תחושה שהטיימ-אווט לא יעמוד עוד הרבה על תילו. לכל סגל העובדים, הקבועים והמנהלים נא התרחקו מהמקום בטרם עת פן תיפגעו .

סקאי :)

New member
וואי לא שמעתם את זה ממני אבל

זה היה הרעיון של חתולי פרוס

סקאי :)

New member
הסיפור המלא על הניסיון של חתולי

לשרוף את הטיים אווט המצרכים : 1. חתול רצוי פרוס ..... 1. קופסת גפרורים רצוים של נור 1. צלחת פול 5. פיתות 1. צלחת 1. מזלג אופן ההכנה ...... לוקחים את הפול ושמים אותו בצלחת .... לאחר מכן לוקחים את הפיתות ובעזרת המזלג אוכלים את הפול לאחר מכן מדליקים את הגפרור ונותנים לחתול להרים את הזנב ולתת גז ( נוד ) לאחר 3 גג 4 דקות אין יותר טיים אווט יש אולי רק אווט ..... בתאבון

hili21

New member
לא איכפת לי של מי..

רק שיקרה כבבבבבבבבבר... מתי המקום הזה נשרף כבר??
מהילי21..לכל אלא שלא מבדילים..

AFRICA

New member
מה אחי...היית אתמול ...?

יאאאא אתה היית אתמול.. ואני לא באת ..!!! אתה יודע מה זה אומר ? זה אומר שבסוף השבוע הזה אני יותר רכוב ממך אחי.. וזה באמת הזדמנות של פעם בחיים חה חה חה חה תחשוב על זה FRICA@

מה שיותר רקוב זה.........

שגם לא ענית לטלפונים. אחי ישנת כמו סוס עבודה מת...! האמת היא לא הפסדת כלום. אתה יודע, האנשים משעממים, המוזיקה גרועה והאוכל לא משהו. בעיקר האנשים משעממים...

hili21

New member
בעיקר המקום גרוע..

אז מתי שורפים אותו??... מהילי21 ולא הילוש..

הילו´ש...... זה לא מתאים לך......

את בקטע של להרוס לא? עם בולדוזרים וטרקטורים וכאלה. אני לא כל כך אוהב אלימות כזאת. אני מעדיף אש.... אש!!!!!!

hili21

New member
אני אמרתי להרוס??

אני תמיד הייתי בקטע של לשרוף!!! והשם שלי הוא הילי לא הילוש!

הילו´ש, למה לא אמרת אף פעם???

צריך לבטל את הבולדוזר שהזמנתי. עדיף לקנות הרבה הרבה מציתים... חוצמזה, את בטוחה שהשם זה לא הילו´ש? כי ככה הבנתי.... חתלתול

hili21

New member
חוץ מזה זה היה ליטון בכלל

הוא אמר שהוא מביא סיגריות לשרוף את המקום...!!1

AFRICA

New member
אני יודע אחי...!

אני יודע שלא עניתי לטלפונים.. פשוט סגרתי את הטלפון לא היה לי כח לדבר עם אף אחד ישנתי כמו סוסססס או יותר נכון .. כמו דוב בשנת החורף אבל עכשיו אני יותר טוב המצב אוח השתפר סוף סוף ואני בכיוון של אלנבי היום בערב אני יודע שאתה לא בכיוון אבל אם תהייה בסביבה תקפוץ להגיד שלום

למעלה