ציור שלי בפנדהץ

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
ציור שלי בפנדהץ

ציור שלי בפנדהץ
ב"ה אלחר שלפני כמה ימים צירתי את השקיעה על קרקע עצי דקל, (שזה היה הציור הרצני הראשון שלי) החלטתי לפנות לרכבת. ואכן, פתחתי שפרים ומצאתי רעיון. החלטתי לעשות את הרכבת בדשא והרי התוצאות. אני לא צייר אי יא יאי אבל צירתי , וצבעתי וזה התוצאה... זה בתוך נילון שמצאתי, ע"מ לא ללכלך את הסורק. מצטער על האיכות, פשוט התמונה באיכותה הטובה שוקלת כ 950 KB PIהתמונה סרוקה ב 50 DPI בלבד.

צחקן

New member
אנסה לסרוק עוד פעם.

ציור שלי בפנדהץ
ב"ה אלחר שלפני כמה ימים צירתי את השקיעה על קרקע עצי דקל, (שזה היה הציור הרצני הראשון שלי) החלטתי לפנות לרכבת. ואכן, פתחתי שפרים ומצאתי רעיון. החלטתי לעשות את הרכבת בדשא והרי התוצאות. אני לא צייר אי יא יאי אבל צירתי , וצבעתי וזה התוצאה... זה בתוך נילון שמצאתי, ע"מ לא ללכלך את הסורק. מצטער על האיכות, פשוט התמונה באיכותה הטובה שוקלת כ 950 KB PIהתמונה סרוקה ב 50 DPI בלבד.
אנסה לסרוק עוד פעם.
ב"ה לא משהוא משהוא הסריקה... פנדהץ=פנדה כמובן סליחה... קרקע = רקע. סליחה מצטער...

צחקן

New member
טוב... הנה הפכתי את התמונה .

אנסה לסרוק עוד פעם.
ב"ה לא משהוא משהוא הסריקה... פנדהץ=פנדה כמובן סליחה... קרקע = רקע. סליחה מצטער...
טוב... הנה הפכתי את התמונה .
ב"ה וגם סימנתי איפה בדיוק נמצאת הרכבת

צחקן

New member
סרקתי עוד פעם..

ציור שלי בפנדהץ
סרקתי עוד פעם..
ב"ה והתוצאות . וההפעם ב 61 DPI

aas111

New member
פשששששששששטט .

סרקתי עוד פעם..
פשששששששששטט .
ממש קשה לי להאמין שאתה ציירת זה מוכיח שלא רק יש לך כישרון בשיטרטים בהרכבה על גם בציור אני לא מדבר על רכבת ועצים אלא אומנות ציור יישר כח לך

צחקן

New member
זה הרעיון שלי ../images/Emo13.gif.

פשששששששששטט .
ממש קשה לי להאמין שאתה ציירת זה מוכיח שלא רק יש לך כישרון בשיטרטים בהרכבה על גם בציור אני לא מדבר על רכבת ועצים אלא אומנות ציור יישר כח לך
זה הרעיון שלי
.
ב"ה האחיותשלי ואימיף, מצירות נופים טבעיים. מכיווון שזה מה שיש בבית, אז החלטתי שאני אוסיף משהוא יפה לנוף. וזה מה שיצא!.

ליילנד

New member
../images/Emo127.gifאתה מצייר יפה מאוד צחקן

זה הרעיון שלי
.
ב"ה האחיותשלי ואימיף, מצירות נופים טבעיים. מכיווון שזה מה שיש בבית, אז החלטתי שאני אוסיף משהוא יפה לנוף. וזה מה שיצא!.
אתה מצייר יפה מאוד צחקן
האם זה קטר בובו, זה מה שנרמז מהצבעים.

צחקן

New member
לילה טוב!!. לקטרים נסיעה מהנה!!.

סרקתי עוד פעם..
לילה טוב!!. לקטרים נסיעה מהנה!!.
ב"ה סעו לשלום לכל הארץ ותחזרו לשלום. שלכם היונקים החדשים, צחקן!!. ונקווה שלא ידרסו אתכם כמו החתולה המסכנה!!!. להתראות אני הולך לישון.

צחקן

New member
מנצלש את עצמי לצ'אט.

ציור שלי בפנדהץ
מנצלש את עצמי לצ'אט.
ב"V ולמה יש כ"כ מעט תגובות ?.

מצב
הנושא נעול.
למעלה