ציוני בגרות באנגלית!!!

פרקשיט

New member
ציוני בגרות באנגלית!!!

אני קיבלתי 82 ב-5 יח"ל והגישו אותי על 90 או 92 , לא זוכרת, ואין לי מושג אם שווה לי לגשת, או לא.... תייעצו לי!

מיצי007

New member
גם אני קיבלתי

83,וגם ב5 יחידות,נקודה יותר אבל מה זה משנה,זה אותו ציון וגם אותי הגישו על 90(ובזה אני בטוחה)....לא נראה לי שאני עושה שוב,הממוצע שלי לא ישתנה בצורה דרסטית יחד עם המגן אם אני אקבל אפילו 85 או 87,ההבדל יהיה של נקודה וחצי אני לא חושבת שכדאי לך לגשת פרקשיט,בזבוז זמן. הטווח בין הציון שקיבלת לבין ציון המגן שלך הוא לא כזה ענק.

וִיקוּש

New member
כולם קיבלו 83 או מה? ../images/Emo8.gif

גן אני קיבלתי את הציון הנאחס הזה והוגשתי על 90. אני עושה מועד ב', אבל איפה אפשר להרשם?! ומה כבר יש להפסיד? 25 ש''ח?

מיצי007

New member
אני לא יודעת איפה אפשר להירשם

אבל אני ממליצה לך לעשות את זה כמה שיותר מהר. אני כבר נרשמתי למועד ב' לפני חודש,אמרתי לעצמי מה יש לי להפסיד. וגם עכשיו,אני שוקלת שנית...כי הציון הסופי של יהיה 86.5 וכבר שילמתי על זה...אז מה איכפת לי בעצם? אבל זה פשוט מעצבן,לא יודעת....אין לי כוח לזה.... אני אעשה אבל,מה איכפת לי?יקחו לי את הציון הגבוה ביותר. ואת האמת,רוב האנשים שדיברתי איתם טווח הציונים נע בין 80 ל90... מעטים מאוד(כמו חברה שלי) קיבלו 90 ומעלה.

shani yakovian

New member
אני קיבלתי......

אני קיבלתי 80 אבל ב-4 יחידות ... למרות הכל אני שמחה

shambi

New member
קיבלתי 89 ביחידה ו91 בשתי יחידות

אבל זה בלי מגן, נכון? מה עם התוצאות של מתמטיקה?

super-cat

New member
גם אני קיבלתי 83

לא נראה לי שאני אגש שוב, יש לי סופי 86... בחמש יחידות. המממ... מתמטיקה נראה לי יפורסם ביום ראשון, זה מה שאמרו לי.. נטלי

super-cat

New member
אגב, משהו מעצבן

למה הם לא כותבים חוץ מציון הבחינה עצמה את הציון הסופי ואת המגן? זה לא כזה משנה, אבל למה לשים שם עמודות ריקות?... נטלי

ayakov

New member
טוב אז...

אני קיבלתי 87 ב 5 יחידות והגישו אותי על 85 ככה שיוצא לי סופי 87 (ביחד עם הבחינה בע"פ) ואני ממש לא יודע אם לגשת שוב למרות ששילמתי כבר מראש

morethanwords

New member
מה זה כולם קיבלו בסביבות ה-80

קיבלתי 85 ב-5 יחידות, אני עושה מועד ב', התאכזבתי מאוד מהציון למרות שלא ציפיתי ליותר מדיי

אני הוצאתי 81

ב5 יח"ל,אני לא התאכזבתי,אבל גם לא יצאתי מגדרי מרוב שמחה ,ציון חמודי
ודי מכובד

shambi

New member
חבר'ה..

אין מה להגיד אנחנו פורום של חכמים
נפגש שוב בספטמבר בשביל לבדוק את גזר הדין בשאר המקצועות..

למעלה