אני שם לב שאתה שמח לאידם של אנשיםציון סינמה מתרסקת הסרט נגמר בסוף
עצוב מאוד וכמו שרשמתי לך שברגע שיגמר הטררם סביב המנייה הנייר יתרסק.
יש סיכוי לראות אותה מעל 10 עד אפרילאני שם לב שאתה שמח לאידם של אנשים
אני משקיע פונדו לא סוחר של שעה יום יומיים או שבועיים נתתי לך אותה בשער 3.2 הגיעה כבר ל 4.5 ואני מודיע לך ש 10 יהיה קטן עליה
או שיפעלו להארכת האופציהיש סיכוי לראות אותה מעל 10 עד אפריל
אבל רק אם יחליטו להכניס את האופציה המתה שלה לכסף.
יש לך טעות אני לא שמח לאידם שלאני שם לב שאתה שמח לאידם של אנשים
אני משקיע פונדו לא סוחר של שעה יום יומיים או שבועיים נתתי לך אותה בשער 3.2 הגיעה כבר ל 4.5 ואני מודיע לך ש 10 יהיה קטן עליה
תגובות מפורום סינמה כואב הלביש לך טעות אני לא שמח לאידם של
אנשים אבל אני כאן להזהיר מחבורה של גנבים שהפסידו את מיטב כספם במיזוג של סינמה1ל100והפסידו את כספם.
ציבור משקיעים יקר!הפסדתם 98% מכספכםתגובות מפורום סינמה כואב הלב
אני מייצג את דינה בוגומולני בכל הנושא התביעה נגד רוטלוי ליגד,אני נמצאים בהליכים משפטיים,כאשר בימים אלה כנראה יוחלף הרואה חשבון,שצריך להביע דעתו כיוון שהשופטת בצדק טענה שהיא איננה יכולה להחליט מסיבות אי ידע מקצועי. לידיעתכם היום קבלתי העתק מכתב שנשלח לרשות ניירות ערך ביום 19.08.05 הם טוענים שיבדקו אודות נושאים של רמאות מהשנים 2001-2002 . המשפט האחרון הוא המענין, כמו כן ברצוננו לציין את חובת הסודיות המוטל על רשות ניירות ערך בענינים אלה גירסה מאד מענינת ומטומטמת,כי כיצד ידע המתלונן האם הגיעו לחקר האמת. אתמול מתקשר בחור שמציג עצמו מחולון,האיש טוען שאין לנו סיכויים בהגשת התביעה.הסברתי לו שיש לי את מירב הנתונים שנגנבו סכומים במיליונים,4 שנים לא היתה אסיפה כללית,קנו מניות,בזמן שאסור להם.והסברתי לו אודות האסיפה שניהל רוטלוי ליגד בעצמו,גם יו"ר וגם נציג,ספרתי לו שפרסמו אודות ההנפקות בעיתון הצופה. הבחור העלה טענה מענינת ביותר,הוא קנה סינמה בשער 5 באם רוטלוי ליגד נתבע זה עלול להשפיע על המניה שכאילו לא יהיה להם כסף עבור סרטים.האם שמעתם חוצפה יותר גדולה מזה?.הוא טוען שאני צריך לדאוג לכספו למרות שליגד רוטלוי ביצע מעשי רמאות. והאיש אומר לי,ואתה לא דואג לכספך?.סגרתי לו את הטלפון בפנים.כי הרי אין מצווה גדולה יותר מאשר לנקום ברוטלוי ליגד,גם בנושא סינימה,וגם בנושא רציו.אין לכך תקדים בעולם המערבי.ואני עוקב אחרי הבורסה 25 שנה.בת זוגתי לא רצתה להתעשר,היא קנתה ניר מתוך הנחה שלא ירד משער 1 ,ועל כך היא צריכה להפסיד 98% ,ועל מימוש הזכויות 60% בהשקעה כפולה. רבותי באם נתארגן יחדיו נצליח במשימה.למרות שליגד רוטלוי,חושב שאיננו חייב להופיע לישיבות בית משפט, הוא שולח את השליחIL
וזאת ההודעה הכי כואבת של המשקיעיםציבור משקיעים יקר!הפסדתם 98% מכספכם
ציבור משקיעים יקר!הפסדתם 98% מכספכם תוך יומיים,מי שניצל את הזכויות הפסיד עוד 50% תוך חודשיים,ואתם יושבים,דוממים,ומדממים לא היה כזה דבר בתולדות הבורסה,סליחה גם רציו.אולם ברציו הפסידו 97% ובינתים רק 42% מי שניצל את הזכויות. איש איננו פוצה פיו,לא מלין,וגם לא תובע. האם אנו אטומים?
אתה ממחזר הודעותוזאת ההודעה הכי כואבת של המשקיעים
להלן נקודות ונושאים אשר יכולים להיות לעזר להגשת תביעה כנגד סינמה(ואולי רציו) 1)האסיפה הנערכה ביום 5.4.05 לצורך הנפקה,שינוי שם, הוצאות לסרטים וכו~,נערכה על-ידי איש שהוא הוא היו"ר,וגם נציג יחידי של 2 חברות.התשובה של העו"ד למה לא השתתפתם? והתשובה אינני קורא עיתון הצופה. =============================================== 2)3 שנים לא נערכו אסיפות של בעלי יחידות,לצורך קבלת מידע אודות מצב החברה והעסקים של החברה. =============================================== 3)דלין השתתפות החזיקה אגרות חוב ניתנות להמרה שהן בעצם מניות,בו בזמן שעיסוקה היחידי צריך להיות השקעה בסרטים,וטלביזיה. =============================================== 4)מינוי רואה חשבון,מעולם לא דנו על מינוי,כפי שהדבר קיים בכל החברות,לא על שכרו,ולא על אופי תפקידו =============================================== 5)מינוי דירקטורים נעשה ע"י חברת האם(שמשכה מירב הכספים).מונו דירקטורים,ללא הבנה מינימלית בסרטים קיבלו 250 דולר לישיבה!!יש להודות שבסוף הקטין ליגד לא בגלל התחשבותו,אלא בגלל הכסף שאזל.פרט לכך קיבלו שנתית בסביבות 2000 דולר שנתי,על מאומה. =============================================== 6)כל הכספים עבור ניהול שנעברו לדלין המשפחתי היה פיברוק של המספרים,הועברו סכומים אדירים בסיבות משונות.אולם הנקודה המכריעה דלין הנפיקה 49 מיליון שקל במשך 10 שנים(היחידים בבורסה שביצעו כל כך הרבה הנפקות)קיבלו מסרטים 9 מיליון שקל,ודיבדנד שולם 13 מיליון שקל.להיכן נעלמו הכספים האלה,שהחברה הגיעה על סף פשיטת רגל,ועובדה שנמחקה זמנית מהבורסה ונסחרה בקבוצת השימור.זאת השאלה המרכזית? =============================================== 7)אינני מעלה את מעשי הנוכלות שביצעו בהנפקה האחרונה של הזכויות כאשר האנשים איבדו 95% מכספם,ונוסף למי שניצל זכויות הוסיף על כל 10.000 השקעה עוד 20.000 שקל ומפסיד עוד 60% .כך שזה מעבר ל-95% =============================================== ברור שישנן נקודות נוספות של מעשי נוכלות שבוצעו לאור היום,ואל נקבל את התשובה של ליגד רוטלוי, שזה בורסה-זה עורבא פרח.או שבעבר היה מפנה את המשקיעים שיפנו לעו"ד ברפמן איתי. ===============================================
ZION תפסיק למכור לוקשים לציבוראתה ממחזר הודעות
התביעה זה תביעה היום זה יום חדש אנחנו ב 2007 הנהלה חדשה סרטים משוגעים![]()
מוריס בן טובים צריך להבדילZION תפסיק למכור לוקשים לציבור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.