ציוד למתחיל?

amnonshlomo

New member
ציוד למתחיל?

שלום אני מעוניין להכנס לתחום ומחפש ציוד יד שניה אני שוקל כ 100 ק"ג ,גובה 1.93 איזה ציוד אני צריך לחפש? גודל גלשן,עפיפון?. יש איזה מדריך למתחיל קצת חומר קריאה תיאורטי,טבלות משקל וציוד בעברית,אנגלית? תודה מראש אמנון

hagitoz

New member
היי אמנון

אז ככה... ראשית כל כמו שאני אומרת לכל אחד, ברוך הבא לעולם האקסטרים ובחרת אחלה תחום להתעסק בו
(הייתי חייבת להתחיל מזה). אז ככה לפי השאלות שלך שזה מצויין, השאלה הראשונה שאני חייבת ומחוייבת לשאול אותך היא האם עשית תחקיר קצר לפני או שזוהי הפעם הראשונה? למה אני שואלת...אין למה לחפש ציוד לפני שאתה עושה קורס בבית ספר לקייטסרפינג, את כל שאר השאלות ששאלת לגבי גודל גלשן, עפיפון וכו' תשאיר לאחר הקורס או במהלכו. אין ברירה בסוג ספורט שכזה ואין קיצורי דרך, חובה לעשות קורס. איך מכאן אפשר להמשיך לעזור לך? מקווה שאתה מבין (מבחינה בטיחותית זה לא נכון להגיד לך אינפורמציה על ציוד לפני שאתה לומד- חוץ מהבריאות חבל על הכסף שלך). חגית עוז

amnonshlomo

New member
תודה

אז,אפשר לשמוע המלצות לקורסים כבר בררתי על קורס בזוגות עם חבר מהעבודה אני רק רוצה הבהרה לגבי אפשרות לשייט בים עם העפיפון ברוח מערבית ודרומית אני יודע שבגלשן רוח ,כיוון ההתקדמות הוא במאונך לרוח הלוך וחזור ובקייט סרפינג אי אפשר לגלוש נגד הרוח,אז איך זה מתבצע? הרי הרוח דוחפת את העפיפון בגלשן רוח המפרש מתפקד ככנף

big1wily

New member
את כל המידע..

כל המידע המעשי והתיאורטי יינתן לך בקורס....

ציוד למתחילים או קורס? מה בא קודם?

היי אמנון, המלצה ראשונה היא קודם כל אם האפשרות הכלכלית מאפשרת לך לעשות קורס ליחיד עם מדריך אחד על אחד זה עדיף. כמו שאנחנו ממליצים תמיד, תעשה קורס במקום מסודר כעסק קיים מכאן שלרוב הוא גם בעל יותר נסיון, ביטוח חובה כחלק מתנאי רשיון העסק ועוד יתרונות רבים. לגבי כיוון הגלישה הוא למעשה כמו בגלישת רוח - כשאתה מדבר על "לגלוש נגד הרוח" אתה מתכוון למעשה לחידוד/עלייה לרוח וזה דבר שנעשה גם בגלישת קייט ומגיעים אליו לאחר אימון. בכל מקרה, באמת תעשה קודם קורס, תראה אם אתה באמת מתחבר לספורט הזה (אני לא מאמין שזה לא יקרה
) ואז יהיה לך לפחות גם ידע ראשוני לאן לכוון ברכישת ציוד. עזרה בנושא תוכל לקבל גם מהמדריך שלך - למרות שאין תחליף לשאלות באופן אישי. בהצלחה עם הספורט ואל תשכח לעדכן אותנו בפורום איך אתה מתקדם

kiteaway

New member
אתה מוזמן לערב תאוריה

הי אנחנו עורכים ערב תאוריה לנרשמי הקורסים שלנו,אתה מוזמן להיצטרף לערב הקרוב ביום ה הקרוב 13-3 בשמונה בערב במרכז שלנו בבית ינאי,זה עזור לך להתרשם מהספורט ולהבין את הבסיס התאורתי הערב חופשי וולא תשלום נשמח להיפגש לפרטים נוספים 098666991 www.kiteaway.co.il

rooe007

New member
קורס קייט סרף

במידה ותירצה לעבור קורס קייט סרף... נשמח לראות אותך איתנו....אתה יכול לכנס לאתר ולהתרשם www.kiteaway.co.il או ליצור קשר ב 098666991

amnonshlomo

New member
כשצגיעם לחוף איפה אפשר לאפסן את הציוד

אני מגיע עם האוטו מרכיב מנפח את העפיפון ונכנס לים יש מקום לאפסן את המשאבה עם כל התיקים מבלי להשאיר אותם על החוף מאחר ואני מבת ים אז המחשבה הזו עלתה בראשי.

למעלה