צו ראשון !

demoloc

New member
לך לסט"ילים

(ספינות טילים) זה כל הבונוסים של קרבי , וכל התנאים של ג'ובניק יש שם DVD בכל ספינה! (ואין ריצות כמעט , לאן תרוץ? לאורך הסיפון?)

MikeR

New member
ספינות טילים?

1. מה עושים בדיוק על הספינות? מה אני ימאי? חח.. 2. מהם התנאים של ג'ובניק? ומה זה בדיוק ג'ובניק בעצם?.. 3. נשמע מצוין..

demoloc

New member
בעיקרון זה ימאי

אבל לא תצטרך לדעת יותר מידי בנושא , תן לחובל (המפקד) לדאוג לזה.. יש תפקידים שונים , לתחזק את המיכון , לאייש את הרובים , והביט במסך של הראדאר , וכו' וכו' כו' תנאים של ג'ובניק? לא לרוץ הרבה ,לחזור הביתה כמעט כל סוף שבוע . לסט"ילים יש גיבוש קצר שבו טיפה יריצו אותך , אבל תיהיה חזק שם ויהיה לך אחלה ג'וב לאורך ה3 שנים . (וכמובן מידי פעם בונוסים של חיל הים , ממתקים ושטויות , הם אשכרה משקיעים באנשים שלהם)

MikeR

New member
נשמע אחלה.

רק כמה דברים-- "לאייש" = ? "מיכון" = ? כמה כסף מקבלים בחודש?

demoloc

New member
אממ

לאייש - מהמילה איש , להיות במקום שצריך להיות כדי שהמכונה תפעל מיכון מהמילה מכונה - מכונות . כמו קרבי רגיל , לא יודע בדיוק כמה. אל תחשוב שזה רק לשבת ולא לעשות כלום , יש שם קטעים קשים , אבל זה לא קשה פיזית ברמה של קרבי חיל רגלים או שיריון , לא משהו שדורש כושר בכלל.

demoloc

New member
אם אתה לא רוצה להיות קרבי , האפשרוי

האפשרויות . לקוות שיהיה לך במנילה ג'ובים עורפיים. להתמיין לתפקידים במודיעין. אם אתה בן יחיד \ בן למשפחה שכולה אז אתה לא תיהיה קרבי אם לא תרצה. ולא להתפנות מהבקו"ם כמובן , אבל תשאיר את זה כמוצא אחרון

לא מדוייק...

בקשר לצו שני/שלישי, יש כאלה שלא מגיעים לצו הראשון שלהם, אז לוחים להם צו שני (למרות שאני לא סגורה על זה) ויש כאלה שצריכים להגיע פעם נוספת ללשכ"ג למטרות כמו סכום פרופיל וכדומה, ולכן שולחים להם צו שני.. גי התגייסות, לרוב זה אחרי גיל 18, אך ישנם מקרים נדירים שיש תאריך גיוס אחד בשנה לתפקיד מסויים, ולכן עם חתימה שלך אפשר לגייס אותך מס' חודשים לפני הגיעך לגיל 18 בהצלחה

demoloc

New member
יש עוד זימונים

אבל זה לא צו שני ושלישי , זה לסיכום פרופיל , או לעשות שוב מבחנים מסיבה כלשהיא , או לוודא איזשהוא פרט , בדיקות דם\שתן וכו' זה יותר השלמות של הצו הראשון , אין דבר כזה "צו שני " ו"צו שלישי" יש צו שמונה , אבל זה לא קשור

ממ ומה עם אלה שלא הגיעו לצו ראשון?

חברה שלי לא הלכה לצו הראשון שלה, וכששלחו לה תאריך חדש, אני כמעט בטוחה שקראו לזה צו שני.. אבל אני לא בטוחה ב 100%, אז אני לא אמשיך להתווכח על זה
יום טוב!

demoloc

New member
זה נקרא עוד צו ראשון

בעצם אותו צו ראשון , ואם היא תמשיך עם זה עלולה ניידת יפה ומנצנצת לעצור לה מול הבית

סבבה

כן, אמרנו לה, פשוט היא גרה בב"ש ושלחו לה כל הזמן לתל השומר.. בסוף שלחו לה לב"ש והיא הלכה ועכשיו הכל בסדר

demos

New member
לפחות לא חיכית 3 שעות לבדיקת ראיה

ומילא לחכות אבל בגלל זה לא נתנו לי להכנס לראיון והייתי צריך לבוא עוד פעם בשביל 5 דקות (ושעה נסיעה לכל כיוון)

למעלה