צורת הבטן בהריון תאומים. המממ.....

avima

New member
צורת הבטן בהריון תאומים. המממ.....

תגידו, בתאומים הצורה של הבטן שונה מהריון יחיד? כי יש לי בטן כזו מוזרה, שאני בהחלט יכולה לדמיין שיש לה 2 מוקדים, ואני ממש לא זוכרת את זה מההריון הראשון (טוב, ההרד דיסק שלי די מחוק מתחילת ההריון).

אני זוכרת שזה תמיד הביך אותי

שהבטן לא עגולה. היו לה כל מיני צורות משונות, לפעמים היא יותה יותר דומה למשולש (שאינו שווה שוקיים!). תלוי בפעילות של החבר´ה. אח, זה די נחמד שיש אותם בבטן. יש תחושות נעימות כאלה (אוקיי, לא תמיד) ושקט כל הזמן!

נירית1

New member
בהחלט צורה שונה ומשונה

ובעלי צילם את הבטן הזו למזכרת
רק שהיא הרבה פחות פוטוגנית מהבטן של מאיה אז לא תזכו לראות אותה , ובקיצור כבר מחודש שישי (אני חושבת) לבטן היה צורה של משולש או מעויין עם קודקוד שישב לי בין הרגליים . בהריון של ניצן היתה לי בטן עגולה ונחמדה (ד"א כל הסבתות אמרו שזו בטן של בת כי לא ידענו את המין- ונולד בן)

בטן עגולה

היתה לי בהריון הראשון, הבודד, וגם עכשיו היא נראית סתם בטן עגולה וחביבה, רגילה של הריון, ואפילו לא יותר מתקדם ממה שאני באמת. מה זה אומר? אולי טעו ויש שם רק אחד?

*שיר

New member
שלי היתה עגולה ו-ע-נ-ק-י-ת

לראיה, מצורפת תמונה של הבטן

*שיר

New member
התמונה צולמה רגע לפני האשפוז ../images/Emo10.gif

שבוע 37+5 בלשון הרופאים, כלומר, שבוע 38.

anat30g

New member
ענקית ומשתנה

היתה לי בטן ענקית ומשתנה... ז"א פתאום עם זוית לשמאל וברגע אחר זוית לימין... מאוד מביך שזה קורה בציבור... שחושבים שהנוסע השמיני אצלי בבטן

רונערן2

New member
גם לי היתה בטן ענקית

וממש לא עגולה,במהלך חודש תשיעי(ילדתי בסופו),אני זוכרת שהייתי מתעוררת עם בטן משולשת ותוך כדי תנועה (מי שיישמע כמה תנועה.....) היא הייתה הופכת למעין משושה מוזר וענקי.

למעלה