צורב שלא צורב סדרות?

צורב שלא צורב סדרות?

ניסתי לצרוב עכשו פרק מסדרת טלויזיה, אבל כשבחרתי את הקובץ, היה כתוב ש"יתכן שאין התאמה". למה? איך כל שאר האנשים צורבים סדרות שלמות? יכול להיות שהצורב שלי לא צורב וידאו? או שזו בעיה בדיסק או משהו? תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור:))

יש לציין שבחרתי עכשו

בקובץ של קליפ וידאו קצר ועליו הוא לא אמר שיתכן ולא תהיה התאמה. בנוסף, על הדיסק כתוב 80 דקות/700 MB.

אמממ...

מותר להקפיץ כבר?

שמתי לב שרוב הקבצים שהוא אומר שייתכן ולא

תהיה להם התאמה הם בסיומת avi, יכול להיות שאי אפשר לצרוב קבצים מהסוג הזה? ורק כדי שאני לא אמשיך לעשות פה דיון עם עצמי- רק תגידו לי- מותר בכלל לענות פה על שאלות כאלו..?

nomadbl

New member
עם איזה תוכנה את צורבת?

ורק להבהרה, צורב יכול לצרוב כל סוג קובץ על כל דיסק שהוא. כנראה שהוא מזהיר אותך שלא כל נגני הדיוידי יכולים לנגן קבצי avi.

קודם כל- תודה על התשובה!!

ולשאלתך- אני צורבת דרך המדיה פלייר.. כשמכניסים את הדיסק למחשב אז מופיע חלון שבו יש כמה אפשרויות בחירה לגבי מה לעשות עם הדיסק, ואחת מהן זה לצרוב דיסק דרך המדייה פלייר, אז תמיד אני בוחרת באפשרות הזו. יש לי גם נרו, יכול להיות שאיתו יהיה בסדר? או שבעצם הבעיה היא בעצם שזה בדיוק כמו שאתה אומר וכנראה הוא כן יכול לצרוב אותם הוא רק אומר שלא בטוח שזה יפעל.. אני אנסה לצרוב בכל זאת ונראה מה יהיה..

לחץ על צריבה במדיה פלייר

אף על פי שכתוב שיתכן ולא תהיה התאמה וזה במשך כמה דקות טובות רשם- "בודק", אז ויתרתי, הנחנה שזה לא יצרוב. ניסתי עם הנרו- וזה צרב!! אבל מה, אפשר לראות את זה רק במחשב, אם אני שמה את הדיסק בדיוידי, הוא אומר שאין שום דיסק...
אין דרך לצרוב ככה שיהיה אפשר לראות בדיוידי את הדיסק?

nomadbl

New member
לא נראה לי שאפשר

כנראה שהדיוידי שלך לא תומך בפורמט divx או xvid... אצלי בדיוידי כשמכניסים דיסק עם קבצי avi צריכים להשתמש בתפריט הקבצים בדיוידי כדי לבחור את הקובץ לנגן ואז זה מתחיל. יכול להיות שאצלך זה משהו דומה. תחפשי אם יש לך איזה תפריט כזה ואם מופיעים שם קבצים.

למעלה