צופים, נא להתנהג בהתאם

ברוניקה

New member
צופים, נא להתנהג בהתאם../images/Emo88.gif

הנה תסריט על יום אידיאלי בבית השכינה של האח הגדול, המארח את אלילי העם בעוד ההמון צופה בהם בעיניים כלות ומנשק את האדמה שהם דורכים עליה. 8888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888 דוח יומי ******** השעה XX: פרידה מתעוררת משנתה המתוקה ("בוקר טוב פרידה'לה, נשמה טהורה"); פרידה: בוקר טוב עולם, בוקר טוב לכולם, בוקר טוב לתותים, בוקר טוב לשמנת > אח גדול, אתה מבין את הרמז, כן? דאגת להביא לי חלב ספיישל, אבללל שכחת את השמנת, וגם את הקצפת, ואני אפילו לא רוצה להתחשבן איתך על הדובדבן שבקצפת, כי בינתיים אני עוד במצב רוח טוב, דיר באלאק! הא?". ופרידה יוצאת במחולות לכבוד השמש הממושמעת שדואגת להאיר לה מלמעלה, כמו שהיא אוהבת. השעה xx: דיירי הבית מתעוררים לצלילי "אני קונילמל" ופוצחים בריקודים עליזים. מיד אחר כך ליהיא ועתי מצחצחים שיניים במשך חמש דקות, וההפקה דואגת להקליט את הסאונד לבקשת הנגרייה הקרובה שכבר משתעממת מצלילי המסורים החשמליים השגרתיים שלה. אחר כך הם מסתגרים באמבטיה ודלתות הזכוכית רוקדות איתם עד שהן מתנפצות מכובד המעמד ושניהם מופיעים פתאום מוכנים ומזומנים למשימת אדם וחווה לפני שאכלו מעץ הדעת. השעה XX: סיוון היפה שואלת את פרידה, שחזרה בינתיים משיחת מוטיבציה עם האח הגדול בתפקידה כראש ועד הבית, אם היום מקבלים עוגות קצפת עם דובדבנים, ופרידה אומרת לה: נכון! השעה XX: ג'קי יוצא מההוט טאב מצופה כולו במין משחה חומה דביקה ומלקק את עצמו בתאווה. נופר שואלת אותו בעדינות: למה ככה ג'קי? אולי תתרחץ באמבט הקצף המפנק שהאח הגדול בנה ליד האמבטיה אחרי שהתייאש מהסיכוי שעתי וליהיא יפנו אותה ליותר מחמש דקות ביום? וג'קי עונה לה: מה קרה לך, אהובתי? זה משהו מפגר. בואי תטעמי אותי". נופר באה אליו, מלקקת אותו ונאנקת: וואו, איזה שוקולד טעיםםםם. ובאותו רגע באה מאמא פרידה כולה חיוכים, מקלפת מג'קי את כל השכבות ובולסת בכיף, וברגע האחרון הוא ונופר מצליחים להדוף אותה בעדינות לפני שתאכל לו את הפולקס. ואז היא מגלה להם: "זה אני ארגנתי את זה. אני אמרתי לאח הגדול שיחליף את המים בהוט טאב אחרי שליהיא השמש השתינה שם ונכנסה עם המחזור, ואני הצעתי לו גם להחליף את המים בשוקו חם עם שוקו צ'יפס וקצפת". באותו רגע מופיעים שני נינג'ות ומניחים לפניה שטיח אדום ארוך עד לחדר האח הגדול, ופרידה רואה בעיניים של אחד מהם שהוא בנה האהוב והם מתבודדים לשעה ארוכה וחמה בחדר האח, שבה הבן מעדכן את פרידה על כל מה שקורה בחוץ והאח הגדול מנחה אותה איך להמשיך במשימותיה המלכותיות על הצד הטוב ביותר כיאה לדיירת העל שלו. השעה xx: לתוך הבית נכנס צוות רב מקצועי ומתחיל לטפל בכל דיירי הבית, כ"א לפי בקשתו. דנה מקבלת טיפול קוסמטי מקיף ומפנק מאלף עד תי"ו, ובתום הטיפול הקוסמטיקאית המדופלמת שיובאה במיוחד מצרפת משאירה לה ערימה של קרמים, קופסאות איפור, צנצנות ג'ל לשיער ושעווה לרגליים ולבית השחי. בנופר מטפל המשרת הראשי שהוטס במיוחד מטירת הכובען ומתאים לה מערכת של 31 כובעים שונים מהממים, לכל ימי החודש. עבור סיוון הובא צוות מיוחד של קלינאי תקשורת ושל האקדמיה ללשון העברית ואחרי 12 שעות עבודה הם משאירים לה שי: אוצר מילים חדש. עמיר שואל אותה אם הטיפול סייע לה, והיא מדפדפת במילון החדש שלה בערך 'נכון' ודואגת להשתמש במילים הנרדפות שקיבלה: "זה הטיפול האכן כן", ומחייכת במתיקות. השעה xx: עמיר הולך להתלונן בפני האח הגדול שהוא לא יכול לממש את אהבתו לסיוון בגלל המצלמות שמפריעות לה. והאח הגדול מסדר להם גיחה לסוויטה הנשיאותית במלון המלך דוד בירושלים. הם חוזרים אחרי שמונה שעות עייפים אך מרוצים. הדיירים שואלים את עמיר וסיוון מה עשו שם, והיא מספרת שלימדה את עמיר פרק במדעי המוח. עמיר לעומת זאת מגלה ששקדו על מדעי האנטומיה. השעה xx: כל צוותי הבית סיימו את מלאכתם. צוות השפים בניצוחם של ישראל אהרוני, צחי בוקששתר, רינה פושקרנה ואייל שני סיימו את בישול ארוחת הערב, וצוות מלצרים מהילטון ת"א עורך את השולחן ומעמיס עליו את המנות המפוארות. בפינת הסלון כבר מוכנה התזמורת הפילהרמונית הישראלית לפתוח בסימפוניה העשירית של בטהובן כדי להנעים לדיירים את ארוחתם [אחרי הסעודה תמשיך הסימפוניה ותלווה מוזיקלית את הופעתה של להקת בת שבע 'אגם הברבורים' שכבר ערוכה ומוכנה בתוך ההוט טאב]. השעה xx: דיירי הבית מסיימים להתלבש בעזרתו של צוות הסטייליסטים במיטב המחלצות שלוקטו עבורם מבוטיקים בכיכר המדינה ופוסעים על השטיח האדום אל הסלון. מאחורי כל דיירת נשרכים המעצב והמסגנן האישיים שלה ומחזיקים את קצה השובל הארוך של שמלתה. השעה xx: הדיירים נפגשים עם נציגות נבחרת של חברי הכנסת בראשותם של ביבי והנשיא פרס והודיעו להם מה המשימות שעל רשויות הביצוע במדינה לעשות למענם למחרת היום. לאחר מכן הם מתפנים לקבל את מאה הראשונים מקרב הצופים שהמתינו בתור ארוך שהשתרשר משער הבית בנווה אילן ועד קפריסין (לאורך הים התיכון הצופים עמדו הצופים זה על כתפיו של זה בכמה קומות ממצולות הים ועד לקו הנפש, ורק את ראשי הצופים בקומה ה-5002 ניתן היה לראות). המאיון המאושר בכה משמחה כשזכה לנשק את כפות רגלי הדיירים, וכל התור הארוך מאחור התעלף מהתרגשות. השעה xx: כל הדיירים הלכו לישון. הם צריכים להחליף כוחות לקראת היום העמוס שמחכה להם מחר, שבסופו יצטרכו להדיח 1,000 כותבים סוררים מהפורומים של האח הגדול שהתרשלו ולא כתבו בכתיבה תמה מספיק 1,000 פעם את המשפטים: "אין לנו אלוהים מלבד האח הגדול" ו"כבד את קופרמן את זק, אחרת התחת שלך במצולות המים".

למעלה