צוחקים מהיהדות ועושים טקס יהודי עם נוצרי -

ג'יילן ברנסון נמצא במרחק נגיעה מאליפות היסטורית, אבל יש סיפור מסקרן מאחורי הקלעים: הכוכב נשוי לרופאה יהודייה, וב-2023 ערך איתה טקס חתונה מסורתי הכולל חתימה על כתובה וריקוד הורה​

Henry0

Well-known member

ג'יילן ברנסון נמצא במרחק נגיעה מאליפות היסטורית, אבל יש סיפור מסקרן מאחורי הקלעים: הכוכב נשוי לרופאה יהודייה, וב-2023 ערך איתה טקס חתונה מסורתי הכולל חתימה על כתובה וריקוד הורה​

עדיף לצחוק מהיהדות עם נוצרי,
מאשר לבכות מהיהדות עם חרדי.

דיברגנט חדש

Well-known member

לפחות זה, כנראה (נותר משחק אחד), עם אלוף ה-NBA ;)

אתה יכול למחוק את הכנראה, הם זכו הלילה -

מה הילדה שלה לדעתך?

יהודיה או חצי יהודיה.

לא לפי היהדות אלא לפי דעתך.

certified.woke

Well-known member

אפשר שנשמתו נכחה במעמד הר-סיני ועוד יתגייר...

צוחקים מהיהדות ועושים טקס יהודי עם נוצרי -​

מה הוא שונה מצחי הלוי שעשה טקס עם לוסי וגם עשה ברית מילה כהלכה כאשר הוולד לא יהודי?

לפחות במקרה של הרופאה היא יהודייה ועל כן, ילדיה העתידיים יהיו יהודים.

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
מה הוא שונה מצחי הלוי שעשה טקס עם לוסי וגם עשה ברית מילה כהלכה כאשר הוולד לא יהודי?

גיליתי משהו מדהים:
לכל נקבת אנוש בריאה ובת גילי בערך, עלי אדמות, יש "כל הציוד" הנחוץ לי על מנת לראות עימה חיים, וככל שאני יכול לשער מה עובר במוחה - סופה להבין כי לי יש "כל הציוד" הנחוץ לה...נותרים רק מחסומי שפה...ותרבות...אני מניח...אך מצויים בשוק אמצעי תרגום טובים, כך שלא צריכה להיות בעיה... :-):

גיליתי משהו מדהים:
לכל נקבת אנוש בריאה ובת גילי בערך, עלי אדמות, יש "כל הציוד" הנחוץ לי על מנת לראות עימה חיים, וככל שאני יכול לשער מה עובר במוחה - סופה להבין כי לי יש "כל הציוד" הנחוץ לה...נותרים רק מחסומי שפה...ותרבות...אני מניח...אך מצויים בשוק אמצעי תרגום טובים, כך שלא צריכה להיות בעיה... :-):
העיקר שבאיראן מכירים את הבדיחות שלך, שחררת? נהנית? זה העיקר.

nothing but the truth

Well-known member

לא חושב שניתן לעשות ברית מילה "כהלכה" למי שאינו יהודי (אלא אם באותה הזדמנות מחליטים שמגיירים אותו). אפשר לעשות את החיתוך עצמו (דבר שממילא גם מוסלמים עושים , ולכן זה שהילד של צחי ולוסי עבר מילה - לא מפתיע כשלעצמו), אבל לדעתי זה לא אמור לכלול ברכות.

לא חושב שניתן לעשות ברית מילה "כהלכה" למי שאינו יהודי (אלא אם באותה הזדמנות מחליטים שמגיירים אותו). אפשר לעשות את החיתוך עצמו (דבר שממילא גם מוסלמים עושים , ולכן זה שהילד של צחי ולוסי עבר מילה - לא מפתיע כשלעצמו), אבל לדעתי זה לא אמור לכלול ברכות.
צודק, הייתי צריכה לשים מרכאות, הם עשו טקס כהלכה, רק שהוא לא נחשב, כי לוסי לא יהודייה -

eקא זו או

Well-known member

נו, אז... הילדים שלו יהודים כשרים למהדרין.

למעלה