צוהריים נעימיםםםם

ofir201

New member
צוהריים נעימיםםםם ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

איך עבר היום בבית ספר? געגועים לפלור?! מחר מתכונת במתמטיקה בעע =(

../images/Emo34.gifשיטה להשיג עיתונים בחינם>>

רוצים "ראש 1", מעריב לנוער, ויוה פלוס.. או כל עיתון אחר חינם?! סתם לשתף אתכם מה אני וחברות שלי עושות.. אנחנו מתקשרות למוקד מנויים ואומרות ככה: "שלום אבא שלי רוצה לעשות לי מנוי ל(אומרות את השם העיתון) והוא שואל אם אתם יכולים לשלוח עיתון דוגמא או משו".. ואז הם שולחים לנו לבית עיתון של השבוע חינםם ואנחנו עושות ככה כל שבוע
סתם רציתי לשתף
אה ועוד משו.. לפני שבוע התקשרתי לתנובה ואמרתי להם שמצאתי בקוטג' שקניתי חתיכות פלסטיק(ולא באמת היה..) אז הם אמרו שיבואו לאסוף את זה.. אז ישר חתכתי פלסטיק והכנסתי לתוך הקוטג'.. ולפני כמה ימים הם שלחו לי שובר בסך 100 ש"ח כפיצוי חיחיחיחי..

yaki123

New member
חח..יש עוד שיטותתת והרבה../images/Emo26.gif

להשגת פוגים בחטיפים של עלית
מתקרים למוקד 1800-777-777 ואומרים שלא יצא לכם פוג(או מה שיש) והם שולחים לכם איזה 5-6 פוגים. זה בדוק עובד
רוצים עיתון מעריב לנוער חינם
כנסו לאתר מעריב לנוער (או מעריב) ושם יש לכם אפשרות למלא פרטים ושולחים לכם עיתון לדוגמא הביתה מהחודש הקודם(מזה משנה? העיקר עיתון חח) . רוצים קלפים של פלוריסיינטה (לדוגמא) מתקשרים לחברת PMI (לא זוכר ת'מספר) אומרים שיצא לכם במעטפה (נגיד אמור לצאת 5) אתם אומרים שיצא לכם 4 והם שואלים מאיפה קניתם וזה אתם אומרים ואז הם שולחים לכם לבית..
.. רוצים קלפים של פלוריסיינטה
אצלי זה עבד בקטנטנות!! שנגמר האיסוף התקשרתי אליהם ואמרתי להם שאני מחפש בכל מקום ולא משיג את הקלפים שמספריהם הם (מספר הקלפים בערך 5) והם שולחים לכם
שימו לב: רק בסיום האיסוף תעשו את זה
בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההה

רציני עשית ככה עם הקוטג'?

את לא נורמלית........... אני עם העיתונים כבר מכירה, עשיתי את זה מלא פעמים כבר...

נ''ש...תמונה חדשה של פאביו...

גררר הוא חושב שאם הוא יגדל זקן כמו חואני הוא יהיה מושלם כמוהו אבל הוא תועה ובגדול!!!!!!!!גררר חחח סתפ פאביו חמודי מודי אבל לא כמו חואני!!!!!!

למעלה